reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula i tak myślałam że będzie gorzej :)

Umi trzymam kciuki

Snoopy a kto to trole??
To z lepienia uszek i jej warkocz dobierany:)
1.jpg2.jpg3.jpg
A to moja zima za oknem:) Ale pewnie do Wigilii nic nie zostanie;/
4.jpg

reklama
ja tylko na chwilkę
umi kciuki mocno zaciśnięte!!! Musi być dobrze! Trzymajcie się!!!!!

a farba oddana dostałam nawet merci w ramach przeprosin...:-p
a farbę kupiłam ale inny kolor chyba już sama nie wiem jaki kolor chcę mieć...
dobranoc!

Kasiek tak pieszczotliwie z reszta rodzeństwa nazywamy mojego młodszego brata i jego wy....kę... Wzieli ślub bo jej mało było i 2 raz się z nim.... i maja 2... a że matka jest jaka jest kazała im wziąć ślub bo myślała że się ogarną... w rzeczywistości sprawa wygląda tak że panna z nim mieszka u nas i ona tu zadłużona przyszła chyba jeszcze ze 2tys ma u komornika.... jej starzy tacy uczynni że komornika do nas wysłali a ten jak zobaczył że jak siedzi tu to i spłacać z czego będzie miała... Matka się wpieniła powiedziała im że ich wypierniczy to spłaciła już jakimś cudem 5 tys.... ale żyją tak że fajki i urzywki ważniejsze a na dzieci żebrają i matka wiekszośc im mysi kupować a jeszcze wygodnicka cyckiem przestała karmić bo po co jak mleko jej tesciowa kupi.... mówie wam mam dość ta je...na krolewna plakala ostatnio jak jej odkurzac kazali, o reszcie nie wspomnę chyba już wam pisałam ze jedyne co umie ugotowac to woda na cherbate... a do jedzenia to tylko frytki potrafi usmarzyc.... a jak ja cos ugotuję to nie zdarze nawet sprobowac juz wpier....:angry::angry::angry: tak samo jak cos malej kupie i trzymam w lodowce... M do mnie ze się nie dziwi ze ja ostro nerwowa jestem jak siedze w takim towarzystwie...i powiedzial ze bedzie przymykal oko na moje fanaberie i histerie..

Snoopy ulalala to rzeczywiście Ci się nie dziwię po ile oni mają lat?? I ile te dzieci mają?? Tez bym się wkurzała bo jak to tak Ty zarabiasz a oni Ci podbierają i jak sądzę bez krępacji... Kup lodówkę na zamek.....

Anula
podobno:p

Braciak ma 23 a ona ma 26..... na łatwiznę poszła, no ale już niedługo mam nadzieję że mama dotrzyma słowa i zrobi z nimi pożadek po nowym roku, co do dzieci starsza 2 a mlodsza rok ma, a chowane są jak zwierzęta na rzeź bez jakichkolwiek podstawowych zasad funkcjonowania miedzy ludzmi a jak coś powiesz czy niedajboże jak ostatnio nie wyrobiłam wstawilam ta starsza do konta to jeszcze z lapami do mnie.... Bez krępacji? ja jeszcze słuszę że jak w lodówce to do zjedzenie i ch**j ich obchodzi kto płacił oni są głodni... i jeszcze przy tym się nasłucham jaką to ku... jestem itp... jak się wpienie to naprawde nagram filmik i wyślę w odpowiednie miejsce...

Snoopy to laska jednym słowem się ustawiła... A Twój barat za przeproszeniem jest takim idiotą że pozwala żeby pomiatała jego rodziną?? A ona normalna że do Ciebie z łapami jak Ty w ciąży?? Pewnie zaraz kolejne sobie zrobi... Przecież i tak ich pewnie nie chowa bo po co samopas.....

kasiek Świetna fryzurka. Chyba też zacznę się uczyć robić jakieś fryzurki. Dobrze, że mam dużo czasu na naukę, póki Emilka jest prawie łysa, bo zupełne manualne beztalencie jestem:-p
vegas Też nie tęsknię za śniegiem, bo rower to mój środek transportu:-)
snoopy Mam nadzieję, że twoja mama ich w końcu ustawi:wściekła/y: Dobrze, że nie jest ślepo wpatrzona w synalka.
Najgorsze są osoby, które się zachowują, jakby im się wszystko należało:wściekła/y:

To nie ona z łapami a on.... Ona by w ryj jeszcze ode mnie dostała... Powiem Ci tak osoba która skupia się na braniu czegoś mocniejszego nie funkcjonuje normalnie a on zaczął jak miał 16lat.... On do mojej mamy potrafi z łapami... Bo z morda to codziennie... A ona, ona się na dzieciach wyrzywa... a najlepsze jest to że ta starsza wcale nie jest mojego brata... Bo oni wtedy się nie spotykali ani nic a jak testy chcieliśmy robić to się nie zgodziła.... i tak oto siedzi i księżniczkę zgrywa... a jak fajka nie ma to już w ogole w domu dziecka tym dzieciom lepiej by było... Wiesz co ja się dziwie że ja w miare normalna jestem i racjonalnie myślę:-D z reszta nie tylko ja... od roku nie zapraszam znajomych bo się wstydzę, czym krzywdzę Ale bo jej koleżanki z mamami nie przychodza.... ale co poradze? mam ich dzieci narażać? Moja mała już skarzona przez nich jest... Dziś nawet mnie uderzyć chciała co nigdy nie miało miejsca a teraz z kopniakami do mnie i ze tak się oni z dziecmi bawia... Kurde patologia...:angry: ja chcę żeby było jak wcześniej cisza i spokuj...
Moja mama jak coś kupi to Ali po cichaczu przynosi na górę:-D i ja tak samo by inaczej by zginelo..

Dobra koniec biadolenia ja mam się nie stresować i cieszyć kolejnym szczęściem:-D

Konczynka ja też mam snieżek, a rowerek miałam ale braciak ukradł mi koła:-D i mam sama rame z siodelkiem:rofl2: za to mam stacjonarny i chyba zacznę go używać, myślicie że mi teraz wolno? wczesniej jezdzilam ale jak sie dowiedzialam ze dzidzia przestałam a teraz załuję...

Ostatnia edycja:
reklama
Umi trzymam kciuki...Dobrze ze nie ma zadnych objawów bo najgorsze co może byc to cierpiace dziecko;(
Bedzie dobrze zobaczysz:tak:

Do góry