reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
netgirl hmm...byc moze zbyt ostro to ujełam i żle mnie zrozumialas bo ja z pewnością nie powierzyłabym żadnemu facetowi noszenia dziecka pod sercem przez 9 miesiecy ;-) Tylko stwierdzam, ze to troche niesprawiedliwe, bo to my miesiączkujemy przez połowe swojego życia ( a róznie to przechodzimy), my zrzucamy po urodzeniu dziecka zbedne kg, a w trakcie ciazy dostajemy najczesciej jako dozywotni prezent rozstepy. Całe szczęscie, ze to przy naszym biciu serca, po narodzinach, uspokaja sie dziecko, to taki poczatek wynagrodzenia na niedogodnosci :-)

netgirl no może nie dwie.Napewno znalazło by się trochę więcej.Nie bądż już taka stanowcza.Moim zdaniem chyba każda młoda mama ma nie uregulowaną sytuację z ojcem szczególnie jeśli to są młodziutkie mamy mające często gęsto po naście lat.Nie potępiam ich absolutnie a wręcz podziwiam.Sama wiem jak trudno jest pogodzic naukę z dzieckiem.Szczególnie gdy się chce je przytulać milion razy na sekundę.

witam wieczorem :):-)Kurde spalam z 3 godzinki a wy tu nadrkowalyscie 3 strony no ladnie:)

witam nowa kkolezanke na forum... :-)mysle ze sie zaklimatyzujesz u nas:-)

Dziewczeta piersi mnie strasznie zaczely bolec ale pewnie dlatego ze sie powiekszaja caly czas... i jeszcze brodawki strasznie swedza:wściekła/y::-)ja to mam jakies przeboje:-)

Heh a jak jadlam pizze dzis na obiad to malej mojej chyba zasmakowala bo czulam jak ma czkawke:-D:-DA teraz to chyba po mamie trenuje balet bo rusza sie niesamowicie:-D

mamamartynki;netgirl oby bylo jak najwięcej takich, które ta sytuacje z ojcem jak to nazywamy mialy uregulowana jak to nazywamy...tzn najlepiej zycze kazdej zeby od poczecia do narodzin i dalej miala przy sobie mezczyzne swojego zycia, ktory potrafi stanac na wysokosci zadania itd... wiecie o co chodzi;-)

mamamartynki mam 21 lat i rzucilam studia po 1 semestrze musze odczekac ten rok, bo nie jest to do przewidzenia jak przebiegnie porod i jakie bedzie moje Malenswto ani jak ja bede sie czula zeby zaraz po pordzie ( termin na 20 wrzesnia) leciec na uczelnie. Gdybym chociaz miala pod czyja opieka zostawic dziecko na ten czas, ale z drugiej strony musialoby byc karmione butelka i w ogole..taka kruszynka tydzien czasy na swiecie a ja bym miala juz ja zostawiam na prawie cale weekendy...Mam nadzieje ze z roczna coreczka dam juz spokojnie (no moze nie spokojnie) rade wrocic do nauki.:confused:

reklama
Baswes zobacz na moj suwaczek i uwierz ze nie bedzie tak slodka ze nie zostawisz jej na glupie siku w wc

No madzia to my normalnie to mozemy sie na kawe w realu spotkac i potem chodzic z dzieciaczkami na spacery masz do mnie kawalek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry