reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl przytylam 9 kg jak do tej pory i naprawde bezproblemowo znosze ciaze jesli chodzi o zdrowie i nawet wyglad. Pomijajac rozstepy na biuscie. :-(

reklama
Mamamartynki a ty gdzie mieszkasz?ze mam taki kawalek jestes na gg?

Baswas 9 kg to nie tak zle a w ktorym miesiacu jestes?bo cos nei doczytalam a nie masz suwaczka...z rozstepami jeszcze mozna sobie poradzic sa rozne sposoby na to...

Ostatnia edycja:
baswes zobacz na moj suwaczek i uwierz ze nie bedzie tak slodka ze nie zostawisz jej na glupie siku w wc

widze ze ciaza duzo zmienia w kobiecie, widze to wyraznie po sobie...wiem, ze po narodzinach napeno zmieni sie jeszcze wiecej ale az tak ze nie pojde siusiu ;-) joke :) wiec upewnilas mnie tylko w decyzji ze dobrze zrobilam odpuszczajac sobie tek rok nauki :-)

madzia jestem juz w 8 miesiacu:-D nie przejmuje sie kg, jestem wysoka nawet nie wygladam zle a nad brzuszkiem bede pracowac pozniej, ale rozstepy tyle sie juz o tym naczytalam..stosuje od 4 m-c regularnie ( co przy moim prenamentnym lenistwie jest niespotykane) przerozne kremy. Ale rozspety nie daly za wygrana i opanowaly moje piersi:zawstydzona/y:
mamamartynki spokojnej nocy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
baswas jednak ciaza ma to do siebie ze rozstepy sie pojawiaja... a elastyne skury nie poprawisz tylko kremami...:) jednak cwiczenia wiecej daja...a kobieta rozkwita dopiero po ciazy:) (mama mi tak mowi):-D

hehe no tak do plus ze wieksze. Coz dobrze ze bledna chociaz te roztepy bo to zawsze mniej widac niz jak sa takie czerwone brr... do uslyszenia nie bawem juz mi sie oczy kleja ( w ogole zrobilam sie w ciazy wielkim spiochem ale to chyba nie wada;-))

Hej:-) wy juz kimacie a ja na chwilke zapadlam:-) z J troche problemow mam, jak mama z wczasow wroci to jade do sadu slkadac o alimenty bo swinia nie daje mi na mala kasy, a ostatnio dostawalam smsy z pogroszkami i wyzwiskami... a teraz mi pisze ze on musi sie z mala widywac bo jest jej ojcem!! w zyciu na to nie pozwole...
a z przyjemniejszych spraw, poznalam fajnego chlopaka i wcale mu nie przeszkadza ze jestem mama jest o 2 lata starszy i jest z rodziny mundorowych:-) moj slodki marynarz:-D
Ala tez daje same powody do radosci:-) rano wstaje o 6 badz 7 zalezy jak jej sie podoba:-) dostaje butle i spimy czasami nawet do 11:-) dzien jest meczacy bo przyzwyczajilam ja do noszenia na rekach, ale teraz jak jest cieplo to wsadzam ja w wozek i spacerujemy sobie:-) lubi komentowac mecze siatkarskie:-) jak nasi przegrywaja to krzyczy na nich ze moj tata do pokoju czasami wpada:-D a jak graja dobrze to sobie cos tam gada po swojemu:-D jednym slowem jest boska:-) jak mi sie kiedys uda to moze wstawie jej fotki aktualne, a jak nie to zapraszam na nk bo i tam fota 10 min jak nie lepiej mi sie dodaje:-) moze na swieta nowy kom moja sistar dostanie to i niternet szybciej bedzie chodzil, bo w te padlo nie oplaca sie kasy ladowac:-D pozdrawiam wszystkie mamcie serdecznie:-D

Przepraszam, że tak późno odpisuje, ale byliśmy z rodziną na wakacjach w górach i nie miałam jak wejść. Byliśmy zaskoczeni. Na usg 9 z trojaczkami) wzięliśmy ze sobą naszego pierworodnego i on jak zobaczył na tym monitorze trzy maleńkie fasolki to skakał z radości. Na usg (z bliźniakami) także go wzięliśmy ze sobą i też się cieszył. Mnie i męża zamurowało.

Pozdrawiam,
Kalina i Kuba z dziećmi

reklama
podziwiam i pozdrawiam ! ja sama bardzo bym chciala blizniaki ale trojki na jeden raz bym sie bala, choc dzis w tv podawali kbieta 7 na raz urodzila!! :-D

Do góry