reklama
Mi się zawsze reflux kojarzył z przewodem pokarmowym i ulewaniem u dzieci... Kurcze no, trzymam kciuki za małego... Dobrze że objawów silnych nie ma... Może skoro nie ma to może się polepszyło... Trzymam za was mocne kciuki! Jak ja nie cierpie tego świata za choroby dzieci... Według mnie takie maluchy nie powinny chorowac... Wiele rzeczy jest dozwolone od ajkiegoś wieku, dlaczego więc choroby nie... Dlaczego niewinne istotki muszą chorowac... Masakra... Jeszcze raz powodzenia jutro!
pinky sky
Fanka BB :)
Umi nie martw się będzie dobrze musi być!!! A jest szansa na całkowite wyleczenie??
Kasia widziałam na FB ale z niego aniołek Fajnie że Tobie już lepiej Ale on się zmienił od Waszego wesela
Liza mam nadzieje że jednak choinkę będziecie mieć
Ale Dominika mnie przewala z ta kupą
już się nie chowa tylko normalnie się zachowuje... Rano siadłą sobie za zasłonką i przyciska sobie zabawkę co wydaje dźwięki myślę spoko może chce śnieg oglądać jak pada... Wchodzę kupa w majtach... Teraz wieszam pranie a ona zasuwa drzwi suwanie i robi mi papapa zanim się kapnęłam to kupa znowu w majtach!!!! A siku za każdym razem w nocnik
Kasia widziałam na FB ale z niego aniołek Fajnie że Tobie już lepiej Ale on się zmienił od Waszego wesela
Liza mam nadzieje że jednak choinkę będziecie mieć
Ale Dominika mnie przewala z ta kupą
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
umi Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
Jestem pewna, że wczoraj posta napisałam, ale go nie ma Muszę przestać noce zarywać, bo już mam chyba jakieś halucynacje;-)
Dziś zrobiłam ostatni rajd po sklepach w poszukiwaniu prezentów. Nareszcie:-) Portfel pusty i już nerwowo czuję się wykończona przez te sklepy
Jestem pewna, że wczoraj posta napisałam, ale go nie ma Muszę przestać noce zarywać, bo już mam chyba jakieś halucynacje;-)
Dziś zrobiłam ostatni rajd po sklepach w poszukiwaniu prezentów. Nareszcie:-) Portfel pusty i już nerwowo czuję się wykończona przez te sklepy
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Witam się. Od dwóch dni szaleliśmy z J. na zakupach bo musiałam sobie kupić buty, stanik i biżuterię na piątkowy ślub szwagra, dzisiaj jeszcze dokupywałam drobiazgi, J. też, ale już jesteśmy gotowi. Uf. Jutro jeszcze raz skoczę na solarium, w czwartek podetnę grzywę i będzie dobrze. Wystroiliśmy dziś choinkę, ładnie się prezentuję. Tę naszą, bo rodzice na dole będą 23-ego sobie stroić swoją;-) U nas śniegu brak i bardzo dobrze bo muszę rowerem zasuwać do pracy
Umi trzymam kciuki;**
KasiaF oj męczy Cię nadal widzę.. Zdrówka;* Kacperem aniołkiem hehe, uroczo:-)
Snoopy bo Alicja to piękne imię:-)
Anula a mi się imię Bartuś bardzo podoba A co Twój Man robił w programie z T. Lisem?
Wampi zdrówka dla dzieciaków;-)
Malwina zdrówka dla Twojej Perełki;*
Patrycja Tobie też zdrówka. A dzieci zdrowe?
Co do imion mi się dla dziewczynki wiele podoba, bo i Zosieńka, co jest akurat numerem 1 dla nas, i Julcia, i Natalka, ale odpada bo szwagierka ma tak na imię a my nie lubimy powtarzających się imion w rodzinie, ładne jest też Eliza, Oliwka, Pati, Maja /ale Maję mamy Chrześniaczkę, więc też odpada/, Nikola też ładne, Alicja, Zuzia. A dla chłopaka Patryk, Kuba, Maksymilian, Oskar, Ksawery, Bartuś, Miłosz, Przemuś, Tomuś, Gabryś.
Umi trzymam kciuki;**
KasiaF oj męczy Cię nadal widzę.. Zdrówka;* Kacperem aniołkiem hehe, uroczo:-)
Snoopy bo Alicja to piękne imię:-)
Anula a mi się imię Bartuś bardzo podoba A co Twój Man robił w programie z T. Lisem?
Wampi zdrówka dla dzieciaków;-)
Malwina zdrówka dla Twojej Perełki;*
Patrycja Tobie też zdrówka. A dzieci zdrowe?
Co do imion mi się dla dziewczynki wiele podoba, bo i Zosieńka, co jest akurat numerem 1 dla nas, i Julcia, i Natalka, ale odpada bo szwagierka ma tak na imię a my nie lubimy powtarzających się imion w rodzinie, ładne jest też Eliza, Oliwka, Pati, Maja /ale Maję mamy Chrześniaczkę, więc też odpada/, Nikola też ładne, Alicja, Zuzia. A dla chłopaka Patryk, Kuba, Maksymilian, Oskar, Ksawery, Bartuś, Miłosz, Przemuś, Tomuś, Gabryś.
umi2
snoopy nie postrzegam tego jako problem bo po małym nic nie widac. Chłop jak dąb, rozwija sie dobrze tylko jest jeden minus co miesiąc jeździmy do szpitala na kontrole, ale w pozostałe dni choroba znika z naszych ust. Uważam że wiele osób ma na prawde gorzej chyba bardziej bym swirowała gdyby go bolało albo łapał by non stop zakażenia
KasiaF ja tez zawsze reflux kojarzyłam z przełykiem, dla tego jak mi powiedzieli ze jest reflux nerki to nie potrafiłam sobie tego wyobrazić. powiem ci ze ja bym wolała zeby było tak ze zamiast Kacpra ja bym sobie z refluxem chodziła i tak jak piszesz choroby powinny byc dozwolone od jakiegos tam okresu.
kasiek zawsze jest tylko ze my mieliśmy szanse na wyleczenie farmakologicznie do czasu az Kacper skonczy rok- półtora, nic to nie dało teraz przyszedł czas na ingerencje chirurgiczne, zobaczymy co da efekt , cos musi tyle ze ja bym wolała zeby to ostrzykiwanie dało rezultat. Bo perspektywa kolejnych pobytów w szpitalu z coraz starszym Kacprem napawa mnie lekiem
konniczynka jak ja słysze albo czytam słowo sklep to mi sie zoładek kurczy
Vegas zrób fotki choinki, widze że przygotowania u was juz prawie nia finishu
Ja lece kobiety bo o 5:00 musze wstać a tóz po 6 wyjeżdżamy. Dobranoc wszystkim.
KasiaF ja tez zawsze reflux kojarzyłam z przełykiem, dla tego jak mi powiedzieli ze jest reflux nerki to nie potrafiłam sobie tego wyobrazić. powiem ci ze ja bym wolała zeby było tak ze zamiast Kacpra ja bym sobie z refluxem chodziła i tak jak piszesz choroby powinny byc dozwolone od jakiegos tam okresu.
kasiek zawsze jest tylko ze my mieliśmy szanse na wyleczenie farmakologicznie do czasu az Kacper skonczy rok- półtora, nic to nie dało teraz przyszedł czas na ingerencje chirurgiczne, zobaczymy co da efekt , cos musi tyle ze ja bym wolała zeby to ostrzykiwanie dało rezultat. Bo perspektywa kolejnych pobytów w szpitalu z coraz starszym Kacprem napawa mnie lekiem
konniczynka jak ja słysze albo czytam słowo sklep to mi sie zoładek kurczy
Vegas zrób fotki choinki, widze że przygotowania u was juz prawie nia finishu
Ja lece kobiety bo o 5:00 musze wstać a tóz po 6 wyjeżdżamy. Dobranoc wszystkim.
Ja u Ali miałam dziś ubierać a tato na dole ale trole nie wynieśli się z jadalni i nie wiadomo kiedy choinkę ubiorą.... Już mam dosyć tych pasorzytów w domu ja nie wiem jak moja mama to znosi... wrrrrrrrr żadne do pracy iść nie chce a 2 dzieci maja i jeszcze zal do wszystkich jak sie szynki lub poledwiczki nie kupi bo panstwo glodni...wrrrr sorr ze tak marudze ale nie nawidze czegos takiego..... po świętach kupuję sobie lodówkę i kuchenkę jakoś się trzeba urządzić, bo trochę tu pewnie jeszcze posiedze a karmić ich nie zamierzam... mojemu dziecko i mnie zawsze wszystko wyrzrą...
Umi problem nie problem ale co miesiąc macie stres... Ale cieszę się że wszystko ok poza tymi stresującymi wizytami;-)
Umi problem nie problem ale co miesiąc macie stres... Ale cieszę się że wszystko ok poza tymi stresującymi wizytami;-)
Ostatnia edycja:
Anula1989
Umi &&&&& za jutro, mi tez reflux koljarzl sie z przewodem pokarmowym
Kasiek pomalu i zalapie o co zkupa chodzi, wazne ze siku w majtki nie robi ale nie dziwie Ci sieteraz daje rady a sama jak dojde di tego etapu pewnie bede sie wkurzac;-)
Vegas byl na widowni, mi kasy na bilet byloby szkoda,wkurzylam sie przez to i nie odzywalam. Probowal zagadac o zdj z Tuskiem i o tym ze mu sie oczy swieca, przemilaczalam i dalej sie nie odzywam bo ja musze konczyc prace a on pojechal. Koniecznie zrob zdj przed slubem i nam pokaz;-)
Kasiek pomalu i zalapie o co zkupa chodzi, wazne ze siku w majtki nie robi ale nie dziwie Ci sieteraz daje rady a sama jak dojde di tego etapu pewnie bede sie wkurzac;-)
Vegas byl na widowni, mi kasy na bilet byloby szkoda,wkurzylam sie przez to i nie odzywalam. Probowal zagadac o zdj z Tuskiem i o tym ze mu sie oczy swieca, przemilaczalam i dalej sie nie odzywam bo ja musze konczyc prace a on pojechal. Koniecznie zrob zdj przed slubem i nam pokaz;-)
reklama