reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U mnie z imieniem byly boje, ja chcialam Maciej albo Dominik(to odpada bo Ł przyrodni brat tak ma)a on i jego rodzina chcieli Szymon ale strasznie mi sie nie podoba, pozniej ja wymyslialam Adama ale wiekszosc krecila nosem i zostal Bartosz, uleglam bo lepiej tak niz Szymon a dla dziewczynki nie wybieralismy bo od 16 tyg wiedzielismy ze chlopak ale pewnie bylaby Olga;-)

reklama
SALI mój młody miał zapalenie ucha, wyleczyliśmy i 3 dni później się rozchorował i ten Ceclor dostał.... Chciała inny dac ale że na ucho miał Amomicsilav czy jakoś tak to musiała wyszukac z innej grupy... Nam Cecloru zeszło 1,5buteleczki zanim dokladnie się wyleczył

Co do imienia, u nas długo nie mogliśmy wymyślic opcji... M nie chciał Kacpra bo pracowałw zakładzie gdzie miał kumpla o tym imieniu i mu za skóre zalazł... Ale jak zmienił prace to od razu zmienił zdanie ;-) A drugie ma po moim tacie Stasiu

Ja dzisiaj młodego zaprowadziłam do przedszkola i poszłam spac... Masakra, w nocy i rano znowu nudności i nie tylko... Bałam się że młodego nie zaprowadze że nie dam rade, ale jakoś się uspokoiło... Pospałam do 13...Potem jak młody wrócił z przedszkola i się okazało że ma byc aniołkiem a nie pastuszkiem (ludzie, mój szogun aniołkiem:szok::cool2:) to zaczęłam walczyc z tym strojem... I jakoś przeszło (herbatki i wygazowana pepsi pomogły chyba) ale teraz wszystko mnie boli od żeber w dół... Masakra, czuje się jak na @ ale od dawna tak mnie nie bolało wszystko na nią.Plecy,nogi, krzyż... Eh... Jutro idę na Jasełka, i po południu moi rodzice zabierają młodego do siebie... My dojedziemy 23 albo w wigilie... Młody nie chce jechac, bo mama mama, ale wyboru nie ma....

listopad 2010 tak jest napisane na pudelku!!!ładny numer:confused2:
piernicze jednak nie farbuje za długo po terminie:crazy:ale im wojne jutro zrobię!
a myślałam ze bede brunetka cos nie mam szcżęścia do tych farb.
Mała sie usypia a ja ide na m jak milosc

Hejka
Sorki ze tak wpadam , ale mam pytanko do KasiF
Pamietam coś pisałas, ze Kacperkowi jest sie ciezko wypruznic i w aptece cos dostałaś . Mozesz podac mi ta nazwe jesli pamietasz>?
Mam problem a raczej Zuzia ma:)

A u nas dzisiaj pierniczkowo a jutro jedziemy odwiedzic moja siostre i jej dziewuszki

Pozdrawiam

Yyyy :eek: W ciągu całego naszego prawie 11 letniego związku ani razu nie byłam szczuplejsza od mojego K., tak średnio jestem od niego cięższa o 10-20kg, no ale chyba mnie nie zostawi ;-) skoro sam jest przeciwny temu bym schudła? No ale on gustuje w tych "większych" wagowo :-p

Ja sama nie wiem co mój lubi, ale jego bardziej kreci to co mam w głowie niż to niż przytyłam:-D smiałam się jak usłyszałam od koleżanki że jej facet jej powiedział: "masz ryj jak patera mogła byś schudnąć..." powiedziałyśmy jej żeby teraz jak cos odpowiedziała mu "na dobrym ku... każda dupa się pasie":-D jak madry to ogarnie, moj sie z tego smiał i ja już się "pasę":-D ale jeszcze chwila i bebik wyskoczy z mamci i znowu bedzie piekna i szczupla;-):-D

Snoopy moja mama też Zosia i bardzo mi się podoba:) Dobre teksty:)

Anulka Szymon to tak ooo mi Adaś Dominik Maciej super ale Bartek nie wiem czy bym wybrała:)

KasiaF Współczuję tych bóli i wymiotów mam nadzieje że Ci przejdzie a Kacperek u babci będzie rozrabiał... No i do Aniołka to mu daleko szczególnie z przekleństwami hahah minęło mu??

Gosia to ładnie przeterminowane... Masz paragon??

Wampi
oj ale Ci się rozkręca:)

Moja panna już śpi, prezent zakupiliśmy jeszcze muszę mojej mamie bo tacie siostra dziś kupiła:) Z sikaniem całiem nie źle dziś ani razu w majtki wczoraj kupka na nocnik więc fajnie fajnie"D

A przesyłam wam goździkowo- pomarańczowe świąteczne zapachy:)
Zobacz załącznik 418014

reklama
Kasiek no to mamy podobny gust;-)tylko z Szymonem sie nie zgadza, strasznie nie podoba mi sie. Z reszta Dominik nie preszedl przez brata Ł a ja mam siostre Dominike ale w sumie to imie chcialam dac z innego powodu;-)
Wampi moj niestety potrafi rzucic tekstem ze nie mam brzucha jak przed ciaza, gdy z wyrzutem spojrze powiem ze najgorzej nie jest:eek:a jak Twoj synek ma na imie?pewnie gdzies pisalas ale jestem tu stosunkowo niedlugo i nie wiem:zawstydzona/y:

Do góry