reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurcze a M rozrząd siad w aucie i nie ma kto go zastąpić w pracy a świnia jego brat nie chce a powinien bo też z tego pieniądze ma ja na miejscu M już dawno bym go wywaliła....:crazy:
Wampi współczuję... mam nadzieję że to chwilowe osłabienie i wieczorkiem malutki będzie czuł się już świetnie. Nie wiem jak u was ale ja się ciesze jak Ala po chorobie broić zaczyna bo wiem że już jest lepiej:-)
gosia czyli miej więcej jak w ciążę zaszłaś wszystkie choróbska dały Ci spokój??:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze głowa mnie strasznie boli... Brałam paracetamol ale nic nie pomaga.... na skroniach aż mnie uciska.... Przed ciążą rzadko bolała a teraz bardzo często nawet 3,4 razy w tyg... Lekarz mówi że ciśnienie mam w normie i nie zna przyczyny...

Witajcie, u nas nocka ciężka, cały czas przy cycu w końcu po 3 nad ranem się zdenerwowałam i dałam małemu butlę by przynajmniej 2 godz w spokoju pospać. Mój K rano ze skruchą zadzwonił, że przemyślał sprawę i będziemy jednak kupować prezenty, to ja rach-ciach pojechałam dzisiaj, żeby czasem się nie rozmyślił. Kupiłam wszystkim, kasę wydałam i tylko ja zła mama zapomniałam kupić coś naszemu małemu Bąbelkowi, ale co taki maluszek może dostać?? Dla niego i tak najważniejsza porcia mleczka:biggrin2:

Witam;)
Maly dzis marudzi pewnie przez zeby bo dziasla u gory napuchniete. Dzis sama jestem z malym bo Ł w Wawie pojechal na program Tomasza Lisa, wroci jutro, musze kupic malemu ubranka na 80 bo body i spiochy na 74 robia sie za male
Kama ja pije kawe tak jak Twoj maz z 2 lyzeczek ale cukru jedna a w ciagu dnia druga rozpuszczalna tylko bez mleka i z pol lyzeczki cukru
Dorotar pisaas o krmieniu ja na poczatku karmilam piersia a teraz mm. JAk dal mnie matki karmiace mm nie sa gorsze nawet jesli same zrezygnowaly juz na poczatku, sa takie kobiety ktore nie czuja tego i jak dla mnie niech nie karmia, jest mm i wszyscy sa wtedy szczesliwi a szczesliwa matka to szczesliwe dziecko. Fajnie ze maz sie zgodzil;-)
Sali ja w sprawie chorob sie nie wypowiem bo moj malutki jeszcze nie chorowal
no i popisalam, obudzil sie z palczem pstaram sie pozniej zajrzec;-)

ANULA czasami dam małemu mleczko BEBILON jak już nie mam siły by na cycu wisiał albo jak z domku muszę wyjść. Ogólnie myślałam, że nie będzie problemów tak jak z Amelką, karmiłam ją 20miesięcy i bez żadnego mm i bezproblemowo było a tu ciągle mu mało. Ale może mu brakuje mojego mleczka, bo jakby nie patrzył Amelka była sporo mniejsza niż Kacperek jak się urodziła.

reklama
Herbata nasz maly tez nie ma, z reszta nie nazwalam go tak jak chcialam tylko poszlam na kompromis a drugiego w zyciu bysmy nie wybrali;-)poza tym zadno do Bartosza nie pasowalo

Do góry