reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

herbata moja tez nie ma bo jak chcialam po mojej mamie imie drugie dac to moj maz a dlaczego nie po jego mamie i tak została Amelka bez drugiego imienia,ale moze to i lepiej bo ja mam 2 i tak mi sie placze wszedzie.

Kurde kupilam sobie farbe do wlosow a w domu patrze a ona po terminie:eek:pofarbowałabym sie nią,ale jak mi kłaczory wyjdą?:sorry:

reklama
U Nas Julka miała być Nikolą ale po dłuższym rozmyślaniu wspólnie rodzinnie wybraliśmy Julię ;-) teraz wszyscy mówią że do Niej bardziej by Zuzia pasowała :-D GOSIA- a dużo po terminie jest ta farba? może otwórz wymieszaj i zobacz jaka jest konsystencja, kiedyś oglądałam program że wiele rzeczy ma za krótki termin przydatności do spożycia, i spokojnie można byłoby je używać po terminie :tak:

U nas jest tak że syn ma jedno bo ma długie,a córcia ma po Mojej mamie,nie było z tym problemu choc Darka mam tez nie żyje ale jakoś nie było dla mnie innej opcji jak dac imie po mojej Mamie .ja mam na drugie imie po mamie mojej mamy a brat po ojcu mojego taty.Tymek nawety jakby mial krótkie imie to nie dała bym mu chyba Zygmunt na drugie:tak: ,raczej Jan po moim dziadku(zmarł miesiąc temu;()

Sali dopiero mi przypomnialas ze jest Dariusza tak moj ojciec sie nazywa ale za dobrych relacji nie mamy wiec nie dzwonie z zyczeniami

Hej moja miała mieć imię chyba każdej z Waszych córek Dominika wcale nie była brana pod uwagę bo miałam przyjaciółkę na studiach i powiedziałam dla śmiechu z przekory że tak nie dam... A w końcu leże w tym szpitalu i leżę czas ucieka do rejestracji małej i pisze sms do C Dominika Dominisia Domiśka Domi Domka Nika Miśka i tak zostało a na drugie ma Julia bo ja bardzo chciałam ale stwierdziłam że jest bardzo dużo Julii.

reklama
Ja kiedyś farbowałam taką która była 2 mieś po terminie ale po fakcie zobaczyłam:-D włosy jakoś mi nie wypadły:-D
Co do imienia u mnie miał być Patryk bo byłam święcie przekonana że noszę chłopca, no ale 2 tyg przed terminem okazało się że dziewczynka... No i kombinowanie, ostatecznie miała być Marysia ale jak mała się urodziła i ją zobaczyłam pierwsze imię jakie przyszło mi na myśl patrząc na mała było Alicja i tak już zostało, nikt się nie sprzeciwiał i tak oto mamy jedyną Alę w rodzinie;-) Strasznie Zosia mi się podobało ale ja do mamy czasem mówię po imieniu i dziwnie by to wyglądało bo 2 Zosie by się oglądały:-D
Kurcze dalej strasznie głowa mnie boli... Ciśnienie mam 121/71 czyli prawie w normie....

Do góry