reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula dlatego napisałam że Szymon tak ooo nie dałabym pewnie... Dominik bym też nie dała bo mam przyjaciela i C pewnie zazdrosny by był:p Ale Wojtek Maciek nie wiem jak jeszcze:)

reklama
wiecie co? jak kochaliśmy się pierwszy raz to obije taka ostra krepacja on że tam tluszczyk na brzuchu juz ma a ja ze tylek mam wielki:-D a wazylam 63kg:-D jak mu powiedzialam ze przytulam to on do mnie ze glupia jestem ze niby gdzie i tak sie zaczelismy rozkrecac i dopingowac i nasze kompleksy zniknely... ja M w ta sobote pokazywalam jak celulit wyglada bo tezs nie wiedzial i sie smial bo on calkowicie odtluszczony teraz:-D z tym ze ma ginekomastrie i tego sie wstydzil najdluzej ale zmienilam jego podejscie to tego problemu i zaakceptowal w koncu, rz jak mi pokazywal nawet mu mleko trysnelo:-D w ten week sie smialam ze jak ja nie bede mogla to on dzidzie wykarmi, ale to takie nasze glupie zarty:-)

Kasiek tez mam przyjaciela Dominika, kiedys w zartach powiedzialam ze nazwe tak syna a gdy zaszlam w ciaze pytal czy juz napewno tak bedzie mial na imie ale Ł tez by sie wkurzyl:-DDominiki to super chlopaki;-)
Wampi orginalnie i nawet Cyprian mi sie podoba, moja kolezanka ze studiow tak nazwala synka, fajny chlopiec;-)a Dagmara fajnie, moja sasaidka ma tak na imie jest przesymatyczna;-)a Ł mial przyjaciolke o tym imieniu niecierpie jej, studiowala ze mna dopiero po pewnym czasie dowiedzielismy sie ze znamy ja oboje, straszna plota a Gabi mi sie podoba, Gabriela juz mnie

Wampi nie wiedziałam jak masz na imię ale masz takie które dodaję ekhem... nie podlizuje się "zajebistości":-D nie wiem czemu ale Dagmary działają na ludzi pozytywnie, bynajmniej takie moje wrażenie, daxa dawała mi w pracy takiego pozytywnego kopa jak miałam zły humor, zle sie czulam i w ogole, zawsze byla przy mnie pierwsza;-)

Hej Kochane :*:*:*
Nocne rozmowy widze hehehehe ja o tej godzinie grzecznie przewracałam sie na drugi boczek :):):)
U mnie ostre przygotowania do swiąt.. choinka juz stoi, została juz raz ogołocona z bombek przez Kube ( chciał sobie do łózka wziąć całą choinke ale nie dał rady więc zwinął bombki :D)
Mnie choróbsko rozkłada ale walcze dzielnie z nia by na świeta sie całkiem nie rozłożyć :):)
Mi sie podobaja imiona dla chłopców Robert, Sebastian.... a dla dziewczynek Kinga, Marysia :):):)

Dzien dobry,
Ja juz posprzatalam, maly przebrany ucina sobie drzemke. Dzis zostaje z moja kolezanka bo musze isc do banku i na zakupy a sypie snieg, juz bialo sie zrobilo, no i czekam na Ł niby wraca
Patrycja ja zwykle kalade sie o polnocy czasami o 1 a watsje po 6 a najpozniej po 7;-)a u nas choinki jeszcze nie ma:zawstydzona/y:

Anula u mnie niby też biało ale z mrozu a nie ze śniegu... a nie powiem przydałoby sie trochę tego śniegu nawet R ostatnio mówił że w tym roku to już nie zrobi z dziećmi bałwana...
Dzieci patrzą na bajkę najmłodszy babel zasypia a ja sie zaraz biore za dalszą robotę :)

reklama
Hejka.
Ja znów wpadam, nie nadrabialam bo jak zobaczylam ile to mi sie odechcialo ;P

Patrycja u mnie tez bialo od mrozu, o tej godzinie a ciagle -5 :) super

Ja dzis bede chyba robic pierogi i krokiety ;/ kapuste kiszoną mam i mieso tez ;] a pieczarki udalo mi sie zdobyc za magiczne 7zl- 2kg ;/ kurcze a rodzinnego ciagle nie dostalam ;P wrrrr....
Swieta za 4 dni a ja nic nie czuje tego ;/ ehhh

Do góry