reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny wybaczcie znowu nie mam żadnych opcji w oknie odpowiedzi, moja cierpliwość dobiegła końca!! nie wiedziałam że kiedyś tak mocno zawiodę się na BB, 3 tygodnie to baaardzo gruba przesada :no: Miłego dnia :*

Witam;)

Kaja miała zapalenie oskrzeli przedwczoraj skonczyła antybiotyk ,miała cleclor pierwszy raz,strasznie długo zaczynał mdziałac,a na dobra sprawe nie wyleczył jej do konca.Wczoraj spała w dzien i po 15 minutach obudziła sie z krzykiem ,płaczem ze boli ja głowka i tarła sobie uszy,no wiec było wszystko jasne...zapalenie ucha...o 21 pojechalismy do Fundacji ,no i sie potwierdziło,i co??i znowu anty;/;/Czy wasze dzieci kiedys tak miały,ze ledwo skonczyły jeden to dostały drugi anty???;(

Spała cała noc ,na razie mówi ze nie boli juz jej uszko..mam nadzieje ze na darmo nie daje jej tego anty;/:(

Kamma napisz może do administracji??

Sali
ja tak nie miałam bo w sumie moja mała ale ona nie choruje antybiotyk miała przy urodzeniu tylko i teraz w lecie nystatyne bo miała plechy w buzi a tak to nic a nic... Współczuję zdrówka dla Kajki:)

Hej ja wczoraj usnęłam a Ala bajki oglądała i nawet nie wiem o której usnęła... Taki kaszel ma że nie wiem, o 5 się zerwałam bo mała kasłać przez sen zaczęła.... Teraz dałam jej tab od gardełka i mówi że już nie boli... eh...
Sali Co do antybiotyków u mnie Ala miała tylko wziewne i to kilka na raz ale zawsze pomagały. Za to ja często tak miałam że kończąc jeden anty musiałam brać 2 bo coś innego mnie bolało.... Teraz już nie choruję prawie wcale jeśli Cię to pocieszy;-);-)No i zdrówka Dla Kai, niech już się biedulka nie męczy...

Dzieki dziewczyny,no dzisiaj jest juz ok warjuje ma humorek,a najgorsze ze musze z nia isc po syna do szkoły;/

heej:)
ja mam dzis wolne to sie bycze...ale nie za dlugo bo jak moj chop wróci od lekarza to wymysli cos pewnie:confused2:
snoopy hehe super ta Twoja córa ma fantazje:-D
elwirka a o ktorej Ci Oliwia wstaje?
Moje dziecko cos kichać mi zaczyna. Mój małżonek z racji tego iż siedzi na zwolnieniu przestawił nam Amelkę tzn. wstaje o 8.30
drzemka od 12 do 13,30 mniej więcej a na noc kładziemy ją o 20.30 ale mi z tym dobrze w końcu nie wariuje do północy:tak:
Mała łapie coraz więcej słów ostatnio wyszło jej cholera po swojemu bo po swojemu ale idzie zrozumieć:eek:
także pełna kontrola z wyrażaniem swoich emocji panuje w domu:-D

ja pamietam jak siedziałyśmy u koleżanki i pizze zamówiłyśmy, koleś przywiózł i puka ma mała: "nie putaj h**u":-D myślałam że Edyta spali się ze wstydu jak otworzyła:-D u mnie Ali się wymykało ale przez jej psa którego ukradli a ja jej nienawidziłam bo to nie pies był a szczur:-D (sarenkę miała)

reklama
wampi zdrówka dla dzieciaczków;)
snoopy hehe,dobre. Ja nie wiem skąd te dzieci tak łapia;-)
Mała śpi a ja mam chwilę na netowanie :)
ja to pamiętam jak byłam młodsza jak nadchodziły Święta Bożego Narodzenia to zawsze rok w rok byłam chora jak nie ospa to świnka to gil po pas...i tak w kółko ale od 2 lat mam spokój:-p

Do góry