reklama
Sali04 tak ogólnie...czy wszystko bedzie ok- zdrówko dziecka, jak rodzice zareagują...jak z finansami bedzie...chciałam teraz zaczac prace ech.....
Powiedzcie mi ciezko jest w pierwszym miesiacu po urodzeniu?wysypiacie sie w miare?:-)
kasiek88kasiek dziekuje za miłe przyjecie :*
Powiedzcie mi ciezko jest w pierwszym miesiacu po urodzeniu?wysypiacie sie w miare?:-)
kasiek88kasiek dziekuje za miłe przyjecie :*
fikusek1988
Mama Alanka:)
Margo ja jestem z krasnika wiec witam po "sasiedzku"
i witam wszystkie nowe mamy
i witam wszystkie nowe mamy
Liza
Fanka BB :)
Hej niedzielnie:-)
Witam dwie nowe mamy:-)
Co do pierwszego miesiaca po porodzie to wszystko zalezy od dzidziusia ;-) nie zamartwiajcie sie tym :-)
wampi dobrze ze zakupy udane.
Zycze wam milej niedzieli! :*
Witam dwie nowe mamy:-)
Co do pierwszego miesiaca po porodzie to wszystko zalezy od dzidziusia ;-) nie zamartwiajcie sie tym :-)
wampi dobrze ze zakupy udane.
Zycze wam milej niedzieli! :*
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Cześć .
przepraszam ze sie nie udzielam , ale pod górkę nie mam ;/
Jutro ide do sądu w sprawie K... ;/
To co on robi to jest totalne przegięcie.
na kazdym kroku jestem wyzywana przez SMS i prosto w oczy też ;/
Zachowałam Smsy w razie czego .
W piątek wybrałam się z koleżanką do Klubu pierwszy raz od 2 lat gdzie kolwiek wyszłam . I wyobrazcie sobie ze wchodze na dziedziniec Klubu a tam K... Oczywiscie zamiast przyjsc do malego to łaził gdzies. I zaczął mnie wyzywac to poszliśmy z kumpelą do innego Klubu . Później znowu do innego a tam k z kupmlami i jakąś laska HaHa ale w Dooopie to mam !
Na mikolaja nie przyszedł do własnego syna ostatnio miał caly weekend wolny tez do niego nie przyszedł teraz znowu nie przychodzi ... ; /;/ :--wściekła/y:
Grozi mi ze kiedykolwiek jak dowie sie ze jakis moj frajer dotkie małego to zajebi*** ...
A jak juz przyjdzie i weźmie malego na kolana to mały go odpycha ! Wale sie nie dziwie ;/ ;/
Przez niego czuje sie nie dowartosciowana jak dno i zwykła szma** do niczego ;/
WYSIADAM ;/
NIENAWIDZE GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *
przepraszam ze sie nie udzielam , ale pod górkę nie mam ;/
Jutro ide do sądu w sprawie K... ;/
To co on robi to jest totalne przegięcie.
na kazdym kroku jestem wyzywana przez SMS i prosto w oczy też ;/
Zachowałam Smsy w razie czego .
W piątek wybrałam się z koleżanką do Klubu pierwszy raz od 2 lat gdzie kolwiek wyszłam . I wyobrazcie sobie ze wchodze na dziedziniec Klubu a tam K... Oczywiscie zamiast przyjsc do malego to łaził gdzies. I zaczął mnie wyzywac to poszliśmy z kumpelą do innego Klubu . Później znowu do innego a tam k z kupmlami i jakąś laska HaHa ale w Dooopie to mam !
Na mikolaja nie przyszedł do własnego syna ostatnio miał caly weekend wolny tez do niego nie przyszedł teraz znowu nie przychodzi ... ; /;/ :--wściekła/y:
Grozi mi ze kiedykolwiek jak dowie sie ze jakis moj frajer dotkie małego to zajebi*** ...
A jak juz przyjdzie i weźmie malego na kolana to mały go odpycha ! Wale sie nie dziwie ;/ ;/
Przez niego czuje sie nie dowartosciowana jak dno i zwykła szma** do niczego ;/
WYSIADAM ;/
NIENAWIDZE GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *
Widzę, że jest tu pare mamuś z Lubelszczyzny Bardzo się cieszę.
mlodamamusia18 Nie wiem co powiedzieć...Nie jestem za bardzo w temacie, ale bardzo Ci współczuję. Jednocześnie wierzę, że jesteś silną kobitką i razem z synkiem dacie sobie świetnie radę. A ten cały K to złamas i tyle! Na pewno spotka go nauczka.
No cóż, w moim przypadku nie jest jakoś kolorowo... Wojtuś ewidentnie pomylił noc z dniem i w nocy daje popalić, a w dzień oboje odsypiamyPowiedzcie mi ciezko jest w pierwszym miesiacu po urodzeniu?wysypiacie sie w miare?
mlodamamusia18 Nie wiem co powiedzieć...Nie jestem za bardzo w temacie, ale bardzo Ci współczuję. Jednocześnie wierzę, że jesteś silną kobitką i razem z synkiem dacie sobie świetnie radę. A ten cały K to złamas i tyle! Na pewno spotka go nauczka.
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Rok temu też miałam kolędę na początku grudnia. U nas w kościołach zaczynają kolędy już w adwencie- to chyba zależy od ilości parafian
kama Ostatnio pożyczałam zestawik od mamy, ale w tym roku nie miałam kiedy wziąć, tak mnie zaskoczyło, że to już;-) W tym roku nie tęsknię za śniegiem, bo do pracy będzie ciężej na rowerze dojeżdżać, ale trochę zazdroszczę, że u was już tak biało, bo muszę zdjęcia do kalendarza na zimowe miesiące zrobić:-)
vegas Udały się Martynkowe urodzinki? A ty jak się czujesz? Udało
ci się przełknąć trochę urodzinowych smakołyków?
kasiaF A ty już się lepiej czujesz? Może u ciebie to ciąża?
eve Emilce nigdy nie dawałam mm jako stały posiłek- prawie rok karmiłam piersią a potem nie zastąpiłam cyca mm. Mm Emilka dostaje na śniadanie w kaszkach ze względu na żelazo i witaminy, którymi jest wzbogacone, a na kolacje dostaje posiłki na zwykłym mleku.
snoopy A kysz smutne myśli, lepiej pomarzyć o własnym domku
mlodamamusia:-( Co to za sprawa? O alimenty? Ech, chyba nie chciałabym, żeby ktoś, kto mi grozi, zajmował się moim dzieckiem
Wczoraj, wracając z pracy, zgubiłam gdzieś klucze i dziś się nie mogłam ruszyć z domuDopiero we wtorek będę mogła dorobić klucze. Jakieś 50zł w plecy
Teraz pierwszy raz w życiu robię kaczkę i pierwszy raz będę jeść kaczkę. Mam nadzieję, że będzie dobra:-)
witam nowe mamusie:-)
kama Ostatnio pożyczałam zestawik od mamy, ale w tym roku nie miałam kiedy wziąć, tak mnie zaskoczyło, że to już;-) W tym roku nie tęsknię za śniegiem, bo do pracy będzie ciężej na rowerze dojeżdżać, ale trochę zazdroszczę, że u was już tak biało, bo muszę zdjęcia do kalendarza na zimowe miesiące zrobić:-)
vegas Udały się Martynkowe urodzinki? A ty jak się czujesz? Udało
ci się przełknąć trochę urodzinowych smakołyków?
kasiaF A ty już się lepiej czujesz? Może u ciebie to ciąża?
eve Emilce nigdy nie dawałam mm jako stały posiłek- prawie rok karmiłam piersią a potem nie zastąpiłam cyca mm. Mm Emilka dostaje na śniadanie w kaszkach ze względu na żelazo i witaminy, którymi jest wzbogacone, a na kolacje dostaje posiłki na zwykłym mleku.
snoopy A kysz smutne myśli, lepiej pomarzyć o własnym domku
mlodamamusia:-( Co to za sprawa? O alimenty? Ech, chyba nie chciałabym, żeby ktoś, kto mi grozi, zajmował się moim dzieckiem
Wczoraj, wracając z pracy, zgubiłam gdzieś klucze i dziś się nie mogłam ruszyć z domuDopiero we wtorek będę mogła dorobić klucze. Jakieś 50zł w plecy
Teraz pierwszy raz w życiu robię kaczkę i pierwszy raz będę jeść kaczkę. Mam nadzieję, że będzie dobra:-)
witam nowe mamusie:-)
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Dziewczynki. U nas wczorajsza imprezka martynkowa udana
Prezenty świetne, Mała szalała z dziećmi, nic tylko się cieszyć
Mała dostała sporo kasy, sporo słodyczy, laptopa, brykacza osła, tą kuchnię też wliczę co już Wam wspominałam, że od nas i moich rodziców dostała, maskotki Serca i Rozumu bo Mycha uwielbia te reklamy z nimi, przyczepkę do ciągnięcia różową z Wadera, bałwanka świecącego, Baśnie, 2 pary rajtuzków, 6 par skarpet, bluzkę, spodnie, obrazek nad łóżeczko
I ma etap poprawiania mnie co jest bardzo komiczne w jej wydaniu. Pyta się mnie co to /w ręku trzymając maskotkę/. Ja jej mówię miś a ona ''nie! pies mamo, pies''
Albo bawi się stonogą maskotką i pyta co to. Ja mówię stonoga a Martynka mnie poprawia ''nie, glisda''
Konniczynka czuję się jako tako. Co zjem to mi niedobrze i miałam rano biegunkę. No ale ważne, że coś jem bo nie mogę całkiem zrezygnować z jedzenia.. Torcika podziubałam, trochę ciasta zjadłam, Coli łykłam, ale goście całą zaraz wyduldali:-) Za to piwko mi najłtwiej wchodzi Liza co za myszy no Młodamamusia18 masakra co za facet Ustalajcie w sądzie o alimenty i niech tylko to Was łączy.. KasiaF to obie mamy zamułki hyhy. Mam nadzieję, że szybko nam minie. Dobry ten Kacperek z pakowaniem Wampi zakupy udane?:-) Eve coś tam staram się jeść, wymiotów nie ma na szczęście, co najwyżej biegunka się dziś zdarzała kilka razy. Witam nowe Mamusie:-)
kilka fot z imprezki martynkowej
tu ma minkę nie teges bo od dzieci ją musieliśmy wziąć by zdmuchnęła świeczkę a wolała się bawić
kilka fot z imprezki martynkowej
tu ma minkę nie teges bo od dzieci ją musieliśmy wziąć by zdmuchnęła świeczkę a wolała się bawić
Ostatnia edycja: