reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

VEGAS ja też dzisiaj 3 dzień już struta chodze... Też boje się coś zjeśc, bo wczoraj jak mnie mulic przestało, zjadłam lekki obiad i zaraz znowu zaczęło.... herbat ziołowych to już tyle wypiłam że szok...
Śliczny torcik Martynka miała:tak:.

My dzisiaj do moich rodziców jedziemy, więc mnie nie będzie, może jutro po pracy się odezwe, więc nie pisac za dużo, bo streszczenia będziecie potem robic:-p Popełniłam wczoraj błąd bo młodemu powiedziałam że do babci jedziemy, i z tej okazji zrobił pobudke o 7 i zaczął się pakowac:sorry2:

reklama
Dzis duzo pewnie nie bedzie naskrobane, ja juz mam poodkurzane, biore sie za ciuchy
ale przy okzaji sie tak wkur***am ze... :angry: :wściekła/y: :angry: :no: mysz pociela mi stroik na oknie co wieszam, i to pociela tak ze prawie wszystkie kabelki!!!!!!! w zeszlym roku nowe, kupione... :no:
mam ochote zabic kazda napotkana mysz za to :no: :dry: :wściekła/y:

Na dwor pewnie w poludnie pójdziemy bo sloneczka za oknem...;]:wściekła/y:

Liza ale jaja:szok::-D

Ja tez tylko sie przywitac wpadłam,a wiec Dzień Dobry;)

Uciekam ,dzisiaj zakupy, mycie okien,a wieczorem mam wychodne z forumowymi koleżankami;)

Znajde czas to wpadne jeszcze;)

Hej lalki:-D ja też od rana w pożadkowym nastroju:-D pranie posprzatałam, pościel pozmieniałam i piore, zabawki w koncu pochowałam i przestronniej się zrobilo:-D Liza wiem co czujesz mi myszy w letniej pociely zima basen i w wakacje musiałam malej nowy kupic;-) też miałam ochote wszystkie myszy powybijac:-D przeklenstwo normalnie szkoda ze stroik nie byl podlączony i tych myszy nie zabilo:-D
Olazar witaj i Gratuluję 2 kreseczek:-)

Mam na imię Ola, mam 24 latka...staralismy sie jakoś od pół roku :-) jeszcze jestem w małym szoku bo co innego domyślać się a co innego zobaczyć hihi
Mam tyle obaw że szok :-) miło Was poznać :happy2:

reklama
Do góry