reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ojj Wampi przeoczyłam Twoja córcie;(To rzeczywiscie "młoda mamusia: z Ciebie;)

Ja juz bez kolezanki,to sa takie nasze piątki,ona ma tez dwójke dzieci ,wiec zawsze w piatki ma wychodne do mnie lub bratowej;)Dobrze ze mamy takich super mezów ze nas puszczaja a zostaja z dziecmi;)

reklama
Hej ja znowu późno ale jestem dziękuje za ciepłe słówka Vegas i Lenka gorączka minęła ale nie zjada dużo mleka woli już coś konkretnego na śniadanie kanapkę po mleku serek obiadek kolacyjke deser podwieczorki czy ja mogę ją już odstawić od mleka tak żeby rano tylko piła i przed spaniem jak uważacie ?? bo ona nie chce go jeść ;(
Vegas co do wymiotów to idź do lekarza to może być wirusówka może jelitówka albo coś z żołądkiem przez 3dni jak żyjesz na jednej bułce może żołądek ci się skórczył i jak za dużo to cofa a jak wcale to kwasem wymiotujesz miałam takie coś jak chorowałam na wakacjach jak nie jadłam zbyt dużo bo nie chciałam i wyszło mi to szpitalem ;( buziaki dla wszystkich brzdąców no i STO LAT DLA MARTYNKI z tego co pamiętam zaraz któryś z chłopców ma 2latka w grudniu to za wczasu się przypomnieć mi ;) papa do poniedziałku

reklama
Witam sie z rana :-)
No kurczę lenia mam dzis, teraz... ale trzeba go zwalczyc,domek ogarnąc, stroik przy oknie powiesic, wkoncu to juz tylko 2 tyg do świat! :-)

Do góry