reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas super ze4 imprezka udana:)

co do pierwszych miesiecy zycia to nie odczuwalam ze mialam dziecko,alan byl idelany,nie plakal wcale jak mial 1,5 mies to przesypial mi juz cale noce a wczesniej budzil sie tylko 1-2:) no doslownie "nie mialam" dziecka:-D

ja jestem chora...gardlo mnie strasznie nawala....

reklama
Fikusek zdrówka;*

moja przez pierwsze 2 miesiące życia była niefajna w nocy:-D ciągle się budziła. Ale potem już coraz lepiej było, 2-3 razy się budziła. Do dziś się budzi w nocy, tyle, że od dawna na samą wodę albo jej się uzna, że chce na ''opa'', potuli się i zasypia dalej;-)

heeejka :)
Długo mnie nie było bo praca,praca,praca.
Troszke kłopotów.
Dziś wróciłam z pracy zmęczona ale postanowiłam zajrzec do Was ostatkami sił hehe :)
Vegas- ciąża była planowana wcześniej, ale nic nie wychodzilo. Jak dalismy sobie spokój `z kalendarzem w ręce` to dopiero zaskoczyło :)
Oboje się baaardzo cieszymy.
Wszystkiego najlepszego dla Córci.! Przepraszam ,że spóznione.
MłodaMamusia- wiem jak sie teraz czujesz, bo sama przeszłam przez takie piekło. Zycze wytrwałości i wiary w siebie a napewno będzie wszytsko dobrze.! :)
Pozdrowienia dla Wszytskich.! :)

Hej lalki:-D M mnie wpienia:-D mówi że teraz rzadziej bedziemy sie widywali bo sie zeni:-D glupie ma te zarty...:laugh2:
W grupie wstawiłam link, doradzcie mi co myslicie, strasznie sie napalilam;-)

mlodamamusia wiem co czujesz ja przechodzilam to samo co Ty.... Ale teraz jestem szczęśliwa, nie przejmuj się złamasem i poświeć się małemu:sorry2: zobaczysz, że wszystko się ułoży. Trzymam Kciuki tylko badz dzielna i nie daj, sie, ja tez slyszalam to co ty i mialam pod gorke...
Vegas wypasiony torcik!!! Maż się spisal!!:-D
Prec milo że zajrzałaś, byłas u gina??:blink:

Olazar Co do dzidzi u mnie Ala też była boskim niemowlakiem i ciągle spala, tylko nie denerwuj się bo dzidzia to wszystko odczuwa:-p

Snoopy ja bym chciała torta dla Małej takiego z lalką, ale J. mówi, że dopóki Mała sobie sama nie zażyczy co by chciała na torcie to znaczy, że jej to wsjo jedno. I w sumie miał rację bo Mała była tak rozbrykana z dziećmi, że wcale nie chciała podejść do tortu by zdmuchnąć świeczkę, więc jej nie interesił. Może za rok;-)

Hehehe u mnie Ala ma teraz podejscie takie, jak tort to tylko okragly:sorry2: pieklam dla M i dla Gracka i musialy byc okragle:laugh2: Co do tego dla Gracka to podobno wpierniczał jak glupi, bo mi nie wyszedl i nie zawiozlam, jak M mnie odwozil to sie upomnial i mu dalam obaj zakalec wpierdzielali:-D

Witam poniedziałkowo;)

Młoda
współczuje....on pewnie jest młody i głupi,przejrzy na oczy jak bedzie za późno...naoglądałam sie "Licealnych ciąż" i napatrzyłam sie młodych tatusiów.

Vegas super ze urodzinki sie udały,co do tortu to świeta racja...moja Kaja na dwa latka miała dwa torty,w tym jeden typowy a drugi "kret" hehe.

Piątkowe wyjście sie udało ,ale niestety było krótkie ,bo koleżanka była "wczorajsza" i spała na siedząco hehe.

Co do spania dzieciaczków,to Tymek różnie wstawał bo dłuzej karmiłam piersią...Kaje karmiłam dwa tygodnie wiec po tym czasie spała całe noce i tak ma do teraz...spi od 21-22 do 9;)

Ja wczoraj miałam gości(znajomi moich rodziców)takie super małzenstwo ze tylko pozazdroscic i ze swieca szukac...sa 36 lat po slubie a nie moga godziny bez siebie wytrzymac,zawsze razem .Tacy przebojowi i wieczni optymiści .

Ostatnia edycja:
Witam

Mloda nie przejmuj ie nim, i tak jak juz dziewczyny pisaly, zajmij sie malym, to wszystko minie, i bedzie dobrze!:* Wytrwalosci i sily zycze!:*
wampi sto lat ;-)
prec fajnei ze zajrzalas:-)
Vegas super torcik, mala taka drobniutka ciągle;-) slicznotka:-)
fikusek zdrówka!

Hania w szkole a ja jak zwykle z rana dennie sie czuje, ide pomidorową wstawic ;] ehhhh....

Witajcie ja po weekendzie wypompowana jestem:sorry:. Zaczęłam watpic ze kiedykowliek uda mi sie wysprzatać moje mieszkanie:no:. Jak koncze kuchnie i zabieram sie za łazienke to po chwili okazuje sie ze juz w kuchni cos sie rozlało cos wysypało i ciert wie jeszcze co:wściekła/y:. Wymiękam:zawstydzona/y:. A mój syn bałaganiarz nr 1 próbuje mi pomagać co jest o wiele gorsze w skutkach:confused2:

Nie bede was nadrabiać bo za dużo tego niestety ale postaram sie byc na bieżaco no przynajniej do czwartku bo w czwartek na badania jedziemy eh...

reklama
UMI- nie jesteś sama :-D moje dziecko doskonale wykorzystuje to że sprzątam w drugim pokoju :dry: mnie przeraża ile mam do roboty :no: dzisiaj może zabiorę się za szafki w kuchni ale ni się nieeee chce ;-)

Do góry