reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamma Ale super macie!!!!!!!!!!!!!:-D ja tez chce snieg!!!!!!!!! A mała śliczna:sorry2:
Sali fajne zabawki;-) ja dla gracka cos z lego Factor bede brała tez juz na allegro patrzylam:-) dla Ali jeszcze tylko nie moge się zdecydować, pewnie do hurtowni z mama przed swietami pojade i coś sie wymyśli:-D

Ja ciagle w domu siedze, sporadycznie wychodzimy teraz, ale malej mi szkoda, bo w gumiakach musi szorowac, bo inne buty sie nie nadaja...:dry:

reklama
Hej. Zakupy na jutrzejszą imprezę zrobione, teraz J. pojechał do teściowej torta dla Małej robić i ciasto. Bo to z teściową tworzyć będą a u teściowej są wszelkie pierdółki na torty, i przyrządy niezbędne. Dziś nie wraca już do domu bo na 22 ma pracę, więc bez sensu by zjeżdżał tu jak robotę ma zaraz obok teściowej a pewnie do 21 im zejdzie robienie tortu i ciasta. Mała dostała dziś z Niemiec prezent urodzinowy, już trochę go ''wsiąkło'':-D

Mam problem od paru dni. Nie dobrze mi od tych paru dni i od 3 dni jestem na samej bułce
dry.gif
Nie mam apetytu a jak już mam to co zjem to mi niedobrze. Z 50kg schudłam do 48.8. Nie wiem co się dzieje.. Jakiś wirus? 2 dni temu wymiotowałam, ale malutko tego było
dry.gif
Gdyby nie to, że mam @ myślałabym, że jestem w ciąży, bo nigdy tak nie miałam
no.gif

Snoopy fajne prezenty:tak: Moja córa lubi w kaloszach chodzić:-D I po domu i po kałużach:-D
Kaamaa o rety ile śniegu:szok: U nas cały boży dzień pada deszcz.
Patrycja ee jeszcze nie mam takich długich włosów. Ja marzę mieć do pasa:-D:-D
Eve zdrówka dla Twojej Królewny i współczuję skazy;/
Liza dobrze, że nie było tak źle na zabiegu:-)

Kaamaa daj no troche śniegu :dry: heh... Niunia ma sliczny strój na dwór :-)
U mnie deszczowo ciagle bylo ;]

Dobra ogarniam dom, starszaki u babci, a mlody mi zaraz padnie ;P i poloze go spac za chwile :no:

vegas teraz panuje grypa zoladkowa wiec moze to mialas...

a u mnie tak ladnie padl snieg ale pozniej plusowa temp sie zrobila i jest ciapa:/

Dziewczyny wybaczcie nie dam bo i u mnie nie wiele zostało :no: cały dzień się pięknie trzymał i teraz zaczął topnieć :angry: do doopy taki interes a J sanki z góry ściągnął i teraz miejsce tylko zawalać będą.

Snoopy jak Ci się nudzi to wpadaj do mnie, ja sprzątam przed jutrzejszą imprezką. Tzn wysprzątałam na cacy pokój Martynki, zaraz zabieram się za sypialnię bo graniczy z pokojem Małej i pewnie goście też o nią haczyć jutro będą a mi się nie chce jutro sypialni robić, a zresztą w niej jutro J. będzie odsypiał nockę. Jutro mnie czeka sprzątanie całego wielkiego dołu, więc full roboty przede mną. Ciekawa jestem jakiego torta zrobił J. z teściową;) Rok temu był taki
Zobacz załącznik 415139Zobacz załącznik 415140

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry