reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam znów po dłuższej przerwie.
znów mieliśmy trochę problemów tym razem z karmieniem... bo na kilkanaście godzin pokarm mi się zatrzymał, mały się darł, głodny... a ja nie miałam ANI KROPLI. musiałam mu podać modyfikowane... o tym jak już pokarm miałam to mały nie chciał ssać z piersi, już myślałam że koniec z karmieniem naturalnym. na szybko kupiłam laktator i podawałam mu moje mleko z butelki, jednocześnie przystawiając go często do piersi.... no i udało się.

a dzisiaj z niego jakaś maruda... nosz cały czas na rękach trzeba go trzymać... jak go odłożę, od razu się budzi i ryk...:wściekła/y:

poczytywałam was ale nie jestem w stanie nadrobić...

kama,sali Też się do gina wybrać nie mogę:sorry2: Byłam na kontroli po porodzie, a teraz ciągle mi nie po drodze:sorry2:
kama U mnie 5st na plusie i śniegu nie widać:-)
liza Dobrze, że masz to już to za sobą.
mariolcia A wiadomo skąd ten przestój w laktacji?

Dziś jest kolęda u mnie w bloku, ale nie przyjmuję. Mam taki syf, że wstyd księdza wpuścić:-p Do tego brak u mnie potrzebnych akcesoriów (świece, woda święcona...), a o 17 muszę wyjść, a ksiądz chodzi od 16 i do mnie pewnie nie zdąży przyjść do 17.

Uświadomiłam sobie, że święta już tuż tuż, a ja nie mam prezentów:dry: W przyszłym tygodniu muszę wszystko pokupować. A od dziś biorę się za ogarnianie mieszkania. dobrze, że błyszczeć nie musi, bo święta spędzamy u moich rodziców:-)

Koniczynka, wydaję mi się że to przez to że dostałam @ ...
do tego trochę się zdenerwowałam wtedy.. mi bardzo zależy na tym by karmić piersią, już pomijając fakt że mleko matki jest najlepsze, bo ja nie mam nic przeciwko modyfikowanym... ale jest duża wygoda... nie trzeba latać z butelką, grzać, schładzać...:-)
Właśnie kolęda przed ?

Cześć:-p

Wcale się nie czuję jak bym w ciązy była.... Chciała bym już dzidzię czuć... U mnie też paskudna pogoda, od rana deszcz leje, szaro i błota od groma:dry: Chciała bym z mała wyjść i cieszyć się jesienią a tu bryndza tylko...

Ja jeszcze matce nie powiedziałam, że świeta spedzamy u M:szok: boje się...
Ja też nie mam pomysłu na obiad....

Ja dzisiaj cały dzien siedze w domu,nie chce sie doprawic ,tym bardziej ze juz lepiej sie czuje,i to o dziwo bez leków...normalnie Feniks ze mnie hehe.

D.kupił dzisiaj prezent Tymkowi wiec dzieciaki mam z głowy.
Kupiliśmy mu to:

Gra przestrzenna CARS grand prix auta 2 super! (1986547094) - Aukcje internetowe Allegro

KLOCKI LEGO NINJAGO COLE DX 2170 NOWOŚĆ (1963197016) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze troche i wy dla swoich maluchów takie zabawki bedziecie kupowac hehe .Mój Tymek tez jest tu najstarszy z dzieciaczków;)

reklama
U mnie też kolęda po świętach bo chyba o to w niej chodzi nie wiem ;-) KONICZYNKA- ja "akcesoria" zawsze pożyczam od teściowej :-D widziałam ostatnio na allegro "zestawy kolędowe" chyba będę musiała się zapatrzeć. U mnie śniegu prawie po kostki :-) zaraz Wam pokaże zdjęcie Julki z dzisiejszego spaceru. Uploaded with ImageShack.us

Do góry