Kaama- a ciepło macie w domu? Bo ja bym pozwoliła chodzić z tydzień, dwa bez majtek. Niech się obserwuje i wyczuje kiedy chce siku. U nas własnie tak sie Adaś uczył. W majtki czasem popuszczał, wiec po jednym dniu zauważyłam,ze ładnie sika jak nie ma majtek. Może szybciej i łatwiej mu się było wypróżnić, a poza tym chyba mogło mu się kojarzyć z pieluchą. Tak sobie ładnie sikał z 2 tygodnie. Potem zaczał ładnie wołać i wtedy założyłam majteczki Te kilka dni pozwoliło mu się oswoić z tym wszystkim i dzięki temu mały od początku niemalże wpadek nie miał. Nie sikał gdzie popadnie i nie miałam co sprzątać. Tylko u nas super wypadło pod koniec wiosny i nie było problemu z golizną.
A co tam u nas? Zimniej coraz bardziej się robi, my na szczęście zdrowi(aż się dziwie). Byliśmy przeziebieni -ale obeszło się na paru dniach z syropkiem Nie wiem czy to przez to,ze Adaś pije tran-ale jest dobrze. W zeszłym roku choroby jesienią nas nie omijały. Tran mały uwielbia i chętnie pije soczek z rybki(tak to nazywa).
Wampi -zdrówka dla synka, niech go choróbsko ominie.
Vegas- zdrowia dla Martynki, akurat na urodzinki ją zebrało. Ale może do jutra lepiej już będzie.
A co tam u nas? Zimniej coraz bardziej się robi, my na szczęście zdrowi(aż się dziwie). Byliśmy przeziebieni -ale obeszło się na paru dniach z syropkiem Nie wiem czy to przez to,ze Adaś pije tran-ale jest dobrze. W zeszłym roku choroby jesienią nas nie omijały. Tran mały uwielbia i chętnie pije soczek z rybki(tak to nazywa).
Wampi -zdrówka dla synka, niech go choróbsko ominie.
Vegas- zdrowia dla Martynki, akurat na urodzinki ją zebrało. Ale może do jutra lepiej już będzie.
Ostatnia edycja: