reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No własnie,połowa znajomych wykrusza sie jak ma sie dzieci,a oni nie maja ,nie wiedza ze mamy wiecej obowiązków itp.dlatego ja amm przyjaciólki "dzieciate"hehe

reklama
Ja też w sumie czuję się samotna bo jak się tu przeprowadziłam to znałam kolegów C znam dziewczyny ale to tak na cześć raczej albo rzucają jak Dominika;/ A moje przyjaciółki cóż jesteśmy wierne sobie jak psy:D:D Ale ja tu 2 w Warszawie w sumie jedna wraca teraz na rok przed aplikacją do rodzinnego miasta więc będzie możliwość się częściej zobaczyć niż przy święcie bo tam zawsze łatwiej mi czy jej dojechać. To w sumie teraz będę miałą większą motywację żeby do rodziców pojechać jedna ma córkę rok równy starszą od Dominika o jeszcze jedna z paczki ma dziecko z czerwca. Ale jesteśmy od zawsze i jak przychodzą święta chodzby się waliło i paliło to zawsze się spotkamy:D I się rozstać nie możemy co często kończy się upojeniem:D:D:D

Ja nie mam takich kupeli dzieciatych a z tymi ze szkoly od przedszkola sie dogadujemy mimo zadkosci widzen :-D wariatki z nas jak zawsze ;-) zartujemy i spotkania mimo ze zadkie to odrywaja od rzeczywistosci :tak: Jedna w sierpniu wychodzi za mąż juz zapowiedziala ze jak nie przyjde to sie obrazi :-D hehe druga studiuje i pracuje nadal i wolna ;-) One wpakuja sie w pieluszki a moje łobuzy beda juz odchowane porzadnie;-) ale wtedy ja bede rozruszac towarzystwo :-D

Dobra skonczylam czytac ostatnią ksiazke! jestem ją zafascynowana! i przymierzam sie jutro zobaczyc w bibliotece czy jest ostatnia czesc tego a jak nie to wypozyczam nastepne ksiazki:pamietniki wampirów, badz cos innego J.L Smith :-) :-D

Hej laski!!:-D gosdia ja czesto patrze na Ubranka dla dzieci - sklep internetowy 5.10.15. jak nie mam czasu isc do sklepu, naja sprzedarz wysylkowa co ja bardzo lubie a czasami warte uwagi:-) Liza zazdroszcze Ci sniegu, u mnie deszcz i mała dziś w gumakach chodziła:-D:-D Sali co do przyjacółek na odległość też mam w anglii i lubie z nią gadać przez tel, zawsze się sobie wyżalimy i jest nam lżej, miałam do niej na ferie leciec ale przez dzidziolka w brzuszku sie pewnie nie zobaczymy...:-( a ona przyjechać w tym roku na świeta nie może:crazy: Strasznie masz że dzieciaki tak chorują:-( niech już zdrowieją, mi dzieci zawsze szkoda jak są chore:-( kasiek jak mojej Ali na wigilie mam zamiar jakiś konkretny zestaw barbi kupić bo dziś u koleżanka bawiłą się jak nigdy i suknie ksieżniczek jej się bardzo podobaly:-D My dzisiaj caly dzionek poza domem;-) poszłyśmy na pocztę, jak wracałyśmy złapała nas znajoma trochę u niej się zasiedziałyśmy, Ali cieżko było z chlopakami sie dogadac bo jednak starsi i z pol roku u niej nie byliśmy a Niki z Matim w szkole... Ona ma 5 dzieci i jest zaje...a:-D jak nie miałam Ali to chodziłam do niej i siedziałam jej z dziecmi jak potrzebowała gdzieś wyjśc a teraz z Ala do niej chodzę, miedzy jej najmlodszym synem a Ala jest 2 lata róznicy;-)

Ostatnia edycja:
Snoopy Twoja jednak 1,5 roku starsza więc bardziej będzie dbała o lalkę no niby nie dostałą takiej najgorszej ale nie orginalną Barbie:) Natalie dostała jak zobaczyłąm jak jej włosy czesze to mi na głowie dęba stanęły buhahah

Snoopy moja Gosia przyjeżdza w Lutym,juz odliczam dni;)

Ja na brak towarzystwa nie narzekam,od imprezowania mam kolezanke panne bezdzietną,a i te dzieciate często wychodza na miasto ;)

Ja to do wiosny biegałam co dwa tygodnie gdzies poszalec,teraz mi troche minęło ,ale to nie znaczy ze sie nie zachce;)

u mnie mala lalki tez tak czesze ze wsow nie maja:-D Ja przed zajsciem w ciaze tez raz lub 2 w miesiacu wychodzilam zawsze, jak juz wiedzialam to tylko kino albo bilard:-D aa teraz tylko lozko:-D

reklama
Julka najchętniej bawiłaby się samochodami :-D strasznie małpuje od swojego 6cio letniego brata ciotecznego :tak: a z lalek to najbardziej lubi szmaciane . A co do imprezowania to my co sobotę jak Julka zaśnie chodzimy 3 domy dalej do brata J, często wpadają jeszcze znajomi i często zdarza nam się zrobić buteleczkę ;-) niby nic wielkiego ale zawsze to jakaś odskocznia :-)

Do góry