reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UMI- ja też nie omieszkałam zadzwonić do J i mojej mamuśki a co ;-) ja też strasznie się bałam jak to będzie z kupą, na szczęście tylko przez chwilę pokrzyczała, uspokoiłam ją zaczęłam gadać że nie ma się co bać i że dzielna z niej dziewczynka i poszło bez problemu, pewnie jeszcze nie jedne schody przed nami, ale na razie o tym nie myślę :tak: A dzieda moroza też znaju ;-) mieszkam 60 km od granicy z Białorusią, większość mojej rodziny jest prawosławna, więc znam co nie co kultuę wschodu :tak:

reklama
kaamaa do mnie w dzieciństwie dziadek mróz chodził a prawosławna nie jestem, jakoś tak sporo u nas ludzi zee wschodu sie przewinęło, nie na darmo mówią na nas Ukraińcy:-D:-p. No ale jak była juz wieksza dziadka mroza zamieniliśmy na aniołka:tak: żeby mikołaja nie przemęczać:-D

My juz po obiadku

Kama nie dziwie Ci sie ze sie cieszysz z postepów Julki, u nas problem jest taki ze Zuzia chodzi juz od 2 tygodni w samych majteczkach i zawsze zrobi kupkę w nich. Siusiu woła i biegniemy na wc (nakładkę ma) i jest juz bardzo fajnie ale z tą kupą to nie wiem jak robic ,

A u nas przychodzi Św . Mikołaj

Umi to Kacper pewnie zadowolonu z prezentów???

Malwina tak z prezentów zadowolony bardzo;-):tak:, ale sama nie wiem z czego bardziej czy czasem nie z mikołaja bo każdemu dzis mówił ze mikołaja widział i ze mikołaj miał czapke nos i blode:-p. Nie wiem jak to mam rozumieć chyba mam za długi nos:-D

Umi, to Mały zadowolony z prezentów ;).
Kaama, gratuluje kupy ;). To chyba normalne, że się cieszymy z postępów dziecka, moja to jak zaczęła butelke sama chwytać to wszyscy wiedzieli:p
Fikusek, fajnie, że bilans ok ;)

Moja Zosia boi się prezentu od Mikołaja.... Chyba jej nie przypasował mam nadzieję, że się przyzwyczai ;P

U mnie też jest święty Mikołaj chociaż też gadali o Dziaku Mrozie:)

Kamma ja to jak DOminika pierwszy raz zrobiła siku na nocnik to rozsyłałam zdjęcia buhahah wariatka ze mnie:)

Umi super że Mikołaj przyszedł do Kacperka. Ja pamiętam miałam ze 4 lata i moja mama się przebrała właśnie raczej za Dziadka mroza bo założyłą futro i siedzę na kolanach i mówię MAMO!!!!

Gosdia a co ona dostałą bo mi umknęło:)

Ostatnia edycja:
Hej laski;-)
Matko ile wy drukujecie:-D
Ja skonczyłam sprzatać i zaczełam się lenić ogladając TV, co do mikołaja kurjer zawiozł paczke rodzicom do sklepu i Ala jeszcze czeka na prezent ale cierpliwa jest:-D dostanie okolo 16 ale już sie podpytuje co:-)
Zamówiłam jej tego kucyka którego któraś z was w linku podrzuciła:-D
Ciekawe czy w ogole się jej spodoba:eek:

U nas z pierwszym siusianiem to było tak ze Ala na kibelek zrobiła bo nocnika sie bała:-D zwariowałam normalnie i wszystkich domowników zwołałam:-D

To ja podrzuciłam ,moja Kaja sobie go zamówiła,zawsze jak jej pokazywałam to mówiła:juz nie boli brzuszek,pomoge ..hehe

U mnie skłądanie mebli pełną para,normalnie jak z klocków lego hehehe.

reklama
Do góry