reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UMI- ja też nie omieszkałam zadzwonić do J i mojej mamuśki a co ;-) ja też strasznie się bałam jak to będzie z kupą, na szczęście tylko przez chwilę pokrzyczała, uspokoiłam ją zaczęłam gadać że nie ma się co bać i że dzielna z niej dziewczynka i poszło bez problemu, pewnie jeszcze nie jedne schody przed nami, ale na razie o tym nie myślę :tak: A dzieda moroza też znaju ;-) mieszkam 60 km od granicy z Białorusią, większość mojej rodziny jest prawosławna, więc znam co nie co kultuę wschodu :tak:

reklama
kaamaa do mnie w dzieciństwie dziadek mróz chodził a prawosławna nie jestem, jakoś tak sporo u nas ludzi zee wschodu sie przewinęło, nie na darmo mówią na nas Ukraińcy:-D:-p. No ale jak była juz wieksza dziadka mroza zamieniliśmy na aniołka:tak: żeby mikołaja nie przemęczać:-D

My juz po obiadku

Kama nie dziwie Ci sie ze sie cieszysz z postepów Julki, u nas problem jest taki ze Zuzia chodzi juz od 2 tygodni w samych majteczkach i zawsze zrobi kupkę w nich. Siusiu woła i biegniemy na wc (nakładkę ma) i jest juz bardzo fajnie ale z tą kupą to nie wiem jak robic ,

A u nas przychodzi Św . Mikołaj

Umi to Kacper pewnie zadowolonu z prezentów???

Malwina tak z prezentów zadowolony bardzo;-):tak:, ale sama nie wiem z czego bardziej czy czasem nie z mikołaja bo każdemu dzis mówił ze mikołaja widział i ze mikołaj miał czapke nos i blode:-p. Nie wiem jak to mam rozumieć chyba mam za długi nos:-D

Umi, to Mały zadowolony z prezentów ;).
Kaama, gratuluje kupy ;). To chyba normalne, że się cieszymy z postępów dziecka, moja to jak zaczęła butelke sama chwytać to wszyscy wiedzieli:p
Fikusek, fajnie, że bilans ok ;)

Moja Zosia boi się prezentu od Mikołaja.... Chyba jej nie przypasował mam nadzieję, że się przyzwyczai ;P

U mnie też jest święty Mikołaj chociaż też gadali o Dziaku Mrozie:)

Kamma ja to jak DOminika pierwszy raz zrobiła siku na nocnik to rozsyłałam zdjęcia buhahah wariatka ze mnie:)

Umi super że Mikołaj przyszedł do Kacperka. Ja pamiętam miałam ze 4 lata i moja mama się przebrała właśnie raczej za Dziadka mroza bo założyłą futro i siedzę na kolanach i mówię MAMO!!!!

Gosdia a co ona dostałą bo mi umknęło:)

Ostatnia edycja:
Hej laski;-)
Matko ile wy drukujecie:-D
Ja skonczyłam sprzatać i zaczełam się lenić ogladając TV, co do mikołaja kurjer zawiozł paczke rodzicom do sklepu i Ala jeszcze czeka na prezent ale cierpliwa jest:-D dostanie okolo 16 ale już sie podpytuje co:-)
Zamówiłam jej tego kucyka którego któraś z was w linku podrzuciła:-D
Ciekawe czy w ogole się jej spodoba:eek:

U nas z pierwszym siusianiem to było tak ze Ala na kibelek zrobiła bo nocnika sie bała:-D zwariowałam normalnie i wszystkich domowników zwołałam:-D

To ja podrzuciłam ,moja Kaja sobie go zamówiła,zawsze jak jej pokazywałam to mówiła:juz nie boli brzuszek,pomoge ..hehe

U mnie skłądanie mebli pełną para,normalnie jak z klocków lego hehehe.

reklama
Do góry