reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Moje całą noc kaszlałuy ,na zmiane jakby sie zmówili;/;/W dzien Kaja nie kaszle ale Tymek szczeka;/Dzisiaj poszedł do szkoły bo nie maja lekcji tylko wyjazd do kina;)Jutro chyba go nie puszcze ,tym bardziej ze u nas piździ a mają na 8 i tylko 3 lekcje,więc chyba pójde z nimi do lekarza.Tymek ma jeszcze bilans nie zaliczony,wiec przy okazji bysmy zrobili.

U nas Mikołaj sie spisał bo własnie dzisiaj przywożą nam meble które tydzien temu zamówilismy do dzieci do pokoju;)

reklama
Liza dokladnie tak jak kama pisze...nie jestem w stanie zapamietac wszytskich nikow! kama tez od razu zaproszenia nie dostala tylko jak sie pojawila:)

my wlasnie wrocilismy z bilansu 2 latka,wczoraj nei bylam bo padalo co chwile,jest wszystko w pozadku:)

U Nas od samego rana "czytanie" od mikołaja dostała kilka książek z serii "obrazki dla maluchów" uwielbia je przeglądać, ma już 15sztuk jeszcze 5 i cała kolekcja będzie :-) No i mamy siku na nocnik :tak: juhuuu.... ciekawe czy teraz się przekona do nowego wypasionego tronu, który moja mama kupiła jej pod choinkę?

Co do Mikołaja u nas chodził wczoraj. Ja sie przebrałam:-D:-p i w sumie byłam zachwycona otwartością Kacpra, bo myslała ze sie schowa gdzieś i bedzie wył. A on rzeczowo odpowiadał na pytania:tak:. No i pacierz mówił:-D, dostał prezenty i za każdą wyjeta rzeczą z worka pytał " a co masz jeszcze dla mnie Mitołaju":-p. Potem usiadł na kolanach mikołajowi i pieknie podziekował za prezenty. A jak "przyszłam z carrefoura" to mi opowiadał co mu mówił Mikołaj nawet filmiki z tego porobiłam moze wam potem zrzucę to sie pośmiejecie o ile młodego zrozumiecie bo jakos z komórki to krecone i samej mi ciezko zrozuiec w niektórych moentach co mówił:eek:. Tylko niestety paiątek z samej wizyty Świetego brak:-D

edit tylko z tego podekscytowania mój syn zapomniał co to nocnik... w nocy pierwszy raz mi sie posikał do łózka, ale z tego co wywnioskowałam on był pewny ze siada na nocnik:-D. Chyba mu sie cos sniło. A wczoraj tak był prezentami zaabsorbowany, że kupa wylądowała w spodniach 2 razy:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
UMI- super! :-) u Nas przebierany Mikołaj jest na Wigilię Julka w tamtym roku jeszcze nie za bardzo wiedziała o co chodzi ale mam nadzieję że w tym roku będzie zadowolona :tak: a i mamy kupę w nocniku! :-) wybaczcie że Wam tak przynudzam ale rozpiera mnie taka duma że mogłabym stanąć na środku drogi i zacząć krzyczeć o wypróżnieniach mojego dziecka :-D

reklama
kaamaa ja ci sie nie dziwie, u nas kupa to jakis armagedon bo mały jakos woli wejsc pod stół niz zrobic na nocnik choc nie raz robi normalnie i wtedy obdzwaniam pół rodziny jak jakas walnieta:eek::-D. Ale to prawo matki ze sie cieszymy z takich brudnych spraw:-p. U nas na wigilie przychodzi aniołek do niektórych gwiazdka:-p a jeszcze do innych Dziadek Mróz:tak: ale to wpływ wschodu raczej

Do góry