reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to czas na piwko i wieczorny relaksik hehe.

Agateczko na zaufanie tzreba sobie zapracowac a Ty zdaje sie juz miałas jakies czerwone kartki;/

Mój D.podjarany bo pod koniec stycznia jedzie na konwent tatuażu i bedzie mial robiony tatuaz za free tylko hotel musi sobie opłacic bo to w Niemczech;)

reklama
snoopy12 wyrwał zęba i dalej go bolało i poszedł spać a hasło sobie zmieniłam, że nie zgadnie i nie będę mu nic mówić i będę zdjęcia wstawiać

sali04 miałam, ale to nie oznacza że jak poszłam na pół dnia to od razu jestem skreślona?

SNOOPY u niego to stan wyjątkowy żeby spał o tej porze... zazwyczaj to 23... a w zeszłym tygodniu zasął o 1 w nocy
AGATECZKA nie jesteś tu nowa przecież... pozatym do osób które kiedyś namieszały ciężko na hurra miec zaufanie, no i jak dla mnie to ta grupa zamknięta została stworzona dla tych nowych osób bardziej, bo ja np. nie potrafię dzielic się tu na otwartym jakimiś problemami, i w tamtej grupie zamkniętej też nie będe potrafiła bo jest tam dużo dziewczyn nowych... Mam jeden wątek zamknięty regionalny, tam znamy się z dziewczynami kupe czasu to mogę pisac o problemach, ale nie przy dziewczynach które piszą od 2 dni... na dostęp do zamkniętego myśle że powinno się zasłużyc

Agateczka tak jak mówi Sali trzeba zapracować ale pisz często bądz szczera i bedzie ok zobacz nie chciałas dac fotek dziewczyny poszly Ci na recke zrobily dział zamknięty:)

Sali to miłosnik tauażu Twój mąż:)

Snoopy ja mam na drugie Marysia:)

KasiaF to przytulaj:)

Ja jestem nowa ale mnie nikt nie banował i pisąłm na niejednym forum na BB mam FB do niedawna NK więc moja wiarygodnośc jest nie do podważenia ;)

Zawsze chciał ale kasy zal było ,moze nie zal ale nie mielismy na takie atrakcje...ja chce od dawna ale tez kasa jest przeszkodą,choc ten znajomy dał mi juz spora znizkę,mam nadzieje ze teraz meżus z nim zagada;)

KasiaF87 to usuncie nowe osoby z watku jak czujecie sie skrepowane zrozumiem dostałam zaproszenie to przyjęłam

kasiek88kasiek wiem ale jestem szczera napisałam całą prawde

sali04 a ja w cale nk i fb nie musze miec jak chce byc wiarygodna to od razu mam nk zakladac?? zrobiłam blad ale to od razu trzeba mnie zmieszac z błotem??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agateczka Kasi chodziło że jest grupa zamknięta całkiem inna zresztą chyba każdy podforum taką ma
Po za tym jestem zdania że każdy pisze co chce jeśli chce się dzielić to się dzieli zawsze można na pw napisać

KasiaF87 jak macie byc skrepowane i mi nie ufacie to mnie usuncie z grupy i nie bedziecie sie czuły skrepowane ja wam ufam mowie o problemach z m itd i sie nie wstydze granic wam nie wyznaczam w takim razie ja tez o problemach nie bede nigdzie pisac bd to dusic w sobie..

kasiek88kasiek tego nie wiem

reklama
Kto Cie z błotem zmieszał???chyba lekka przesada;/

Ja tylko tłumaczyłam ze mimo iz jestem nowa to nigdy nikt mnie nie banował nie zmieniałam ników ,pisze tu od 2 lat na BB i nie musze nikomu nic udawadniac tak jak Ty.

Do góry