reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dla mnie dziwna była sytuacja z Agateczką, tak na hura wszystkie pokazałyście zdjęcia z dzieciakami dziewczynie która wcześniej ściemniała i bana dostała... no ale ok, zrobiłyście jak chciałyście... poza tym ten wątek ma już dział zamknięty

Tez mowilam ze ma zamkniety bo mialam kiedys dostep:-)
Nie panikujcie moze boi sie wejsc bo maz jest w domu, jak bedzie w pracy moze napisze....

Co do tego w drodze to juz postanowione chlopiec Kasjan, dziewczynka Marysia.

Ja od mojego mikolaja dostałam żyrafke do tulenia zeby mi smutno nie bylo:-D

snoopy ładne imiona wybraliście :tak:
Pewnie i tak wolałabyś się do tego "mikołaja" potulić niż do żyrafki :-D:-p

Zuzia się właśnie kąpie i niedługo idzie spać:tak: Już nie mogę się doczekać, aż się rano obudzi i prezenty zobaczy :-)

Wlasciwie to M wybral ja tylko wspomnialam ze córcia mogla by się tak nazywac, jakos sie zgodzil:-)

co do tulenia, racja.... uwielbiam sie tulić do mojego mikołaja:laugh2: nawet jak prezentow nie ma....

co tam macie dobrego na kolacje?? bo mi inspiracji brak;-)

Ostatnia edycja:
O tej godzinie kolacje? :-p
Ahh no tak, Tobie wszystko można, w końcu w ciąży jesteś :-p
Nie masz na nic konkretnego ochoty? Ja przez całą ciążę miałam jakieś zachcianki :baffled:

sali04 zawodowy żołnierz ;) pracuje w jednostce wojskowej, nie zaginęłam i nic nie skopiowałam w życiu bym takiej rzeczy nie zrobiła jestem sprzątałam i była kłótnia z m.. wyrwał zęba i przyszedł najadł się i poszedł spać nawet małej 5 min nie poświęcił i oczywiście kłótnia o święta..

ELWIRKA 25 współczuje z tym korzeniem może jakoś dacie radę finansowo bo tego nie wolno bagatelizować

umi2 u nas za ocieplony budynek jest właśnie 450 z wodą i ogrzeaniem prąd osobno

snoopy12 cała wypłata a trzeba na życie mieć także dobrze mówiłaś , że domek ci się bardziej opłaca, dokładnie M poszedł spać wiec jestem po co ma stać nade mną i czytać co piszę

wampi u ciebie to cieplutko można się ogrzać ;)
u mnie max to 24 stopnie

Liza współczuję Hani budulka wymioty to nic przyjemnego jeszcze na wycieczce ucałowania dla niej. Dzieciaczki super!

KasiaF87 fotki bombowe ;)

gosdia hej zaglądaj często

Herbata ważne że o nas pamiętasz buziaki dla córeczki

kasiek88kasiek może się przestraszyła ale minie jej to na pewno , o forum tez

Jestem ogarnęłam mieszkanie i Emilka troszkę marudziła a M przyszedł i nic nawet nie pomógł
więc musiałam wszystko ogarnąć bo nawet talerza po sobie nie umyje i chodziłam i sprzątałam
przy okazji pokłóciliśmy się o święta bo okazało się ze teściowa nie robi i nagle cała zmiana planów
a ja chciałam żeby te pierwsze święta były u nas żebyśmy w 3 je spędzili z Emilką pachnąca choinka
nastrój a on że nie.. teraz to za późno...

SNOOPY ja już po kolacji, dawno o niej zapomniałam :-p A i wyśle ci PW za chwilke

Młody już śpi, jaka błoga cisza... ja zaraz pójde się przytulic do mojego M bo się dopominał... ale ja wole w pokoju młodego spac bo w sypialni chłodnawo jest :sorry:

I proszę nie mówcie rzeczy typu " ona dziwna jest " " skopiowała fotki " to na prawdę boli to że jestem nowa nie oznacza ,że mogłabym takie świństwo zrobić. Każda z was ceni sobie prywatność i po to jest ten dział zamknięty i ja tą prywatność szanuję. Przykro mi, że tak o mnie źle myślicie:sad::sad::sad:

reklama
Moja wypłata przy wypłacie M to smiech na sali:-) ale to nie zmienia faktu ze szkoda nam pieniedzy na wynajem.

Agateczkaa poczekaj dzien, 2 bol minie i twoj spowrotem bedzie sie normalnie zachowywal;-)

KasiaF dobrze masz, u mnie Ala jeszcze pograsuje troche po 9 sie kompiemy;-) no i sie srylowa madrzy jeszcze, wymiekam totalnie:-D

Do góry