reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANULA my sami zrobiliśmy liste kto czym się zajmuje ile gości zapraszamy... Wiem że niepomyślałaś o tym, on ma dopiero 5mieś, a mój też jest łobuz ale w kościele stanął na wysokości zadania

reklama
KasieaF fajne foty już Ci na FB napisałam że miałam mieć sesje w tesco ale dałam spokój bo już 5 godzin ją robiliśmy:/ Fajnie jak by Kacperek niósł na pewno dałby radę... Ja na pewno bym Domkę bym wzięła ale malutka była więc nawet w kościele nie była:) Też bym się rozpłakała:)

Anula moja mama to jak się dowiedziała że jestem w ciąży to liste zrobiła buhahah bo ślub miał być już natychmiast haha

Herbata mówię Ci jeszcze trochę i będziesz miała więcej czasu:) Fajnie że wpadasz:)

Gosdia i napisałaś??

Wampi bo Ty młodo wyglądasz już Ci zresztą nie raz mówiłam:)

Snoopy a dla tego w drodze imię wybrane??

My byliśmy w markecie żeby owoce do paczki kupić Mikołajowej i siostrzeńcowi C prezent kupić. Wczoraj chyba trochę przesadziłam jak krzyknęłam bo nie chciała spać i dziś co podniosę głos to beczy albo wywaliła kubek z piciem nic nie powiedziałam i w bek;/

Anula, a no już wróciłam ;)
Kasiek, oddałam moje wypociny, pewnie będzie pełno błedów ;P
Snoopy, Twoja Ala już duża da radę pewnie z obrączkami ;) a moja to w lipcu nie podoła:) w zebach by je nam przyniosła, wynajmę mojego siostrzenca chyba do tej roli.

Musze się pochwalić, ze dostałam nareszcie nowy telefon na Mikolaja, gwiazdkę i urodziny hahah ;)

Malwina18 vegas kiedys pisała że pracuje i przez to wchodzi raz na jakis czas;-) tak jak anetka napisała pewnie na dniach sie pojawi:)
KasiaF Niezła sesja:-D;-) a ja myslałam że wam Kacper obraczki niósł:-p:tak: ja w przyszłosci kiedys tam jak wezme slub to mojego wynajme no chyba ze zrobi sie z niego stara kobyła:-D
snoopy są takie specjalne poduszki i zawiazuje sie te obrączki ja byłam na takim weselu gdzie były one tak skutecznie przywiazane ze pan młody meczył sie z nimi przez jakis czas i nawet ksiadz zaczał pomagać:-D
gosidia to widze ze ten wasz mikołaj na wszystkie okazje jeden prezent przyniósł:-p:-D. Kurcze ze tez u nas na urodziny mikołaj nie przychodzi:wściekła/y::wściekła/y::-D

Dla mnie dziwna była sytuacja z Agateczką, tak na hura wszystkie pokazałyście zdjęcia z dzieciakami dziewczynie która wcześniej ściemniała i bana dostała... no ale ok, zrobiłyście jak chciałyście... poza tym ten wątek ma już dział zamknięty

reklama
Do góry