reklama
pinky sky
Fanka BB :)
KasieaF fajne foty już Ci na FB napisałam że miałam mieć sesje w tesco ale dałam spokój bo już 5 godzin ją robiliśmy:/ Fajnie jak by Kacperek niósł na pewno dałby radę... Ja na pewno bym Domkę bym wzięła ale malutka była więc nawet w kościele nie była Też bym się rozpłakała
Anula moja mama to jak się dowiedziała że jestem w ciąży to liste zrobiła buhahah bo ślub miał być już natychmiast haha
Herbata mówię Ci jeszcze trochę i będziesz miała więcej czasu Fajnie że wpadasz
Gosdia i napisałaś??
Wampi bo Ty młodo wyglądasz już Ci zresztą nie raz mówiłam
Snoopy a dla tego w drodze imię wybrane??
My byliśmy w markecie żeby owoce do paczki kupić Mikołajowej i siostrzeńcowi C prezent kupić. Wczoraj chyba trochę przesadziłam jak krzyknęłam bo nie chciała spać i dziś co podniosę głos to beczy albo wywaliła kubek z piciem nic nie powiedziałam i w bek;/
Anula moja mama to jak się dowiedziała że jestem w ciąży to liste zrobiła buhahah bo ślub miał być już natychmiast haha
Herbata mówię Ci jeszcze trochę i będziesz miała więcej czasu Fajnie że wpadasz
Gosdia i napisałaś??
Wampi bo Ty młodo wyglądasz już Ci zresztą nie raz mówiłam
Snoopy a dla tego w drodze imię wybrane??
My byliśmy w markecie żeby owoce do paczki kupić Mikołajowej i siostrzeńcowi C prezent kupić. Wczoraj chyba trochę przesadziłam jak krzyknęłam bo nie chciała spać i dziś co podniosę głos to beczy albo wywaliła kubek z piciem nic nie powiedziałam i w bek;/
Anula, a no już wróciłam
Kasiek, oddałam moje wypociny, pewnie będzie pełno błedów ;P
Snoopy, Twoja Ala już duża da radę pewnie z obrączkami a moja to w lipcu nie podoła w zebach by je nam przyniosła, wynajmę mojego siostrzenca chyba do tej roli.
Musze się pochwalić, ze dostałam nareszcie nowy telefon na Mikolaja, gwiazdkę i urodziny hahah
Kasiek, oddałam moje wypociny, pewnie będzie pełno błedów ;P
Snoopy, Twoja Ala już duża da radę pewnie z obrączkami a moja to w lipcu nie podoła w zebach by je nam przyniosła, wynajmę mojego siostrzenca chyba do tej roli.
Musze się pochwalić, ze dostałam nareszcie nowy telefon na Mikolaja, gwiazdkę i urodziny hahah
umi2
Fanka BB :)
Malwina18 vegas kiedys pisała że pracuje i przez to wchodzi raz na jakis czas;-) tak jak anetka napisała pewnie na dniach sie pojawi
KasiaF Niezła sesja;-) a ja myslałam że wam Kacper obraczki niósł ja w przyszłosci kiedys tam jak wezme slub to mojego wynajme no chyba ze zrobi sie z niego stara kobyła
snoopy są takie specjalne poduszki i zawiazuje sie te obrączki ja byłam na takim weselu gdzie były one tak skutecznie przywiazane ze pan młody meczył sie z nimi przez jakis czas i nawet ksiadz zaczał pomagać
gosidia to widze ze ten wasz mikołaj na wszystkie okazje jeden prezent przyniósł. Kurcze ze tez u nas na urodziny mikołaj nie przychodzi
KasiaF Niezła sesja;-) a ja myslałam że wam Kacper obraczki niósł ja w przyszłosci kiedys tam jak wezme slub to mojego wynajme no chyba ze zrobi sie z niego stara kobyła
snoopy są takie specjalne poduszki i zawiazuje sie te obrączki ja byłam na takim weselu gdzie były one tak skutecznie przywiazane ze pan młody meczył sie z nimi przez jakis czas i nawet ksiadz zaczał pomagać
gosidia to widze ze ten wasz mikołaj na wszystkie okazje jeden prezent przyniósł. Kurcze ze tez u nas na urodziny mikołaj nie przychodzi
ELWIRKA 25
Mamuśka
dziękuje za zaproszenie na zamknięty.
Co do porodu to Oli przyszła w 36 tyg.
Liza jak tam Hania po wycieczce
Gosdia,Herbata fajnie że jesteście.
Czy dobrze myśłe ,ale daff nie było
Co do porodu to Oli przyszła w 36 tyg.
Liza jak tam Hania po wycieczce
Gosdia,Herbata fajnie że jesteście.
Czy dobrze myśłe ,ale daff nie było
Dla mnie dziwna była sytuacja z Agateczką, tak na hura wszystkie pokazałyście zdjęcia z dzieciakami dziewczynie która wcześniej ściemniała i bana dostała... no ale ok, zrobiłyście jak chciałyście... poza tym ten wątek ma już dział zamknięty
reklama