reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KAMMA Hehee pod Tesco bo gafe strzeliliśmy, z fotografem się nie dogadaliśmy, bo na podziękowanie rodzicom mieliśmy zdjęcia takie dużego formatu dac, i myśleliśmy że ramki od fotografa będziemy kupowac a on nie miał no i do tesco pojechaliśmy po antyramy oj miałam tam sesje, jakaś grupka sobie ze mną zdjęcia robiła, jedna babka stwierdziła że się we mnie zakochała, potem jeden gościu chciał mnie porwac, ale powiedziałam że już PO ŚLUBIE, i potem jeszcze sie kilku znajomych przyplątało... oj miałam tam śmiechy że hoho, a M był ze świadkiem w tesco, a ja ze świadkową pod Tesco, śmiałysmy się że reklame kręcic będziemy. Potem M przyszedł i się do fotki dołączył

Eh, i wczoraj nam pół roku minęło jak ślub wzięliśmy... a w sobote 7lat jak się znamy będzie

Gosdia a ja własnie tak wstecz na forum sobie poskakałam i miałam pisac ze Ty tez zniknełas i Vikamcia;)

Sali musiałam dać sobie na wstrzymanie, bo na piątek miałam do oddania pierwszy rozdział pracy, później robilismy przemeblowanie i jakoś tak zeszło. Czasem wpadałam podczytywałam i zawsze brakowało czasu żeby odpisac.

Liza Ty tez na mlodsza wygladasz;-)
Gosdia juz mialam pytac co z Toba;-)
Kasia fajne zdj, my moze za 2 lata pomylsimy o slubie;-)
Ja za niecale 2 mies skoncze 23 a kazdy daje mi 18:-D

ANULA jak byście za 2lata mieli się hajtac to twój młody byłby w tym samym wieku co nasz :tak: ja jedyne czego żałuje to że nie uwierzyłam w młodego i nie daliśmy mu obrączek do niesienia... po tym jak wparował do kościoła z kwiatami dla nas to zrozumiałam że mógł nieśc obrączki... tyle że wtedy płakałabym w czasie ślubu a tak rozpłakałam się dopiero na koniec jak Kacpra w garniaku zobaczyłam... dzisiaj zażyczył sobie oglądanie filmu z wesela... nadal go przeżywa

Fikusek wszystkiego naj dla synka, niech rosnie zdrowo !!
Mloda dla Raflka tez wszystkiego naj! jak ten czas leci...
Elwirka wspolczuje z powodu zeba, nic przyjmnego
Kasia zdjecia boskie :-) i super pomysl

nie mam czasu ostatnio na forum... ciagle cos, Mala rosnie z dnia na dzien i jest bardzo ciekawa swiata

reklama
Kasia ja nawet o tym nie pomyslalam zoaczymy jaki maly bedzie moze sie uda;-) jak na razie zapowiada sie lobuz:-Dpoza tym u nas jest tak ze u mnie rodzinie nie uznaja malego slubu gdy zaszlam w ciaze matka zrobila liste gosci bo byla pewna ze wzmiemy i wyszlo jej ponad 100 osob oczywicie tych "najwazniejszych" bo inaczej ze 150 by bylo a u Ł max 50 no i u niego kazdy chcialby male przyjecie wiec bedzie wojna a my jeszcze o tym nie myslimy ja moglabym zyc i bez slubu

Do góry