reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sali04 ja najmłodsza tutaj bo mam 18 ;)

Fikusek sto lat dla Alanka z okazji 2 latek niech się zdrowo chowa

umi2 ja się nie unoszę i dziękuje za spostrzeżenie ;)

reklama
Agateczka wiec wybacz tak to mylnie odebrałam.
sali04 :-Dbyła juz u nas mamusia która miała 30 lat:tak:

Ja mam 21 lat biorąc pod uwage obecny rok:-p

snoopy czemu mi sie zawsze wydawało ze jestes starsza:-p?

snoopy może, albo ja po prostu zakładam ze wszyscy tu obecni są ode mnie starsi a juz tym bardziej ty, bo przecież byłaś na MM przede mną:-p. A ja mam dysortografie, tez sie staram, a potem czytam swoja wypowiedź i zawsze odkryje nowe błedy, jak pisze to tego nie zauważam:no:.
kaamaa z jakiego miesiaca jestes?

Witam;)
U mnie maly zasnal o 20 wstal na pierwsze karmienie 4.30 i spal do 7:-Du nas pada, nie pojdziemy na spacer juz nie pamietam kiedy nie poszlismy.
Sali ja w lutym skoncze 23;-)
Fkiusek sto lat dla Alanka:-D
Pisalyscie o budowaniu domu a ja nie chcialabym mi sie podoba w bloku;-)moze kiedys u da sie kupic mieszkanie, ja wychowalam sie w pietrowym domu i jakos nie ciaglnie mnie do takiego klimatu, trzeba rozpalac w piecu, kupowac opal itd
A i wrzucilam zdj;-)

reklama
Do góry