reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sali04 ja najmłodsza tutaj bo mam 18 ;)

Fikusek sto lat dla Alanka z okazji 2 latek niech się zdrowo chowa

umi2 ja się nie unoszę i dziękuje za spostrzeżenie ;)

reklama
Agateczka wiec wybacz tak to mylnie odebrałam.
sali04 :-Dbyła juz u nas mamusia która miała 30 lat:tak:

Ja mam 21 lat biorąc pod uwage obecny rok:-p

snoopy czemu mi sie zawsze wydawało ze jestes starsza:-p?

snoopy może, albo ja po prostu zakładam ze wszyscy tu obecni są ode mnie starsi a juz tym bardziej ty, bo przecież byłaś na MM przede mną:-p. A ja mam dysortografie, tez sie staram, a potem czytam swoja wypowiedź i zawsze odkryje nowe błedy, jak pisze to tego nie zauważam:no:.
kaamaa z jakiego miesiaca jestes?

Witam;)
U mnie maly zasnal o 20 wstal na pierwsze karmienie 4.30 i spal do 7:-Du nas pada, nie pojdziemy na spacer juz nie pamietam kiedy nie poszlismy.
Sali ja w lutym skoncze 23;-)
Fkiusek sto lat dla Alanka:-D
Pisalyscie o budowaniu domu a ja nie chcialabym mi sie podoba w bloku;-)moze kiedys u da sie kupic mieszkanie, ja wychowalam sie w pietrowym domu i jakos nie ciaglnie mnie do takiego klimatu, trzeba rozpalac w piecu, kupowac opal itd
A i wrzucilam zdj;-)

reklama
Do góry