reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek u nas nie pada, ale wczoraj kropiło delkitanie co jakis czas:-p. Dzis tez jakos słonecznie nie jest wiec w kazej chwili oze cos spaść, puki co sie ciesze ze sniegu brak:-D, a padac to sobie moze bo tak sucho jest ze masakra:no:

reklama
umi2 edytuję raz mi się zdarzyło nie edytować

fikusek1988 czas lecis trasznie ja pamiętam jeszcze
jak się nie mogłam doczekać Emilki a już jej 8 mies idzie

Umi witamy wsród Wodniczek;)))Njalepszy znak hehe.

Dziewczyny a jak tu sie srednia wiekowa przedstawia,wiem ze Snoopy ma 24 lata tak? A reszta??Mmam wrazenie ze jestem tu najstarsza i sie pewnie nie myle haha;)

FIKUSEK- 100 LAT DLA NASZEGO FORUMOWEGO DRANIUCHA NIECH ROŚNIE DUUUUŻY I ZDROWY! :-) :* UMI- coś Ty chcieliśmy budować się dwa lata temu, ale że zalezało Nam na czasie (ciąża) i kasie, więc pomysł zgasł szybciej niż się pojawił.

Agateczka No tak moze i raz, ale to wychwyciłam wiec sie nie oburzaj, ja po prostu grzecznie proszę i tyle:confused2:
sali04 to ile masz lat ze tak ci sie wydaje?:-p

edit
kaamaa
no ja własnie tak czytałam na szybko i sie zgubiłam, bo mi sie wydawało ze wy ten dom dopiero kilka lat temu kupiliscie:-p

Witam

U nas tez wieje ale jakoś przejasnienia widze:)

Fikusek dla Alana wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin!!!!!

Młodamamusia dla Twojego równiez z okazji 6 miesiecy

fikusek o matko jakby nie Malwina to bym nie zauważyła że dzis wazny dzień:sorry:. 100 lat dla Alanka i wielu radosnych chwil. Swoja droga to ja dopiero teraz zdałam sobie sprawe ze jest grudzień:-D

Jaaa??Za dwa miesiące kończę 32 hehe.Ostatnio sie smiałam ze w sumie pasuje tutaj bo forum powstało w 2005 a ja juz wtedy rok byłam mamusia ;)

reklama
Do góry