reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek u nas nie pada, ale wczoraj kropiło delkitanie co jakis czas:-p. Dzis tez jakos słonecznie nie jest wiec w kazej chwili oze cos spaść, puki co sie ciesze ze sniegu brak:-D, a padac to sobie moze bo tak sucho jest ze masakra:no:

reklama
umi2 edytuję raz mi się zdarzyło nie edytować

fikusek1988 czas lecis trasznie ja pamiętam jeszcze
jak się nie mogłam doczekać Emilki a już jej 8 mies idzie

Umi witamy wsród Wodniczek;)))Njalepszy znak hehe.

Dziewczyny a jak tu sie srednia wiekowa przedstawia,wiem ze Snoopy ma 24 lata tak? A reszta??Mmam wrazenie ze jestem tu najstarsza i sie pewnie nie myle haha;)

FIKUSEK- 100 LAT DLA NASZEGO FORUMOWEGO DRANIUCHA NIECH ROŚNIE DUUUUŻY I ZDROWY! :-) :* UMI- coś Ty chcieliśmy budować się dwa lata temu, ale że zalezało Nam na czasie (ciąża) i kasie, więc pomysł zgasł szybciej niż się pojawił.

Agateczka No tak moze i raz, ale to wychwyciłam wiec sie nie oburzaj, ja po prostu grzecznie proszę i tyle:confused2:
sali04 to ile masz lat ze tak ci sie wydaje?:-p

edit
kaamaa
no ja własnie tak czytałam na szybko i sie zgubiłam, bo mi sie wydawało ze wy ten dom dopiero kilka lat temu kupiliscie:-p

Witam

U nas tez wieje ale jakoś przejasnienia widze:)

Fikusek dla Alana wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin!!!!!

Młodamamusia dla Twojego równiez z okazji 6 miesiecy

fikusek o matko jakby nie Malwina to bym nie zauważyła że dzis wazny dzień:sorry:. 100 lat dla Alanka i wielu radosnych chwil. Swoja droga to ja dopiero teraz zdałam sobie sprawe ze jest grudzień:-D

Jaaa??Za dwa miesiące kończę 32 hehe.Ostatnio sie smiałam ze w sumie pasuje tutaj bo forum powstało w 2005 a ja juz wtedy rok byłam mamusia ;)

reklama
Do góry