reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :):)
Fikusek ja również poprosze zaproszenie :*:*:*:*
ŚLiczne te prezenty, ja jeszcze nie mam prezentów świątecznych dla dzieci... musze sie wybrac na zakupy jakieś ale tak żeby siostra mi z dziecmi została.... a to może byc skomplikowane :///
Dzieci już dostały pierwsze prezenty na Mikołaja....ja też od mojej mamy hehehe :):)
Ale wstrętna pogoda ehh wieje leje, nic tylko w domu siedzieć najlepiej nad książkami bo w sobote egzamin z angielskiego....
Spotkanie w sobote bardzo udane, choć krótkie, no ale odbijemy sobie po nowym roku bo tym razem dziewczyny do mnie przyjeżdżaja :):)

reklama
U mnie też pogoda do kitu leje od samego rana, ale za to J właśnie wrócił z pracy :-D w deszcz nie da się robić. A mnie coraz bardziej rozkłada, płuca mnie bolą jak cholera... MŁODA- buziak dla Małego na pół roczku :-)

Hej i u mnie pogoda do niczego:-( leje i szaro....
Ala wstała i też ma w nosie wszystko zamiast śniadania woli lezeć, w sumie ja tak tez mam;-)

Gratki na pół roczku;-)

sali04to zaraz pędzę oglądać u nas się tą sesje ciążową odkładało i w końcu nie zrobiłam ale na roczek Emilki mamy sobie zrobić sesje ;)

snoopy12 a moje dziecko stoi w łóżeczku najadła się i krzyczy

kaamaa100 to chyba wszędzie taka pogoda u mnie tak ciemno zimno ponuro i wieje że chodniczek z balkonu mi wywiało na drzewo:szok:

Witajcie ja po pracowitym weekendzie:sorry2:
snoopy witaj ponownie
Agateczka:sorry2: edytuj posty, przeciez nie jestes na tym foru od dziś i wiesz ze trzeba uzywac edycji... chyba ze z telefonu piszesz?
kaamaa A wy maciezaiar nowy dom budować?

Nie jeste wstanie do każdej po kolei czegos napisać:no:, wiec taki zlepek zrobie. Co do prezentów to mnie jeszcze troche zostało:/ ale teraz nam sie auto wysypało i jest nieciekawie:/ no ale jakos to bedzie.
Co do znaków zodiaków bo ktos pisał o wodnikach to i ja sie do wodników zaliczam:-D. Jesli o pogode chodzi to u nas wicher wieje jak nie wiem:no: ale na termoetrze 13 stopni:-D

reklama
Do góry