reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :):)
Fikusek ja również poprosze zaproszenie :*:*:*:*
ŚLiczne te prezenty, ja jeszcze nie mam prezentów świątecznych dla dzieci... musze sie wybrac na zakupy jakieś ale tak żeby siostra mi z dziecmi została.... a to może byc skomplikowane :///
Dzieci już dostały pierwsze prezenty na Mikołaja....ja też od mojej mamy hehehe :):)
Ale wstrętna pogoda ehh wieje leje, nic tylko w domu siedzieć najlepiej nad książkami bo w sobote egzamin z angielskiego....
Spotkanie w sobote bardzo udane, choć krótkie, no ale odbijemy sobie po nowym roku bo tym razem dziewczyny do mnie przyjeżdżaja :):)

reklama
U mnie też pogoda do kitu leje od samego rana, ale za to J właśnie wrócił z pracy :-D w deszcz nie da się robić. A mnie coraz bardziej rozkłada, płuca mnie bolą jak cholera... MŁODA- buziak dla Małego na pół roczku :-)

Hej i u mnie pogoda do niczego:-( leje i szaro....
Ala wstała i też ma w nosie wszystko zamiast śniadania woli lezeć, w sumie ja tak tez mam;-)

Gratki na pół roczku;-)

sali04to zaraz pędzę oglądać u nas się tą sesje ciążową odkładało i w końcu nie zrobiłam ale na roczek Emilki mamy sobie zrobić sesje ;)

snoopy12 a moje dziecko stoi w łóżeczku najadła się i krzyczy

kaamaa100 to chyba wszędzie taka pogoda u mnie tak ciemno zimno ponuro i wieje że chodniczek z balkonu mi wywiało na drzewo:szok:

Witajcie ja po pracowitym weekendzie:sorry2:
snoopy witaj ponownie
Agateczka:sorry2: edytuj posty, przeciez nie jestes na tym foru od dziś i wiesz ze trzeba uzywac edycji... chyba ze z telefonu piszesz?
kaamaa A wy maciezaiar nowy dom budować?

Nie jeste wstanie do każdej po kolei czegos napisać:no:, wiec taki zlepek zrobie. Co do prezentów to mnie jeszcze troche zostało:/ ale teraz nam sie auto wysypało i jest nieciekawie:/ no ale jakos to bedzie.
Co do znaków zodiaków bo ktos pisał o wodnikach to i ja sie do wodników zaliczam:-D. Jesli o pogode chodzi to u nas wicher wieje jak nie wiem:no: ale na termoetrze 13 stopni:-D

reklama
Do góry