helloł
My dalej walczymy z katarem, Julka nie chce smarkać, a od ciągłego wycierania robią się już zaczerwienienia, czym jej mogę to smarować? krem bambino w puszce się nadaje?
Ja kiedyś w aptece pytałam co na pękający nosek małemu zrobic to mi facet tak maśc z wit.A i powiem ci że jest najlepze ze wszystkich sposobów jakie sprawdzałam. Smarowac można tylko 2 razy na dzień to właśnie najlepiej do spania. Nawet mi jak usta od wiatru pękają to też smaruje tym bo pomadki mi nic nie dają. Zdrówka dla małej... Mi mały też ostatnio miał zielony katar i mocny kaszel ale jakoś obyło się bez lekarza
Koniczynka to Emilka rzeczywiście mikrusik ;-) bo Maję wczoraj mi zmierzyli i zważyli i ma 80 a waży 10 z groszami ;-) Kolejny ząb jej już wyszedł. :-)
KasiaF no to dobrze,że nie ma już problemu z kupką. Majka niestety robi się strasznie czerwona jak cisnie koopę,ale nie wiem od czego może mieć zaparcia
Gratuluje ząbka no i już duża dziewuszka z niej . Kacper dzisiaj też jak robił kupke to się bordowy zrobił ale chociaż zrobił.... No i mam jakiś syrop z apteki wrazie jakby znowu się zaczęło
KASIEK on on zawsze albo całą drogę szczęśliwy leciał do przedszkola albo wycie od rana odstawiał i w przedszkolu afery (ale to było ze 3 razy) a dzisiaj nową taktyke obrał... Ale co się dziwic jak o 1 spac poszedł
LIZA zdrówka dla Hani... Oj też ostatnio przez zapalenie ucha przechodziliśmy.. Masakra z tym jest, też mi tak wył że na pogotowie z nim pojechaliśmy... Za drugim razem jak tylko mi powiedział że uszko boli to od razu otinum i olejek kamforowy i na następny dzień już nie bolało... Myślę że mnie ściemniał no ale już się martwiłam...
Ja dzisiaj kupiłam małemu Tran... Zobaczymy czy wypije... Mam o smaku cytrynowym, ale jest okropny i tak... Ja nigdy tego nie piłam, do dzis, i więcej nie wezmę tego do ust, no ale zobaczymy może Kacper bedzie miał inne zdanie. Miłego wieczoru