reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Anula
no i bardzo fajnie mam nadzieje że niedługo stworzycie fajną rodzinkę:)

Liza
znowu?? Eh dzieci ze szkoły non stop coś przynoszą:) A u mnie dziś tak cieplutko:) Podobno 6 grudnia ma być 13 stopni:D:D

Koniczynka
to ładnie... Było na ławeczce:/ Może się jej wchłonie... Moja miała taką narośl na sutku jak poszłam do dermatologa to powiedziałą że teraz i tak nic nie zrobi bo jets za mała potem chyba po 3 tygodniach sama odpadłą:)

Mariolcia oj już dobrze że jesteście w domu... Ja pamiętam jak byłyśmy jak Domka miała 7 miesięcy o jak ją kuli i nie mogli się wkuć chyba z 5 razy się wkuwały i jak patrzyła na mnie jak ją trzymałam ja płakałam razem z nią i pielęgniarki chciały mnie wyprowadzić. Potem jak miałyśmy wychodzić i do tej samej sali poszłyśmy na zdjęcie welflonu to dostała takiego ataku paniki oj nigdy więcej szpitala... Dobrze że mały ma już apetyt i żółtaczka przeszłą:)

Malwina
fajnie że nocka udana:)

Kamma współczuję nocki i tak jak dziewczyny piszą zielony to na koniec infekcji...:)

Beja
u mnie też pięknie jak na wiosnę:) Gratuluję ząbka:)

Burzowata 67% to nie źle przecież w maju na pewno lepiej będzie:) Dobrze że nocka lepsza:)

Herbata bo to raz czyszczę dywan?? Hhahaha jeszcze maleńka jest za jakiś czas jej się unormuje:)

Gosdia
mam nadzieje że zaszczepisz ją:) Hmm chyba dobry obiadek miałaś:)

Snoopy no dzieci są różne i czasami rodzeństwo to przeciwieństwo ale życzę jak najlepiej:) Już czujesz ruchy w brzuszku?? Ale fajnie:) Ja chyba trochę później:)

Młoda mi też się podobało w blondzie ale zblednij do takiego koloru jak się zdecydujesz:)

U nas luzik C kupił komputer i mam spokój :D przynajmniej mi nie patrzy co z Wami pisze. Domka szaleje ale jeszcze siku w majty dziś nie było tylko z kupką nie zdążyła;/

reklama
Kasiek,Liza,Młoda ale jak infekcja może się kończyć skoro dopiero się zaczyna? :sorry2: ;-)i dobrze mi się kojarzyło, zielony katar to objawy bakteryjnego zapalenia czyt. anginy zapalenia krtani, zapalenia górnych dróg oddechowych ;-)
Na szczęście trochę się katar uspokoił ,dalej się leje ale już nie tak intentywnie zielony, gorączkę zawalczyłysmy i na razie będziemy radzić same :tak:

Beja gratuluję ząbka :-)

Kasiek gadają że do połowy stycznia ma być taka pogoda, czyli czekają nas święta bez śniegu :szok: moja 77 letnia babcia mówi że takiej jesieni nie pamięta :no:

Młodaa mi się w ciemnym podobasz ;-)

Kasiek gadają że do połowy stycznia ma być taka pogoda, czyli czekają nas święta bez śniegu :szok: moja 77 letnia babcia mówi że takiej jesieni nie pamięta :no:
natknełam sie na wypowiedź:)
moja babciaa ma 92 lata i mówi że to zlota Polska jesień:)zima dopiero powinna przyjść w końcu grudnia.
Jakby nie patrzeć narzekamy,że zimno....a zima powinna trwać od 21 gudnia do 21 marca i TAK TRZYMAĆ!
mamy jesień:eek::-D:rofl2::rofl2:

Na szczepieniu i po szczepieniu ok. Mój mikrusik ma 78cm i 9650kg:-D
Za to jeszcze nie śpi :dry: Już nie mam na nią siły. Emilka ma chyba jakiś nasilony lęk separacyjny:sorry: Przy mnie nie chce kłaść się na drzemkę (jak zostaje z P. lub moimi rodzicami zawsze ma drzemkę, nawet 2-3h), wczoraj nie dała się wykąpać i położyć P., tylko ja to musiałam zrobić (i zasnęłam z głową w Emilki łóżeczku...), dziś zasnęła uwieszona na mojej szyi, a jak się jakoś wyswobodziłam, to wkrótce Emilka wstała i nie śpi do teraz:dry: do pracy muszę się wymykać, bo inaczej jest histeria...W domu słyszę ciągle mama, mama...
Nigdy tak nie było.
Zastanawiam się, czy to dlatego, że ostatnio miałam sporo czasu dla Emilki (urlop w październiku, w listopadzie też miałam dużo wolnego) i teraz jej tego brakuje:confused:

Kamma Ewusia a mi całkiem dobrze że tak ciepło i przyjemnie i się nie obrażę jak będzie tak do połowy stycznia:)

Koniczynka to ładnie mierzy i waży:) Wiesz co moja w tym samym wieku miała taką samą fazę jak Twoja Emilka też tylko mama i mama nigdzie nie mogłam pójść na szczęście przeszło jej:) Cierpliwości:)

reklama
Hej hej heloł :-D

Młody zjadł wczoraj mleczko po 17stej i zasnął koło 18 stej :-) i uwaga obudził sie po 6 i kręcił sobie szczebelkiem od łożeczka a teraz lezy i piszczy ;-) ;-):-) . Ja sie sama przebudziłam o 4.30 zobaczyc czy młody wogole oddycha ze sie nie budzi . Ja patrze a młody w najlepsze sobie śpi na brzuszku ;-):-)

aa i najlepsza akcja jaka mi sie wczoraj trafiła :-).
Odchodze juz od kasy w TESCO zmierzam do wyjscia a taka malutka dziewczynka siedzi w wozku sklepowym i jedzie z tata przede mną i na całe TESCo krzyczy do mnie : " Ciocia ciocia " a tata jej mowi to nie jest ciocia to ta w pisk i w smiech ;-):-). KOchana;*

no i spać mi sie nie chce :-D
a dzisiaj mam wizyte u dermatolog ;-).

patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; * i wstawaćproszę ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry