reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza -2?:szok: A mi się wydawało, że wiosna się zbliża;-) Wczoraj było tak ciepło, że jak mała zasnęła na spacerku, to sobie usiadłam na trawie z książką. póki było słońce, to miałam wrażenie, że naprawdę wiosna się zbliża. Szkoda, że potem się ochłodziło, a dziś obudziły mnie o 5ej przykre objawy zapalenia pęcherza:sorry:
Idę poczytać:-)

reklama
snoopy, oj to wypoczywaj więcej :)
Liza, zdrówka dla Hani.

my od soboty już w domciu jesteśmy. w szpitalu potrzymali nas 3 dni. Oliwier dostał kroplówki i leki.. żółtaczka już mu schodzi powoli, z wagą też już lepiej przybywa bo i apetyt ma lepszy. :-)

patrycja Jak samopoczucie? Lepsze? Gratulacje dla Kubusia:tak:
kamcia Miłego pobytu
liza Jak odparzenie Mikiego? Zeszło? Mam w domu tormentiol w razie odparzeń.
mariolcia Dobrze, ze tak krotko was trzymali:tak:

W końcu byłam wczoraj u chirurga dziecięcego- obejrzała pępek i powiedziała, że mamy przyjść po 2r.ż., bo przepuklina może jeszcze się zamknie, a i tak przed 3r.ż. nie skieruje mnie na zabieg. Dziś idziemy na szczepienie.
Wiecie, czy gdzieś jest teraz jakaś promocja na vizir? Pranie mi się z kosza wysypuje, a ja jakoś nie mogę się wybrać na proszkowe zakupy :dry:

Chyba się mała właśnie obudziła... a ja nie śpię od 5:sorry: zazwyczaj jest odwrotnie z tą kolejnością budzenia się:sorry:

koniczynka, życzę spokojnego szczepienia.:-)
no długo w szpitalu nie byliśmy, na nudę nie narzekałam, bo takiego apetytu mały dostał że prawie cały czas na cycu wisiał.
tylko serce mi się kroiło jak go zabierali na badania, na wkucia.. słyszeć płacz swojego dziecka gdzieś w gabinecie i nie móc tam być... to okorpne uczucie...:no:

witam

u nas nocka super , Zuzia poszła spac o 21 a wstała o 6 i jeszcze pospała do 7.30

Liza zdrowka dla Hani

Mariolcia to dobrze ze juz w domku, i ze z Oliwierkirm lepiej

snoppy oszczedzaj sie:)

A gdzie Anetka, Fikusek , Rox , Daffi???

hej;-) zostałam w domku dla swietego spokoju, przestraszylam sie wczoraj.... mialam swietny sen:-) snilo mi sie ze dzidzia nozke wystawila i czulam i widzialam ja przez skore, dotknelam mojego Skarbeczka:-D:-D

mariolcia wiem co czulas.... ja z Ala kiedys tez tak mialam, stalam pod gabinetem i plakalam,a malutka jeszcze glosniej:crazy: czasami mam wrazenie ze piguly sa bezdusznymi swiniami bez serca....

Mam pytanie do mamusiek ktore maja juz 2 pociech: jak wasze dzieciaki zareagowaly na nowa dzidzie w domku? Ala niby sie cieszy, ale wiem ze nie jest swiadoma co nas czeka, z reszta ja tez nie bardzo:tak: z M synkiem bedziemy mieli juz 3 dzieci:szok: zastanawiam sie jak to bedzie:sorry:

Helloł

Liza zdrówka dla Hani.

Mariolcia dobrze że już jesteście w domku i fajnie że małemu apetyt dopisuje.

Koniczynka niestety J jeszcze nie był w ING nie ma kiedy.

U Nas noc taka sobie, Julka budziła się kilka razy przez katar ale za to pospałysmy do 8:30 :tak:

Czytałam kiedyś gdzieś że jak u dziecka pojawia się zielony katar tzn. że jakiś wirus się rozwija i trzeba zgłosić do lekarza, dobrze gadam? nie mam pojęcia czy czegoś nie pokręciłam.
Na razie poza tymi zielonymi glutami nie ma innych objawów, na razie spróbuję ją sama poleczyć.

ja slyszalam ze zielone gluty to juz koniec intekcji bo organizm zwalczyl i teraz uwuwa wszystko. A inhalowalas mala? u mas na katar masc majerankowa pomaga;-)

reklama
Witam witam!
Ale piękny i słoneczny dzionek:tak:oj bedzie spacerek:tak:
Konniczynka ja z pęcherzem męczyłam się chyba z rok i doszłam do tego, że pomaga mi Biseptol- tani antybiotyk, wypróbuj. Jak coś się dzieje biorę go i za każdym razem pomaga:tak: a jeżeli chodzi o przepukline u dzidzi to mój mały też miał przepukline pępkową ale taką malutką i już mu zeszła. Czytała że jak dziecko zaczyna siadać i chodzić to taka przepuklina się wchłania. Bedzie dobrze:tak:

snoopy12 mna początku mój starszy syn był na wszystkich obrażony, nie słuchał się, płakał, nic mu nie pasowało ale teraz przytula, całuje Wojtka i zawsze się złości jak się żartuje że ktoś mu go zabierze:tak:

Do góry