reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

konniczynka z odparzeniem oki! schodzi :-)
snoopy u nas pojawienie sie daniela nie zrobilo wrazenia na Hani:-) przyjeła go dobrze zadnych placżów,zazdrosci :-) to zalezy od dziecie chyba i od tlumaczenia? moze nie bedzie u was tak zle:-) jak sie Miki pojawil tez starszaki dobrze to zniosly i bezproblemowo :tak:
kaamaa ja tez slyszalam ze jak zielone to katar sie konczy :tak::-)
Mariolcia ja tez wiem jakie to uczucie ehhh.... :no:

Ide potrawke z królika doprawic :-)

reklama
Snopy, Liza kończyć się nie może bo wczoraj wieczorem się zaczął ;-) zaraz się do edukuje.

Snopy ja mam swój sprawdzony zestaw na katar jeszcze mnie nie zawiódł, kilka innych dziewczyn też go stosuje i elegancko pomaga.

Witam;-)
Dzisiaj wreszcie mielismy spokojna noc,maly wstal o 3 i o 5.30 wiec nawet niezle:-) Z niedzieli na poniedzialek niespokojnie spal,dopiero nad ranem usnal z cyckiem w buzi jak mu dalam jesc na lezaco bo juz nie mialam sily siedziec:-pi tak sobie spalismy razem:-D Wczoraj mialam od rana lekcje,wychowawczyni sprawdzila moja mature i z polskiego mam 67% wiec nie poszalalam... No ale to tylko probna,dzisiaj bede miala jeszcze wyniki z ang:tak:
Anula patrzylam i nic tam nie widzie:baffled:
Beja tez uzywam masci na recepte:tak: nie wiem czy ta sama,ale jest swietna,a kosztuje 5 zl:-) uzywalam linomagu,sudocremu,kremu nivea na odparzenia i nie umywaja sie do tej masci:tak:zadnych zaczerwnien,odparzen nic:tak: wczoraj nawet odebralam z apteki nowa bo mi sie skonczyla:-p
patrycja brawa dla Kubusia:-D
Liza ja kupilam dwa razy to probne opakowanie po 2 szt zeby sprawdzic i tak to mieciutke sa i wogole ale sa malo chlonne i trzeba co chwile zmieniac:baffled::eek: chyba,ze to moje dziecie tak sika:-p
snoopy Witaj:) oszczedzaj sie i jak najszybciej na zwolnienie lec,nie ma co ryzykowac i dzwigac:tak:
Mariolciaa super,ze juz OK:tak: nam tez dlugo schodzila zoltaczka,ale na szczescie obylo sie bez szpitala
Milego dnia:-)

Liza zdrowka dla corki. coz za wymyslne potrawy robisz :p
Mariolcia najwazniejsze ze juz jestescie w domku! dobrze ze zoltaczka minela. a jak sobie radzisz? lepiej?
burzowata gratuluje przespanej nocy... ja takiej nie mialam
kasiek upierzesz dywan :) grunt ze cos do przodu idzie
anula no niestety polskie szpitale... wspolczuje. obys nie musiala placic. a ja dobrze sobie radze. mala juz sie usmiecha pieknie wiec jest po co wstac :-D
kama zdrowka dla malej. oby domowe sposoby zadzialaly
koniczynka powodzenia na szczepieniu

mala od 3.00 stekala i jeczala, nie wiem czemu. ladnie sie sama zalatwila. troche cyc pomogl, ale padlo dopiero o 6.00

Ostatnia edycja:
Witam:)
Konniczynka, zdrówka z pęcherzem. Też piorę w vizirze i czekam na promocje bo nigdzie nie ma. W kauflandzie widziałam, że bonux był, ale ja go nie lubię jakoś.
Mariolcia, to dobrze, że wszystko ok ;) Niech malutki to rosnie wzdłuż i szerz ;)
Malwina, fajnie, ze nocka spokojna ;) Zdrowe już jesteście?
Kaama, jak nie kaszle i nie ma gorączki to się nie martw. Nie ma jej co z katarem ciągnąc do lekarza, w tych przychodniach to można jeszcze gorszą zarazę złapac. Zdrówka dla Julci ;)

A my byłyśmyu na kontroli i jak wszystko będzie ok to 13.12 szczepię Gwiazdę na pneumokoki. U nas dzisiaj też przymroziło, samochód D. musiał skrobać :p. A teraz ładnie słoneczko świeci. Zosia obiad ma nam robi D. tortille ;) więc mam wolne dzisiaj ;)

Jak tak was czytam zo zaczynam sie bac ze maly nie bedzie mi spal po nocach:-) Alucha spala od 22 do 9 i tak zostalo do tej pory:-D:-D w ogole po urodzeniu u mnie wygladalo to tak ze czekalam do 2,3 w nocy budzilam mala karmilam i spac, pozniej pobudka zmiana papma, cycus i spac:-) chciala bym teraz zeby tak samo bylo bo dzidzia w brzuchu m dokopuje, wiec moze po porodze bedzie cudny, jak Ala:sorry: z tego co wiem to Gracko mial straszne kolki i ciezko spal w nocy, mial skaze bialkowa i w ogole.... Ale moze mial to po matce a nie po moim M:tak:

hej hej heloł. ;-):-)

spacer zaliczony . :-) Zupka i soczki dla młodego kupione . ;-)
Czekam dzisiaj az łaskawy Książe K... przyniesie mi kasę . Musiałabym kupić młodemu wkoncu ten śpiwór.

Dziewczyny doradźcie mi na jaki kolor zmienić moje włosy ;-):-).

mariolcia super ze wszystko ok;-)
Malwinia super ze nocka spokojna;-)
Patrycja brawo dla Kubusia :-)
koniczynka &&& za szczepienie :-)
Snoopy witaj :-)
Kama na włsnym przykładzie moge powiedziec ze jak katar zielony to sie konczy . ;-)
Liza zdrowka dla Hani :-)

patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *

a za mna nikt nie tęsknił ? ?

Chyba mamy ząbek!!:-D stukam łyzeczka i cos tam słychac:tak:dlatego mały tak spi max po 20min i cały czas marudzi i gryzie co popadnie:eek:

mloda w blondzie bylo ci ładnie, ale z mniejsza opalenizną, jak jestes tak zjarana to moze jakies brązy? tesknilysmy za Toba a jakże!:*

Beja85 to gratki ząbka!

reklama
Do góry