reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja, ja dostalam kilka pampersow gaga od kuzynki bo jej mala wyrosla i jak dal mnie dada sa o niebo lepsze bo te gaga sa strasznie sztywne i grubsze od dady
Brawo dla Kubusia:-D

reklama
Anula a powiedz jak między Wami się układa?? Jak zwykle w szpitalu!! Ja jak mam iść do naszej służby zdrowia to jestem zdenerwowana dzień przed:wściekła/y:

Beja ja tez nie słyszałam;/

Patrycja
gratuluje:)

Liza oby mu przeszło ja na wszelkie podrażnienia Alantan stosuje ok 7 zł bez recepty

Ja sobie siedzę ściany umyłam obiad jest C na mieście Domka śpi:):)

anula wspolczuje, oby to sie dalo jakos wyjasnic!
partycja gratki :-)
Liza probuj z maka !
kasiek jak tam sprawy nocnikowe ?

moja spi poki co, wiec odpoczywam. M. jeszcze nie ma... eh, ponuro na dworze jak nie wiem, wichury i deszcze. chyba zima sie zbliza...

Hej, hej:-) to znowu ja;-) moze od przyszlego tygodnia zaczne udzielac sie czesciej, mam nadzieje ze gin wypisze zwolnienie:-D dzis wczesniej wyszlam z pracy, mialam skurcze i brzuszek mi stwarnial.... dzwonie do gina a on ze nie ma paniki bo nie mam krwawienia wiec wytrzymam do piatku.....:eek: mam brac nospe i sie nie przemeczac... ciekawe jak ja to zrobie:crazy: w koncu pracuje teraz na magazynie i czasami cos przyniesc trzeba:crazy: jestem zla jak cholera i boje sie o dzidzie...:-:)-:)-:)-(

Kasiek nam sie uklada, Ł duzo malym sie zajmuje oczywiscie jesli jest i daje rade. Tak tym szpitalem sie wkurzylam ze szok, kurcze ciezko bylo przepisac nr ubezpieczenia a jak pozniej 2 razy lezalam spisali:sorry:
Herbata, musze dostarczyc ubezpieczenie ale kurcze dla mnie to niedopuszczalne, jak moga zdarzac sie takie rzeczy dostali ubezpieczenie za kazdym razem a raz ot tak sobie nie przepisali. A jak sobie radzisz?

Herbata no jakoś jakoś tak z sikaniem pół na pół przed chwilą powedziała siedziałą ale co z tego wstała i na dywan...

Snoopy oszczędzaj się:)

Anula ale ja się nie pytam czy Bartusiem się zajmuje tylko czy miedzy Wami dwojgiem jest lepiej??

Mamuśki mam pytanko. Czy któraś z was ma np. w serwisie allegro jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę niemieckich proszków do prania (Persil)?? Nie chcę trafić na kogoś sprzedającego podróbki.

Kasiek miedzy nami tez lepiej, zaczelismy rozmawiac;-)tylko z czasem bywa roznie bo nie dosc ze studiuje to chodzi po koncertach zeby pisac relacje i wywiady, teraz zakladaja radio i juz calkiem kiepsko bedzie z czasem:wściekła/y:no i klocimy sie zdecydowanie mniej

reklama
Witam z rana.
Nocką przymrozilo teraz jeszcze -2 na dworku...
Hanie mam dzis w domu i jutro chyba bo zaczela znow kaslac, musiala znow cos zlapac od jakiegos chorego dziecka w szkole bo to niemozliwe! a w poniedzialek wyciczka wiec musi byc zdrowa, w piatek ją puszcze dopiero pewnie ehhh.....

Do góry