reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Anula a powiedz jak między Wami się układa?? Jak zwykle w szpitalu!! Ja jak mam iść do naszej służby zdrowia to jestem zdenerwowana dzień przed
Beja ja tez nie słyszałam;/
Patrycja gratuluje
Liza oby mu przeszło ja na wszelkie podrażnienia Alantan stosuje ok 7 zł bez recepty
Ja sobie siedzę ściany umyłam obiad jest C na mieście Domka śpi
Beja ja tez nie słyszałam;/
Patrycja gratuluje
Liza oby mu przeszło ja na wszelkie podrażnienia Alantan stosuje ok 7 zł bez recepty
Ja sobie siedzę ściany umyłam obiad jest C na mieście Domka śpi
Herbata
anula wspolczuje, oby to sie dalo jakos wyjasnic!
partycja gratki :-)
Liza probuj z maka !
kasiek jak tam sprawy nocnikowe ?
moja spi poki co, wiec odpoczywam. M. jeszcze nie ma... eh, ponuro na dworze jak nie wiem, wichury i deszcze. chyba zima sie zbliza...
partycja gratki :-)
Liza probuj z maka !
kasiek jak tam sprawy nocnikowe ?
moja spi poki co, wiec odpoczywam. M. jeszcze nie ma... eh, ponuro na dworze jak nie wiem, wichury i deszcze. chyba zima sie zbliza...
Hej, hej:-) to znowu ja;-) moze od przyszlego tygodnia zaczne udzielac sie czesciej, mam nadzieje ze gin wypisze zwolnienie dzis wczesniej wyszlam z pracy, mialam skurcze i brzuszek mi stwarnial.... dzwonie do gina a on ze nie ma paniki bo nie mam krwawienia wiec wytrzymam do piatku..... mam brac nospe i sie nie przemeczac... ciekawe jak ja to zrobie w koncu pracuje teraz na magazynie i czasami cos przyniesc trzeba jestem zla jak cholera i boje sie o dzidzie...:----(
Anula1989
Kasiek nam sie uklada, Ł duzo malym sie zajmuje oczywiscie jesli jest i daje rade. Tak tym szpitalem sie wkurzylam ze szok, kurcze ciezko bylo przepisac nr ubezpieczenia a jak pozniej 2 razy lezalam spisali
Herbata, musze dostarczyc ubezpieczenie ale kurcze dla mnie to niedopuszczalne, jak moga zdarzac sie takie rzeczy dostali ubezpieczenie za kazdym razem a raz ot tak sobie nie przepisali. A jak sobie radzisz?
Herbata, musze dostarczyc ubezpieczenie ale kurcze dla mnie to niedopuszczalne, jak moga zdarzac sie takie rzeczy dostali ubezpieczenie za kazdym razem a raz ot tak sobie nie przepisali. A jak sobie radzisz?
pinky sky
Herbata no jakoś jakoś tak z sikaniem pół na pół przed chwilą powedziała siedziałą ale co z tego wstała i na dywan...
Snoopy oszczędzaj się
Anula ale ja się nie pytam czy Bartusiem się zajmuje tylko czy miedzy Wami dwojgiem jest lepiej??
Snoopy oszczędzaj się
Anula ale ja się nie pytam czy Bartusiem się zajmuje tylko czy miedzy Wami dwojgiem jest lepiej??
Anula1989
Kasiek miedzy nami tez lepiej, zaczelismy rozmawiac;-)tylko z czasem bywa roznie bo nie dosc ze studiuje to chodzi po koncertach zeby pisac relacje i wywiady, teraz zakladaja radio i juz calkiem kiepsko bedzie z czasemno i klocimy sie zdecydowanie mniej
reklama
Liza
Witam z rana.
Nocką przymrozilo teraz jeszcze -2 na dworku...
Hanie mam dzis w domu i jutro chyba bo zaczela znow kaslac, musiala znow cos zlapac od jakiegos chorego dziecka w szkole bo to niemozliwe! a w poniedzialek wyciczka wiec musi byc zdrowa, w piatek ją puszcze dopiero pewnie ehhh.....
Nocką przymrozilo teraz jeszcze -2 na dworku...
Hanie mam dzis w domu i jutro chyba bo zaczela znow kaslac, musiala znow cos zlapac od jakiegos chorego dziecka w szkole bo to niemozliwe! a w poniedzialek wyciczka wiec musi byc zdrowa, w piatek ją puszcze dopiero pewnie ehhh.....