reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula u mnie obiady też są wezmę się za sprzątanie bo jak mam zjazd to nikt nie posprząta;/

Liza może coś tam było nie wiem ja też używam Dady i nic takiego nigdy nie miała

Ostatnia edycja:
reklama
Ehhh bo to pewnie od dziecka zalezy, z Danielem mialam tak ze uzywalismy pampersów "pampers" i po jakims czasie Daniela zaczelo uczulac ten zielony wkład i tez na pupie bylo tylko :no: i teraz w Dadzie tez ten zielony wklad jest wiec mysle ze to to :no: zobaczymy i tak pampki mi sie koncza wiec zakupie inne zobaczymy;];/ fakt ze zaczerwienienie juz mniejsze....

Jejku jak sie wkurzylam na przelomie marca i kwietnia lezalam 2 tyg w szpitalu, nie spisali ubezpieczenia a teraz przyslai ze ma dostarczyc ubezpieczenie bo inaczej ponad 3 tys mam zapalcic a jak lezalam w czerwcu i lipcu spisali. Kurcze o czym oni tam mysla:wściekła/y:

Liza a może ten sudocream jeszcze bardziej podrażnia skórę. Ponoć jest to dość silny krem. Stosowałam u starszego syna tylko przez chwilę bo strasznie wysuszał mu skórę.

Beja nie napewno nie sudocrem bo wczoraj mu smarowalam raz i dzis dwa razy dopiero ;-) no i codziennie wieczorem pupa moczona w krochmalu :-) to tak nie wysusza ;-)
Anula ojej;/// mam nadzieje ze to sie szybko wyjasni :dry: :no: Polska....

Ja juz obiad gotowy, ziemniaki wstawilam, Ogarnelam dół, Miki spi od 11:-) Kolo 13 jade po Hanie, pierwsza zmiana M do dupy troche bo musze Hanie wozic i przywozic i prosic sie rodziców o samochód;/ ehhhhh
Ide brzuszków porobic poki mlody spi :Dry: nie chce mi sie.... ale trzeba...

Liza o krochmalu to słyszałam że to stary i sprawdzony sposób na suchą skórę:tak: ja ostatnio ze swoim bobkiem byłam u lekarza bo tak mu skóra wyschła ze myślałam ze to atopowe ale pediatra stwierdziła ze taka jego uroda i kazała kąpac w Oilatum i smarowac balsamem Atopin (jakie to drogie:eek:).

Mam pytanie do mam starszaków. Czy spotkałyście się z chrobą skóry tzw. Mięczak zakaźny? Walczymy z nim juz dluzszy czas. Macie na niego jakis sprawdzony sposób oprócz wymrażania:no:

sorki za bledy ale maluszek gryzie mi palce jednej reki i pisze tylko jedna;-):-)

Liza polecam pampersy Gaga z tesco.... a na dupcię mąkę ziemniaczana :):):)
Beja nie słyszałam nawet o takiej chorobie także nie pomogę....
U mnie ogarniete, za chwile tylko pranie powiesic.... i ziemniaki obrać...
Kuba wczoraj mnie zaskoczył bo wieczorem założyłam już mu pampersa na noc a on przyszedł do mnie i mówi "e..b..e...b" myśle sobie " cholera do czystego pampersa kupe zrobił".... rozbieram go a tu pusto.... wiec szybko na ubikacje. Nie minęła chwila a Kuba zaczął robić kupkę na ubikacje :):):) jestem dumna z syna i mam nadzieje że to nie jednorazowe :)

reklama
Beja ja tez nie slyszałam o takij chorobie i mysle ze moj Daniel ma tak jak twój taka sucha skóre z natury i bede musiala cos kupic do kąpania jak Oilatum (tylko te tansze odpowiedniki)
Patrycja i jak sie czujesZ? graki kupki do wc :-D co do pampersów to dzis M mi kupi narazie jedna paczke rossmanowskich zobaczymy je i na noc mu juz zaloze, bo M dopiero wieczorem bedzie

Hania juz w domku, poszlysmy po szkole do biblioteki i 3 serie ksiezek wyporzyczylam sobie i jedna ksiazeczke dla Hani :-)
teraz niunia je obiad :-)

Do góry