reklama
Liza
Fanka BB :)
Ehhh bo to pewnie od dziecka zalezy, z Danielem mialam tak ze uzywalismy pampersów "pampers" i po jakims czasie Daniela zaczelo uczulac ten zielony wkład i tez na pupie bylo tylko i teraz w Dadzie tez ten zielony wklad jest wiec mysle ze to to zobaczymy i tak pampki mi sie koncza wiec zakupie inne zobaczymy;];/ fakt ze zaczerwienienie juz mniejsze....
Anula1989
Jejku jak sie wkurzylam na przelomie marca i kwietnia lezalam 2 tyg w szpitalu, nie spisali ubezpieczenia a teraz przyslai ze ma dostarczyc ubezpieczenie bo inaczej ponad 3 tys mam zapalcic a jak lezalam w czerwcu i lipcu spisali. Kurcze o czym oni tam mysla
Liza
Beja nie napewno nie sudocrem bo wczoraj mu smarowalam raz i dzis dwa razy dopiero ;-) no i codziennie wieczorem pupa moczona w krochmalu :-) to tak nie wysusza ;-)
Anula ojej;/// mam nadzieje ze to sie szybko wyjasni Polska....
Ja juz obiad gotowy, ziemniaki wstawilam, Ogarnelam dół, Miki spi od 11:-) Kolo 13 jade po Hanie, pierwsza zmiana M do dupy troche bo musze Hanie wozic i przywozic i prosic sie rodziców o samochód;/ ehhhhh
Ide brzuszków porobic poki mlody spi ry: nie chce mi sie.... ale trzeba...
Anula ojej;/// mam nadzieje ze to sie szybko wyjasni Polska....
Ja juz obiad gotowy, ziemniaki wstawilam, Ogarnelam dół, Miki spi od 11:-) Kolo 13 jade po Hanie, pierwsza zmiana M do dupy troche bo musze Hanie wozic i przywozic i prosic sie rodziców o samochód;/ ehhhhh
Ide brzuszków porobic poki mlody spi ry: nie chce mi sie.... ale trzeba...
Liza o krochmalu to słyszałam że to stary i sprawdzony sposób na suchą skórę ja ostatnio ze swoim bobkiem byłam u lekarza bo tak mu skóra wyschła ze myślałam ze to atopowe ale pediatra stwierdziła ze taka jego uroda i kazała kąpac w Oilatum i smarowac balsamem Atopin (jakie to drogie).
Mam pytanie do mam starszaków. Czy spotkałyście się z chrobą skóry tzw. Mięczak zakaźny? Walczymy z nim juz dluzszy czas. Macie na niego jakis sprawdzony sposób oprócz wymrażania
sorki za bledy ale maluszek gryzie mi palce jednej reki i pisze tylko jedna;-):-)
Mam pytanie do mam starszaków. Czy spotkałyście się z chrobą skóry tzw. Mięczak zakaźny? Walczymy z nim juz dluzszy czas. Macie na niego jakis sprawdzony sposób oprócz wymrażania
sorki za bledy ale maluszek gryzie mi palce jednej reki i pisze tylko jedna;-):-)
Serduszko1
Liza polecam pampersy Gaga z tesco.... a na dupcię mąkę ziemniaczana
Beja nie słyszałam nawet o takiej chorobie także nie pomogę....
U mnie ogarniete, za chwile tylko pranie powiesic.... i ziemniaki obrać...
Kuba wczoraj mnie zaskoczył bo wieczorem założyłam już mu pampersa na noc a on przyszedł do mnie i mówi "e..b..e...b" myśle sobie " cholera do czystego pampersa kupe zrobił".... rozbieram go a tu pusto.... wiec szybko na ubikacje. Nie minęła chwila a Kuba zaczął robić kupkę na ubikacje jestem dumna z syna i mam nadzieje że to nie jednorazowe
Beja nie słyszałam nawet o takiej chorobie także nie pomogę....
U mnie ogarniete, za chwile tylko pranie powiesic.... i ziemniaki obrać...
Kuba wczoraj mnie zaskoczył bo wieczorem założyłam już mu pampersa na noc a on przyszedł do mnie i mówi "e..b..e...b" myśle sobie " cholera do czystego pampersa kupe zrobił".... rozbieram go a tu pusto.... wiec szybko na ubikacje. Nie minęła chwila a Kuba zaczął robić kupkę na ubikacje jestem dumna z syna i mam nadzieje że to nie jednorazowe
reklama
Liza
Beja ja tez nie slyszałam o takij chorobie i mysle ze moj Daniel ma tak jak twój taka sucha skóre z natury i bede musiala cos kupic do kąpania jak Oilatum (tylko te tansze odpowiedniki)
Patrycja i jak sie czujesZ? graki kupki do wc co do pampersów to dzis M mi kupi narazie jedna paczke rossmanowskich zobaczymy je i na noc mu juz zaloze, bo M dopiero wieczorem bedzie
Hania juz w domku, poszlysmy po szkole do biblioteki i 3 serie ksiezek wyporzyczylam sobie i jedna ksiazeczke dla Hani :-)
teraz niunia je obiad :-)
Patrycja i jak sie czujesZ? graki kupki do wc co do pampersów to dzis M mi kupi narazie jedna paczke rossmanowskich zobaczymy je i na noc mu juz zaloze, bo M dopiero wieczorem bedzie
Hania juz w domku, poszlysmy po szkole do biblioteki i 3 serie ksiezek wyporzyczylam sobie i jedna ksiazeczke dla Hani :-)
teraz niunia je obiad :-)