reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beja, ja wprawdzie karmie butelka ale widze ze gdy po obiadku napije sie herbatki nie chce jesc wiec u nas o to chodzi, mozesz sporobowac;-)
Lolkak ja codzienie o tej mam wszytsko zrobione bo ta drzemka malego trwa nawet 45 min a kolejne juz sa po 15 wiec nie mam jak:sorry:Ciekawe jakie to legonsy ale ja dzis sie nie rusze bo strasznie wieje wiec spacer odpada

Ostatnia edycja:
reklama
Liza wow jaki fajny avatar taki... zwierzęcy:-D;-). No tak Mż to najlepsza metoda bo faktycznie wykluczanie produktów nie ma szans, a ty przytyłaś czy to po prostu kontynuacja tego co kiedys osiągnęłaś?
burzowata a to CKE w tym roku sie popisało, moze zwykłych matur tez wam nie zrobi bo kasy miec nie bedą:wściekła/y: szok
c
Czemu uwarzasz ze zwierzęcy? :dry: nie roumiem :p
A chce troszke spasc z wagi bo od wrzesnia zeczalam brac proszki anty i przytylam juz tyle! a wazylam w sierpniu 67kg! :no: porazka

Anula1989 to może rzeczywiście chodzi o popijanie, a ja myślałam że z głodu łapie za cyca:zawstydzona/y:
Napewno to popijanie:-) Miki tez tak jadal ze poprawial zupką :tak: :-)

Witam powekendowo.
Ale wiejno bylo w nocy tera zjuz mniej wieje :no: ale spiaca jestem bo nie spalam prawieprzez to :no:
do tego Miki ma uczulenie/odparzenie na pachwikach i wszedzie do pupy:-( smaruje od wczoraj sudocremem, jak nie zacznie dzialac jutro do pediatry pojde :-( załamka....:-( niewiem od czego, nie robil rzadkich kup, poprostu sie pojawilo i powieksza.... :-(

hej...
nie nadrabiałam przyznam bez bicia ale dziś jestem do niczego....
Przeziebiłam sie w weekend, w szkole w ogóle nie grzali.
Egzaminy chyba poszły dobrze, przynajmniej tak mi sie wydaje, dowiem sie za 2 tyg.....

Liza no przecież masz tam zwierzęta w sensie renifery:-D:-p, a napiasłam to jako żart a nie ze faktycznie zwierzęcy:tak:. Kurcze to po tabsach faktycznie można przytyć:sorry:, współczuje:no:, no ale dasz radę, raz już zrzuciłaś sporo kg teraz tez ci sie uda:tak:
lolkak współczuje ci tego zęba:sorry: u nas tez nieźle wieje, no i gratuluje ze mała tak ładnie spała;-). Mój to wczoraj przez 30 in wył bo go nózka bolała:sorry:, nie wie jak u nas zmiana pogody jest to dosłownie idzie z ni zgłupieć, ale po 30 minutach masowania mu przeszło:tak: i od 23 spał do 7

Liza a nie zmieniałaś ostatnio pieluch na inne? Jeśli mogę Ci polecić to na receptę jest wydawana taka robiona maść/krem na odparzenia. Musiałabyś zapytać pediatrę. Stosowałam z pierwszym synem i z drugim też. Jest rewelacyjna:tak: u mnie się super sprawdza:tak:

Helloł

Liza ja też bym obstawiała pampersy, cały czas je udoskonalają i jeden nowy składnik wystarczy żeby uczulić.

Umi mnie też nogi strasznie kręcą na zmianę pogody, czasami tak mocno że nie idzie ani usiedzieć ani ustać, mi pomaga wmasowywanie maści rozgrzewającej.

U mnie w nocy wiało przerwaźliwie, wszystko trzeszczało, świszczało, ze strachu że zerwie Nam dach praktycznie nie spałam, jak już zasnęłam to tak mocno że nie słyszałam kiedy J wstał i wyszedł do pracy...
Nadal mocno wieje, ale na szczęście nie tak jak w nocy, niby z godziny na godzinę ma słabnąć ale na razie się nie zapowiada.

kaamaa ja własnie takiego czegoś nie mam:sorry: czasem mnie rwie palec który miała kiedys złamany, no ale to nie w takim stopniu. Za to mój T.jak był mały to miał podobnie miał zarówno bóle wzrostowe jak i na zmiane pogody, do dziś go noga jedna rwie:wściekła/y: i to ta sama co Kacpra:zawstydzona/y:. Ja małemu smaruje maścią dla dzieci rozgrzewającą i po 30 minutach czasem szybciej przechodzi, ale mi go tak strasznie żal:zawstydzona/y:, a jak byłam z tym u lekarki to mi powiedziała ze syrop przeciwbólowy tylko i masaż, ale co z tego jak on zacznie działać po 20 minutach, a po 30 i masaż pomaga:sorry:. U nas tez wieje ale na szczeście jest to cieplutki wiatr tyle ze mocny

Hej:cool2:

Anula u mnie też wieje strasznie;/ O to Ty już masz dziś wsio porobione:p

Lolkak współczuję prochy nie pomagają??

Liza uu a dałaś mu coś nowego że to może być uczulenie??

Patrycja super że w szkole dobrze poszło:)

Umi to kiepsko że mały ma takie bóle no ja się nigdy u mojej z czymś takim nie spotkałam:/

C pogoniłam do MOPS-u jak wróci to będziemy ścianę myć z grzyba... Domka siedzi na nocniczku:) I czesze lale wszystkie włosy jej prawie wyrwała:p Jakaś napięta atmosfera w domu teście coś warczą na siebie:p

Kasiek wszytsko zrobione, obiad mam bo wczoraj Ł mama przywiozla i ja mam jeszcze pomidorowa:-Dly wstal wypil 210ml mleka i cos sobie opowada, dzis jest ok ale wczoraj straszna maruda. Obejrzalam chirurgow, skonczyly mi sie odcinki:wściekła/y:zatrzymalam sie na 2 z 8 sezonu

reklama
kaamaa umi kasiek ja obstawiam na bank pampersy bo co innego? uczulenie tylko na pupie, do tego rozwolnienia nie ma zeby odparzyc, dzis moze mi sie uda zakupic jakies inne;/

Umi no mam nadzieje ze mi sie sie uda, bo sie załamałam wchodzac na wage w sobote :no: wkoncu odstawie tabsy bo to porazka! :-( albo inne wezme ale te ogolnie dobrze dzialaja na mnie ehhh:/ prócz przytycia :dry:

Pati zdrówka!

Kamma mnie na zmiane pogody zawsze rwie kolano, nadgarstki, ogolnie stawy :-D

Beja nie zmienialałam caly czas na Dada lecimy;/ pol paczki przelecialo i bylo oki, drugie pól wzielam i zaczelo sie od tygodnia coraz bardziej ze teraz cala pupa czerwona :no:

Do góry