reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza coś Ci nie pykło z tym postem haha

Beatka pewnie że najważniejsze:) A mieszkacie na swoim czy z rodzicami?? Sorry że się tak dopytuje ale chce lepiej poznać:)

Patrycja ja mam w nosie czy je czy nie sama przyjdzie jak zgłodnieje
2:2 :D:D moja młoda opitoliła a żeby nie słamać z 6 pierogów ruskich!!!

reklama
Siwa pierwsze slysze,ze imie do niego pasuje;-)ale jak dla mnie lepszy Bartosz niz Szymon bo na to imie kazdy mnie namawial a mi sie nie podoba a Macieja nikt oprocz mnie nie chcial;-)
Umi, ostanio wlasciciel mieszkania dziwil sie z tak bardzo wlosy sie wytraly:-Dbo myslal ze mu ursosly a on od poczatku taki ale teraz meszek sie pojawia:-Dwidoczny tylko z bliska
Mloda, fajna szefowa moze jeszcze cos dostaniecie:-D
Gosia wspolczuje...wiecie kto to zrobil?
Beata witaj;-)
Kasiek do wiosny sie uporacie;-)jej sasiadki mala pod koniec pazdziernika skonczyla 2 latka a od 4 mies jest bez pampersow ale ona musiala oduczyc bo mala zaczela miec podraznienia po kazdych. UUuu to mala ma spust:-Da co do pierogow u mnie Ł jadlby ciagle tak samo i schabowe:tak:
Mama Ł wymyslila ze na weekend wezmie malego do siebie zebym konczyla pisac prace ale ja nie chce, jeszcze za maly jest poradze sobie a nie oddam na tak dlugo, jak juz to na dzien ale bez nocowania

Ostatnia edycja:
Kamcia ulala to impreza z wielką pompą:D:D Czekamy na zdjęcia:)

Beatka to fajnie:) uczysz się pracujesz??

Anula ale on sobie nie poradzi czy Ty?? Ale rozumię jak była taka mała to też a teraz chętnie na weekend bym ją oddała:)

3;2 niestety nie dla mnie;/

kasiek88kasiek pracuje tymczasowo siedze na urlopie bo mam problemyz szefem oczywiscie chodzi o ciaze;p ale sie tym nie przejmuje zalatwic musze tylko zwolnienie lekarskie
wampi sprobuj dac kisiel to pomaga na biegunke przynajmniej dla mego malego dzialalo nic innego mi nie przychodzi na mysl co by pomoglo

wampi to moja Hania jest z 27 paź i tez jest strasznie madra dziewczynka jak na swoj wiek, pani ja chwali ogolnie :-) Daniel jest z 18 listopada i juz z nim widze i zdaje mi sie ze bedzie troszke problemów o nierozgarnity moze byc no ale on do zerówki od wrzesnia 2012 wiec zobaczymy jak to bedzie
kasiek mialam znieczulenie a jak ;-) uwielbiam jak mi je robi, nic nie czuje, ma taki fajny sprzecik do tego :tak:
umi ja tez mam taka taktyke co do jedzenia ;-)
patrycja u mnie Daniel tez niejadek ;P schudl juz 0,5 kg, chudziutki, z dupki mu wszystko spada :no: ale nie wmusze mu przeciez nic, jak zje to zje wsio, jak mu cos nie pasuje to pogrzebie i tyle i do 16 musi czekac az dostanie kanapke badz jablko...
kaamaa fajne te meble! komoda bosska:-)

I już za oknem szarówka sie robi....
edit, no kto napiszepierwszego posta na naszej 6000 stronie? ;-)
poprawiłam posta :no:

Liza co sie stało z Twoim postem :eek::eek:
Niewiem, juz poprawiłam :no: :dry:

Liza widać, że październikowe dziewczyny, to mądre dziewczyny ;-)

No oby ;-) im tak na dluzej ta mądrośc została :-D
Co do biegunki to w aptece jest kurcze taki proszek jak smecta ale nazwy zapomnialam;/ orsalit tez jest oki :-)

Kasiek ja bym sobie nie poradzila, pewnie bym ciagle dzwonila. Poza tym ona zapalnowala ze Ł tez pojedzie a ja sama bede pisala a prawda jest taka ze pewnie bym nawet nie zaczela tylko poszla spac. Gdy bedzie wiekszy tez pewnie z checia wysle,no i wkurza mnie to ze nim o tym rozmawiala kazala zeby pogadal ze mna a przeciez wczoraj do mnie dzwonila i nic nie wspominiala. Naszczescie w sob bedzie u nas malego chrzesny i Ł kolega dlatego Ł nie moglby jechac a samego malego nie wiezmie:-Dspokojnie pewnie niedlugo Ty wygrasz, przegrana walka nie oznacza przegranej wojny:-D
Wampi slyszalam ze marchewka pomaga ale ja pisze to co slyszlam bo odswiadczenia pod tym wzgledem nie mam

Wampi ogólnie to marchewka zatwardza, masz sokowirówkę? albo może na drobnej tarce jak do ziemniaków zetrzeć i dać małemu?

kamcia to super imprezka sie zapowiada dzieciaki na pewno będą zadowolone :-)

Anula Julka była dokładnie w wieku Bartusia jak pojechaliśmy na wesele mojego brata 180km od Nas Julka została wtedy z moją Chrzestną i jej nastoletnią córką w Naszym domu wyjeżdżaliśmy o 12ej w sobotę i w niedzielę o 5 rano byliśmy s powrotem, dały sobie rady Julka ładnie zasnęła, cieżko było bo w razie czego nawet nie mielibysmy jak wrócić, bo jechaliśmy autokarem.

Kasiek no to jeśli chcesz drewniane to te które wcześniej pokazywałam wydaje się sensowne :tak:
Walcz matka walcz :-D ja też mam nadzieję że do wiosny najpóźniej lata uporamy się z pampersami.

reklama
Kama gdybym ja gdzies planowala wyjscie i trzeba byloby kogos do opieki to bym poprosila ale ja tego nie potrzebuje, radze sobie z pisaniem i zajmowaniem sie malym...wkurza mnie takie pomaganie na sile, moze i chce dobrze ale nie trzeba mi tego. Gdy pojde na mgr bedzie mogla sie wykazac

Do góry