reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młoda no patrz kobinezon masz, skarpetki masz teraz jakis dresik by sie przydał:-D:-p
herbata mała ci o linie dba:-p mój to był taki głodomor ze sie wrecz rzucał na jedzenie:sorry:
kaamaa ta komódka obok łózeczka jest świetna:tak:
Kamcia ilu gosci bedzie na urodzinkach?
pati daj mu szlaban na jedzenie od razu zrobi sie głodny. To jest efekt robienia na przekór im bardziej go prosisz tym bardziej on nie chce, wrzóc na luz... Raz nie zje obiadu zgłodnieje o 16 to go przetrzymaj do kolacji. raz drugi i sie nauczy:-p
Umi ale to nie jest pierwszy raz..... on tak już robi od dłuższego czasu... próbowałam go przegłodzić ale to też nie dawało efektu... taki niejadek sie z niego zrobil :no:

Mariusz znów śpi... błoga cisza z chwilami gadania Kubusia :):) zaraz ide włosy ulożyć bo już patrzeć na siebie nie mogłam...

Kasiek ale nadal wygrywasz :):):):)

reklama
pati a zdrowy jest? zrób mu badania krwi i bedziesz miała czarno na białym czy ten typ tak ma, czy moze to jednak choroba
kasiek walczcie dzielnie!:tak::-p

wampi to moja Hania jest z 27 paź i tez jest strasznie madra dziewczyn,a jak na swoj wiek, pani ja chwali ogolnie :-) Daniel jest z 18 listopada i juz z nim widze i zdaje mi sie ze bedzie troszke problemów o nierozgarnity moze byc no ale on do zerówki od wrzesnia 2012 wiec zobaczymy jak to bedzie
kasiek mialam znieczulenie a jak ;-) uwielbiam jak mi je robi, nic nie czuje, ma taki fajny sprzecik do tego :tak:
umi ja tez mam taka taktyke co do jedzenia ;-)
patrycja u mnie Daniel tez niejadek ;P schudl juz 0,5 kg, chudziutki, z dupki mu wszystko spada :no: ale nie wmusze mu przeciez nic, jak zje to zje wsio, jak mu cos nie pasuje to pogrzebie i tyle i do 16 musi czekac az dostanie kanapke badz jablko...
kaamaa fajne te meble! komoda bosska:-)

I już za oknem szarówka sie robi....
edit, no kto napiszepierwszego posta na naszej 6000 stronie? ;-)

Ostatnia edycja:
Umi z nim to jest tak że on obiadu nie chce a jakbys mu postawiła przed nosem ciastka czy inne słodkości to bez wahania by zjadł.... on mógłby sie żywić samymi słodyczami zwykłe pokarmy są dla niego "be"..... chyba przestanie jeździć na weekendy do babci... bo coś mi sie zdaje że ona mu za dużo pozwala,,,:angry:

pati no widzisz u nas jest podobnie ale z chlebem:laugh2::-p. On jak miał by do wyboru zupa lub chleb wybrałby chleb, to samo z miesem i innymi rzeczami:-p. Nie ma sie czym przejmować, jak zgłodnieje to przyleci

kasiek88kasiek No my teraz pragniemy coreczki bardzo ale zobaczymy co bedzie :) Najwazniejsze aby zdrowe malenstwo bylo:)
kaamaa fajne to lozeczko ale my dla mlodego zwykle duze lozko kupilismy bo pozniej by bylo trzeba zmieniac na wieksze a tak mamy problem z glowy
pati ja juz od jakiegos czasu stosuje to ze nie prose mego malego zeby jadl sam wie kiedy zglodnieje i mnie wtedy prosi ze chce jesc zebym mu zrobila bo szkoda nerwow za ganianiem proszeniem itp
Siwa20 U nas za drugim razem wyszlo bo pierwszy raz staralismy sie w styczniu pozniej pol roku dalismy sobie spokoj i koniec sierpnia znow zaczelismy sie starac i teraz juz jestem w ciazy :) wiec glowa do gory
co do czekolady moj maly przepada za batonami itp kamapek mu nie daje z tym maslem czekoladowym juz i tak sporo jetych slodyczy staram sie ograniczyc ale zawsze dziadki go rozpieszczaja

Moj maly jeszcze spi aj gotuje zurek i czekam na swego Meza ale podobno musi znow zostac dluzej wiec wroci pewnie po 21 ;/ jak zwykle;/

Liza co sie stało z Twoim postem :eek::eek:
No Seba zjadł.... ale tylko dlatgeo że mu zagroziłam że jak nie zje to idzie do siebie do pokoju i juz tu nie przyjdzie..... ehhh niedobra matka jestem ale czy ja tak wiele oczekuje od swoich dzieci?? :no:

patrycja9009 Nie jestes zla matka po prostu chcesz zeby twoje dziecko nie chodzilo glodne i dbasz o nie a jakos musisz sobie z tym poradzic jak nie chce jesc to co masz go za to chwalic??

Beeaatkaa90 Witaj:)

Oj jednak to przeziębienie:(:( Byłam u lekarza nic nie może mi przepisać bo ciąża mam brać witaminki i ciepło się ubierać. Oczywiście nie wychodzić na dwór:(:( Masakra:(:( Paweł też chory oj ja sobie tego nie wyobrażam.
Gosia bardzo mi przykro
[*]
[*] Trzym się:(:(

Posprzątane mam teraz tylko obiadek i idę leżeć.

reklama
umi będzie 7 dzieci + rodzice i oczywiście nasza czwóreczka :-)
kama śliczny zestawik.. bardzo lubię takie ciemne drewno :tak:

już prawie wszytsko na imprezę podobione :-)
aż się nie mogę doczekac jutro jak się dzieci bedą wspólnie bawiły :-) wymysliłam im takie wyklejanki.. pokupiłam naklejki i wycinanki powycinałam w rózne figury i będą tworzyć :-)

żarełko odpowiednie dla dzieci oraz takie dla dorosłych
mam nadzieje że wszystko wypali , dzieci będą grzeczne i będą się ładnie bawiły :tak:

Do góry