reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pati a ze zdrówkiem w tym samym miejscu, walcze, lekki katar mam, grdlo czasem pobolewa...
Umi mnie ten zab nie bolał był zatruty i go wyrwała by juz mnie nie zaczol bolec ;P bo od zatrucia trzeba góra 2-3 tyg i leczyc dalej jak sie tego nie zrobi to nic nie da leczenie zab do wyrwania:tak:

Teraz jem obiad, zejdzie mi sie pewnie z godzine bo zanim przemiele jedną stroną, :no: ale juz zglodniałam bo odczekalam przepisowe 2h od wyrwania + moje 2h wrazie co :-D
O Miki wstal:-) lece obiad mu nałozyc ;-) 2h15min pospał :tak:

reklama
hej nadrobiłam moje nieobecności wczoraj ale nie miałam siły już pisać a dziś nie pamiętam co czytałam...

mam trochę biegania przed Viki urodzinami , to zakupy , to po prezenty , a tu znów robota... 2 dzieci.. i tak się dwoję i troję :-)
ale już prawie wszytsko gotowe do imprezki :-)

anula sliczny malec .. a że łysy to sie nie przejmuj :-) ja Vike ścięłam maszynką do 0 i dopiero zaczęły jej rosnąć gęste włoski .,wcześniej to miała piórka :-)

Patrycja ja dopiero w styczniu będę miała stresa bo zmieniłąm kierunek więc wszystko nowe;/ a Ty co studiujesz bo nie pamiętam:)

Herbata
zawsze tak jest że jak maleństwo ma się w ramionach to się nie pamięta już:)

Anula no wiem że później już nie ma różnicy ale i tak chce mieć wcześniej dzidzię niż na koniec roku:) Śliczny ten Twój syncio:) załóż mu okulary i będzie gankster!!

Burzowata
dobrze że jesteś dobrej myśli trzyma kciuki żeby tak było i żeby w moju Co jeszcze lepiej poszła&&

Gosia bardzo mi przykro
[*] wiadomo kto to zrobił??

Kamma
jeszcze się zastanowimy wyślij mi link które Ty masz upatrzone najwyżej poczekam aż Ty kupisz i ocenisz;P

Młoda
przewertowałaś portale społecznościowe?? Popytaj znajomych

Beatka
witaj gratuluje drugiego dzidziusia bo już nie napiszę fasolki:) Liczycie na córeczkę czy wszystko jedno??

Siwa tak to jest też widziałam cały czas brzuszki ciążowe i tak samo jak ostatnio myślałam że w ciąży jestem:) Moja praktycznie słodyczy nie je nie powiem że nie przepada ale jakoś się na nie nie rzuca a z nutellą pół kanapki zje i tyle

Umi też mam nadzieje że do wiosny już się pożegnamy z pampersami:) Gratuluje suchej nocki w końcu każda taka będzie:)

Liza łooo a dostałaś znieczulenie?? Ja jeszcze jednego musze wyleczyć 8 niestety ale tam nie dużo i nie wiem co z tym wyleczonym kanałowo bo ciotka mówi że on kiepski jest a jak bym zdecydowała się na aparat to na 100% idzie do wyrwania;/

Młoda po spacerku śpi teściowa znowu muchy w nosie;p Powiedziałam dziś C o tym koniku to powiedział że ma szczęscie że on tego nie słyszał i że następnym razem mam mu od razu mówić

Herbata oj zdziwiłabyś się jaki ma głosik czasami na prawde potrafi wisnać ;-)

Liza fajnie że Cię nie boli :tak: smacznego.

Kamcia na reszcie ostatnio zastanawiałam się gdzie zniknęłaś.

Kasiek chcę kupić taki zestaw:
Zobacz załącznik 410186
Ale z tego co pamiętam nie bardzo Ci się to łóżeczko podobało ;-)

A ja sobie gotuję ziemniaczki i dojem wczorajszy gulasz, kurczaki zrobię dopiero na powrót J :tak:

dzieci jedzą obiad to mam chwile....
Kasiek ja robie zaocznie liceum....
Liza dobrze że Cie nie boli.....
Seba mi znów akcje robi z jedzeniem :wściekła/y: nie chce mi w ogóle jeśc obiadu.... już robie to co on chce a on i tak nie chce... cholera mam nadzieje że mu to minie bo mnie chyba szlag trafi...:no:

młoda no patrz kobinezon masz, skarpetki masz teraz jakis dresik by sie przydał:-D:-p
herbata mała ci o linie dba:-p mój to był taki głodomor ze sie wrecz rzucał na jedzenie:sorry:
kaamaa ta komódka obok łózeczka jest świetna:tak:
Kamcia ilu gosci bedzie na urodzinkach?
pati daj mu szlaban na jedzenie od razu zrobi sie głodny. To jest efekt robienia na przekór im bardziej go prosisz tym bardziej on nie chce, wrzóc na luz... Raz nie zje obiadu zgłodnieje o 16 to go przetrzymaj do kolacji. raz drugi i sie nauczy:-p

Kasiek jest z płyty, tak jak wszystko w około, szafki w kuchni, szafy, komody i większość łóżek dla dorosłych i to przemawia w sumie do mnie.

Umi mi się też bardzo podoba, miało być tylko łóżeczko ale strasznie mnie ta komoda urzekła i nie mogę jej nie kupić, zobaczymy ile zniżki uda się wytargować bo po normalnej cenie to strasznie drogo wychodzi :dry:

Mam podobne podejście to jedzenia co Ty, dzieciak nie da się zagłodzić, przecież każdy z Nas ma czasami gorszy apetyt a następnego dnia konia z kopytani by zżarł;-)

Dziwnie się czuje jak moje dziecko o tej porze śpi, za oknem ciemnieje, wydaje mi się że to już wieczór a ona na noc spać poszła ;-)

kaamaa co do jedzenia to ja tak z Kacprem robie, bo tez mi nie chce jesc obiadów, ale jak bym mu zrobiła kanapke to by zjadł. Nauczyłam go, że może nie zjesc obiadu owszem, ale potem do tej 16 nic nie dostanie, bo o 16 u nas podwieczorek przewaznie jest typu jabłko czy coś tam. I on korzysta z tego bo np w niedziele zjadł 2 kawałki miesa i miał w nosie obiad, potem nie chciał podwieczorku i nagle po 17 zrobił sie głodny...:-p a u nas kolacja dopiero po 18 była wiec chwile sobie poczekal... nie padł mi z głodu od tego:-p

reklama
Do góry