reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki dziewczyny ze mnie tak milo przyjelyscie mam nadzieje ze szybko sie zaangazuje w to forum i w miare mozliwosci bede sie udzielala:)
Musze tylko ogarnac co i jak tu sie robi i bedzie git

Moj malec wlasnie usypia przy bajce wiec bede miala chwile dla was :) Buziaki:*

reklama
Umi jasne ze mam rabat :-D az 20% :-) wczoraj szefowa dała mi skarpetki dla małego ktore kosztowały az 3,50 ale zawsze coś ;-) . Ostatni rok .

burzowata to gratulacje! :-p
gosia wspolczuje z calego serca :-(
mloda to ladnie Rafal pospal! zazdroszcze ! :tak:
anula swietne zdjecie :) moja tez lysa jak kolano :p tylko z tylu wloski
umi2 to gratki pierwszej nocy bez pieluchy! oby tak dalej

Młoda ja to bym co ładniejsze sama powykupowała :-D to moje uzależnienie :-p

Umi eee tam może tym razem Kacper się zlituje?:-D

Pati z nerwów? ok przez jakiś czas ale jeśli cały czas masz te dolegliwości to powinien się bardzej zainteresować! :wściekła/y: nie mogę z Naszymi polskimi lekarzami :dry:

Moja zołza jeszcze nie śpi :szok: od 12stej wala się w łóżeczku :dry: nie wiem w co ona pogrywa dzisiaj ze mną.

Umi o własnie gratki suchej nocki a swiete słowa twoje: my tez jesteśmy daleko przed koncem, to ze raz sie udało nie znaczy ze zawsze tak bedzie :tak: zgadzam sie z tym ;-) ale oby tak juz mu zostało ;-)
Tak wyrwała mi dzis zeba i o dziwne wcale mnie nie boli ani glowa ani miejsce po zębie... ;P tą piątke czuje co mi zatrula :dry:
młoda to fajna praca:-)
Anula sliczny synek :-)
Pati hehe ucz sie ucz;-)
Beatka na poczatek staraj sie odpisywac dziewczynom i bedziesz miala najgorsze za sobą, nie piszemy tylko o sobie :-)

Ciekawe ile Miki pośpi.... :sorry:

Beatka szybko to ogarniesz :):):)
Kama no nie powiem był taki okres gdzie sama myslałam że to z nerwów... a teraz to sama niewiem, musiałabym chyba zmienić lekarza... Kuba i Mariusz niedawno wstali.... ciekawe ile teraz beda szaleć....
Liza jak tam zdrówko??
Młoda no to fajnie masz... niby nic ale lepsze to niż nic :)

młoda wczoraj skarpetki, dzis moze cos innego, a za jakis czas bedzie całe ubranko:tak::-D
herbatka jak tam córcia?
kaamaa wątpie:-D:-p, mój młody chodzi bez papersa w ciagu dnia od wrzesnia a i tak do tego czasu a wpadki, a czase robi w gacie na złość, albo dla zabawy:sorry::-p
Liza ja pamietam jak mi zeba wyrywali, to miałam 2 dni z zycia wyjete:sorry:, dobrze że ty sie czujesz ok:tak:

reklama
kama pogrywa, oj pogrywa. ale przynajmniej Twoja sie nie drze :p
umi dziekuje, dobrze. wlasnie spi. mam nadzieje ze tym swoim kamiennym snem. wtedy mozna ruszac jej nozkami, raczkami i do woli calowac. ani drgnie :-) nawet cycek jej nie budzi. tyle zle ze nie da sie karmic na spiocha. trzeba wybudzac w dzien. tylko slini sutka i sie usmiecha glupio :confused2:

Do góry