Hej nazywam sie Beata Mam 21 lat i prawie 3 letniego synka Szymonka i jestem w 3 miesiacu ciazy. Mieszkam w Białymstoku . Od roku jestem Mężatka. Chcialabym do was dolaczyc Kaamaa90 to moja Kolezanka znamy sie od daawna z mlodych lat Pozdr.
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Anula Bartuś jest urzekający a jaki uśmieszek słodziak:*
Gosia to bardzo smutne
[*] trzymaj się jakoś :*
Dziewczyny Beatka90 to moja kumpela znamy się od chen chen, teraz jest na urlopie i siedzi z małym w domu to jej nasze forum podrzuciłam spoko z niej Babka więc mam nadzieję że szybko się wkręci :-)
Witaj kochana :*
Gosia to bardzo smutne
[*] trzymaj się jakoś :*
Dziewczyny Beatka90 to moja kumpela znamy się od chen chen, teraz jest na urlopie i siedzi z małym w domu to jej nasze forum podrzuciłam spoko z niej Babka więc mam nadzieję że szybko się wkręci :-)
Witaj kochana :*
patrycja9009 trzymam kciuki za egzamin ale ucz sie kobietko ja nie wiem jak nadrobie;/ bo masakrycznie duzo zajec opuściłam
kasiek88kasiek nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała zeby sie udalo na dodatek mam wrazenie ze co wychodze na spacer z kacprem to wszedzie widze cieżarne babki kurcze... ile ich chodzi wczesniej nie zwracałam tak na to uwage. a co do starania sie to ja jestem po roku brania anty (cilest) wiec pewnie nam sie nie uda od razu...
wampi nie dziekuje zeby nie zapeszyc :-)
Anula1989 pewnie sie nie udalo za pierwszym ale co tam pomarzyc mozna ;-) ślicznego masz tego synusia i powiem Ci ze idealnie imie do niego pasuje i jaki bąbelek roześmiany. SUPER
burzowata ciesze sie ze łatwo poszło oby byly dobre wyniki na szczeście to tylko probna i smacznegooo ;-)
gosia91 bardzo mi przykro ale zamiast uciekac to jak chcesz sie wygadac to pisz przeciez my z checia poczytamy i wesprzemy cie chociaż przez BB . Trzymaj sie
kaamaa100 u mnie zapewne tez tak bedzie ale co tam najwyżej bedzie wrześniowe byle by zdrowe bylo
młodamamusia18 no to ładnie sobie pospałaś moj kacper całe noce przesypiał odkąd skonczył 3msc GRATULACJE a o numer koleżanki moze jakis znajomych popytaj
Beeaatkaa90 witamy witamy
a my byliśmy na krótkim spacerku kacper poszałał terazpalimy wpiecu i sprzatamy troszke dzisiaj znowu siostra d bedzie u nas nocowac bo teściowa do 23 w pracy młody wcina kanapke z nutella a własnie miałam sie was pytac dajecie swoim dzieciaczka kanapki z czekolada?
kasiek88kasiek nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała zeby sie udalo na dodatek mam wrazenie ze co wychodze na spacer z kacprem to wszedzie widze cieżarne babki kurcze... ile ich chodzi wczesniej nie zwracałam tak na to uwage. a co do starania sie to ja jestem po roku brania anty (cilest) wiec pewnie nam sie nie uda od razu...
Anula1989 pewnie sie nie udalo za pierwszym ale co tam pomarzyc mozna ;-) ślicznego masz tego synusia i powiem Ci ze idealnie imie do niego pasuje i jaki bąbelek roześmiany. SUPER
burzowata ciesze sie ze łatwo poszło oby byly dobre wyniki na szczeście to tylko probna i smacznegooo ;-)
gosia91 bardzo mi przykro ale zamiast uciekac to jak chcesz sie wygadac to pisz przeciez my z checia poczytamy i wesprzemy cie chociaż przez BB . Trzymaj sie
kaamaa100 u mnie zapewne tez tak bedzie ale co tam najwyżej bedzie wrześniowe byle by zdrowe bylo
młodamamusia18 no to ładnie sobie pospałaś moj kacper całe noce przesypiał odkąd skonczył 3msc GRATULACJE a o numer koleżanki moze jakis znajomych popytaj
a my byliśmy na krótkim spacerku kacper poszałał terazpalimy wpiecu i sprzatamy troszke dzisiaj znowu siostra d bedzie u nas nocowac bo teściowa do 23 w pracy młody wcina kanapke z nutella a własnie miałam sie was pytac dajecie swoim dzieciaczka kanapki z czekolada?
umi2
Witam Laski
My wyszlismy dzis w nocy suchym przescieradłem. Mały spał bez papersa pierwszy raz i jestem z niego dumna;-)
Beatka90 witaj
młoda w jaki sklepie masz praktyki? Za zawsze chciałam byc kasjerka ale nie w spozywczym bo bym chyba wszystko pozjadała
gosia91
[*] przykro mi
Anula e tam łysy, boss i tyle. Słodziak, kochany z Twojego synka
pati a moze ty masz uczulenie na dzieci i stąd te bóle?
kasiek trzymam kciuki za odpampersowanie
burzowata ach matury kiedy to bylo, trzymam kciuki, żeby wyniki były szybko i oczywiscie pomyslne
My wyszlismy dzis w nocy suchym przescieradłem. Mały spał bez papersa pierwszy raz i jestem z niego dumna;-)
Beatka90 witaj
młoda w jaki sklepie masz praktyki? Za zawsze chciałam byc kasjerka ale nie w spozywczym bo bym chyba wszystko pozjadała
gosia91
[*] przykro mi
burzowata ach matury kiedy to bylo, trzymam kciuki, żeby wyniki były szybko i oczywiscie pomyslne
Liza
Hej
Beatka90 witaj.
gosia wspolczuje... :-( :*
[*]
młoda a dzieciaki oki, coraz lepij z nimi na szczescie mnie bierze ale walcze i tak wziac mnie nie morze. ;-)
Dzis dentysta zaliczony ze mna i Danielem, zabki juz ma podleczone, lakowane przednie i wizyta za 4mies z Hania tez:-) a ja... porazka, uboga o jednego zęba do tego piatka do kanałowego za 2tyg normalnie super;] gdyby nie ta kasa na to co ma isc to bym sie cieszyla;P heh
Obiad podszykowany, makaronik z surówka i sosem, dom ogarniety, Miki spi od 11:50, w piecu napaliłam:-) i tyle
Beatka90 witaj.
gosia wspolczuje... :-( :*
[*]
młoda a dzieciaki oki, coraz lepij z nimi na szczescie mnie bierze ale walcze i tak wziac mnie nie morze. ;-)
Dzis dentysta zaliczony ze mna i Danielem, zabki juz ma podleczone, lakowane przednie i wizyta za 4mies z Hania tez:-) a ja... porazka, uboga o jednego zęba do tego piatka do kanałowego za 2tyg normalnie super;] gdyby nie ta kasa na to co ma isc to bym sie cieszyla;P heh
Obiad podszykowany, makaronik z surówka i sosem, dom ogarniety, Miki spi od 11:50, w piecu napaliłam:-) i tyle
Kamiśka :)
Siwa moja nutelli nie lubi, i też staram się ze słodyczami nie przeginać, jakieś herbatniczki, paluszki juniorki chrupie ale czekoladę czy batonik to od wielkiego dzwonu dajemy
Umi super! Kacperek dzielny gość! :-) my daleko w tyle z nocnikowaniem ;-)
Umi super! Kacperek dzielny gość! :-) my daleko w tyle z nocnikowaniem ;-)
umi2
Liza mnie tez by sie przydało do dentysty iść, wcale mi sie nie spieszy, a wyrywała ci dziś? Nie boli cie głowa?
kaamaa wiesz my tez jesteśmy daleko przed koncem, to ze raz sie udało nie znaczy ze zawsze tak bedzie, mój syn dał mi nie raz tego dowód
kaamaa wiesz my tez jesteśmy daleko przed koncem, to ze raz sie udało nie znaczy ze zawsze tak bedzie, mój syn dał mi nie raz tego dowód
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
umi w sklepie z odzieżą dziecięcą
Serduszko1
No to gratuluje..hej dziewczyny,tylko na chwile wpadlam zeby napisac ze juz po probnej maturze,wydaje mi sie,ze niezle mi poszlo, wypracowanie pisalam z Przedwiosnia ktore dokladnie omowilam wiec jestem zadowolona:-) co do pytan to 2 mam zle,ale reszta powinna byc dokladnie dowiem sie jak sprawdza,w kazdym razie napewno zdalam potem zajrze,teraz lece cos zjem bo juz mi brzuch gada
Kochany słodziak... mój Seba był do roku łysy....Patrycja ja niby mam cisnienie ok ale czasami tak boli ze tabletke mozna sobie w d... wsadzic
Burzowata, gratulacje;-)matura tak naprawde nie jest trudnano i fajna lektura sie trafila ja na probnej mialam Dziady i Lament Swietokrzyski a na wlasciwej Lalke ale kiedy to juz 4 lata
A to moj niunio, nadal lysy
Bardzo mi przykroNIe zyje... dziś go znalezli kuzwa...dziewczyny zabilabym ich!!!;(
znalezli go powieszonego na sweterku swoim sweterku...
juz nie psuje humorów...
milego dnia.
[*]
Kama ja mam za wysokie ciśnienie....z badań miałam tylko morfologie i lekarz stwierdził że to z nerwów dlatego nie robili wiecej badań kazali tylko mierzyć ciśnienie co 2 h....Helloł
Siwa jak mi się wydawało że jestem w ciąży to wszystkie możliwe objawy miałam mdłości bóle piersi, jak zrobiłam test to wszystkie dolegliwości przepadły ;-)
Kasiek i co z tym łóżkiem? bierzecie te które pokazałam? ja już mam upatrzone i chyba zostanę przy tamtym wyborze.
Pati Ty masz za wysokie czy za niskie ciśnienie? nie robili Ci więcej żadnych badań?
Anula mi z racji daty urodzenia było ciężko w podstawówce w dogonieniu, nasz klasa praktycznie co roku miała najwyższą średnią więc moze to dlatego? nie wiem, a później już nie "czułam" róznicy.
Burzowata fajnie że dobrze Ci poszło oby tak dalej
Julka się usypia ja zamarynowałam karkówkę na jutro a dzisiaj szkrzydełka w sezamie dla mnie, a dla J normalnie ćwiartki bo dla niego skrzydełka to nie mięso tylko kości ;-)
A Dziekuje dzis bardzo dobrze... pouczyłam sie trochę.... a Sebuś w porządku grzeczny jest choć czasem i on daje w kośćHej hej heloł ;-):-):-):-):-);-)
normalnie jestem w Rafał wczoraj wypił mleczko o 19.30 po 20stej zasnął i uwaga obudził sie na jedzonko o 7.30 ;-):-) normalnie ...
A i od jakiegoś tygodnia poszukuje gdzie popadnie mojej koleżanki z dawnej szkoły bo zgubiłam jej nr tel. Normalnie juz wszystkiego probowałam . :-( i niet . A nie powiem ze tęskono mi za Nią :-(
Kasiek dobrze ze z C juz lepiej ;-)
Liza zdrowka ;-) jak dzieciaczki ?:-)))
Malwina zuch z Zuzi ;-) .
Umi kochany Kacperek :-0 nie ma to jak pykyje mamusia :-). Praktyki jako sprzedawca . ;-)
Patrycja gratki "nasiusiania przez Kubusia tam gdzie powinien" :-) . A jak tam Sebastian ? Jak dzisiaj samopoczucie ?
Herbatka czytając przechodziły mi ciarki . a gdzy polozyli Ci księzniczke na brzuch poleciały mi łzy ;-):-).
Gosdia niee dziwie ci sie jak Rafał dostal pierwszy raz katar to panikowałam ,
Siwa &&& za testowanie ! ;-)
Gosia kurcze przykro mi . Wspolczuje :-(
[*]
Witaj mam nadzieje że sie tu zadomowiszHej nazywam sie Beata Mam 21 lat i prawie 3 letniego synka Szymonka i jestem w 3 miesiacu ciazy. Mieszkam w Białymstoku . Od roku jestem Mężatka. Chcialabym do was dolaczyc Kaamaa90 to moja Kolezanka znamy sie od daawna z mlodych lat Pozdr.
Siwa ja nie opuściłam żadnych zajęć póki co ale cholender boje sie tych egzaminów ;///patrycja9009 trzymam kciuki za egzamin ale ucz sie kobietko ja nie wiem jak nadrobie;/ bo masakrycznie duzo zajec opuściłam
Mój Sebuś to lubi chlebek z czekoladką ale nie za często ja dostaje ze względu na zęby
Umi hahaha uczulenie na dzieci...... dobre Gratulacje dla KacperkaWitam Laski
Beatka90 witaj
gosia91
[*] przykro mi
No ja sie pouczyłam nawet mi to dziś wchodzi... Kuba i Mariusz spali to miałam cisze.... teraz ani jeden nie spi to musiałam przerwać niestety .... No ale jakby nie patrzeć do soboty daleko dziennie cos i jakoś to bedzie
reklama