reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja jestem...
Mikus_a Wiem że nie ma co się martwić, okulistka wszystko mi wyjaśniła na czym ten zabieg będzie polegał itd. Najważniejsze że tego samego dnia do domu będę mogła wrócić.

Ja w poniedziałek idę z Justynką na ostatnią szczepionkę, przeciągnęła się trochę bo dwa tygodnie od antybiotykoterapii musiałam czekać. Będzie płaczu co nie wiara.

reklama
No ja jestem...
Niedawno się obhudziliśmy, dzieci spały, to i ja się zdrzemnbęłam. Normalnie aż cztery godziny spania.
Mikus_a Wiem że nie ma co się martwić, okulistka wszystko mi wyjaśniła na czym ten zabieg będzie polegał itd. Najważniejsze że tego samego dnia do domu będę mogła wrócić.

Ja w poniedziałek idę z Justynką na ostatnią szczepionkę, przeciągnęła się trochę bo dwa tygodnie od antybiotykoterapii musiałam czekać. Będzie płaczu co nie wiara.

Koszmarek pewnie ma cały czas zajęta maluszkiem albo ma jakieś problemy z kompem, że się nuie odzywa.

Jejku!!! Jutro święto i sprzątnąć trzeba. Aż dziwno, że Justynka potrafi tak nabałaganić, wszędzie zabawki i zabawki. Zmykam. Jak będę miała czas to się odezwę. Papatki!!!

Polna niestety ja nie bylam dzis na szczepieniu:wściekła/y:bo glupie baby z przychodni zrobily sobie dzis wolne i jak to powiedziala paniw rejstracji "pielegniarka szczepienna:-D:-D(nie wiedzialam, ze taki zawod jest:-D:-D) ma dzis wolne:wściekła/y::angry: wrr.. chcesz aszczepic dziecko to nie ma.. ale jak Ty sie spozniasz ze szepieniem to odrazu wydzwaniaja za Toba:angry::angry:
kurcze to widze, ze jednak Ala dostala 3 szzepionka?? wlasnie tak myslalam.. az sie boje tego.. Lena tak strasznie placze az sie zanosi.. a tu 3 razy matko..
a co do eurosierot to nie slyszlama wczoraj nic:-)a o co chodzi??
No i zabawka do kapieli pierwsza klasa:tak:my mamy narazie takie cus:tak:FISHER PRICE MORSCY PRZYJACIELE Z WANNY STERNEK (412432771) - Aukcje internetowe Allegro

Basia yyyyyyy szczepienna ? :confused:

ale sobie wymyslily :-D:-D:-D:-D ale z jakiej racji wolne ? :no: nie ma drugiej pielegniarki szczepiennej ? :rofl2::-D dobrze ze ja juz szczepienie mam za soba-znaczy Ala :-) kolejne dopiero jak bedzie ALa miala 5 lat :rofl2:

mi sie podoba jeszcze taka zabawka FISHER PRICE WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA -EXPRESS (416016228) - Aukcje internetowe Allegro

a z tymi euro ... to chodzi o to ze tak sie odteraz nazywaja dzieci ktorych rodzice pracuja za granica i zostaja pod opieka dziadkow,wujkow itp. i tak samo jest jesli jedno z rodzicow wyjechalo za granice :nerd: wiec z racji ze Twoj A jest w angli ,moj P w niemczech to Lenka i Ala sa EUROSIEROTAMI :-):-D:rofl2:

netgirl My mielismy wesele na 201 gosci :-D bylo wspaniale ale jednak troszke dziwnie byl bo trzeba uwazac bo w ciazy jestem, to tego nie wolno bylo zjesc bo odrazu mialam biegunke :laugh2::laugh2::rofl2: wogole wygladalam jak wielka beza :-) oczywiscie w moim przekonaniu :rofl2: a co do serialu to w polsce byl :tak: rewelacyjny byl :happy: chyba nagrywali polska wersje ale nie jestem pewna !!

Moja Teściowa miała przechodzony zawał... po czyszczeniu żył lekarze stwierdzili, że trzeba zrobić bajpasy i zastawkę... do tego doszła miażdzyca nóg...

reklama
Do góry