reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc dziewczyny!!!Nie pisalam nic bo strasznie sie tu ciezko odnaleźć!!Mam pytanie jak znalesc post który przeczytalam jako ostatni.?Np.Wczoraj czytalam i dzis nie moglam znalesc gdzie skonczyłam??Pomóżcie!!!

reklama
Witam z rana :tak: ale mialam udana noc , Ala wsumie spala grzecznie ale byly u Nas 3 burze w odstepie 15 minut :sorry2: 2 przeszly bokiem ale druga juz nie ,BOZIU ale sie balam ,nawet nosa nie wychylilam z spod koldry pomimio ze bylo mi goraco :-D:-D:rofl2: Ala oczywiscie nawet nie ruszyly grzmoty i blyskawice :nerd::-)
obudzila sie po 6 :dry: dzis tez moj P ma 22 urodziny ,ehhh wiecie ze ani razu nie spedzilismy Jego urodzin wspolnie :-(

Ona Mika ja bym nie faszerowala dziecka tym , potem jak skonczy sie lekarstwo nie dasz sobie z Alankiem rady :no: a co do laktatorow to niestety nie pomoge bo nie uzywalam i nie mialam ale jakos nie jestem przekonana do recznych ,lepiej chyba kupic elektryczny a potem i tak sie przyda napewno na nastepne dzieci :confused:

Martula to zalezy , ale to Ci juz napisala netgirl !!

Karolina Twoja tesciowa miala wczoraj zawal ze tak wyskoczylas z tym ? :confused:
tylko sie nie obrazaj i nie unos duma ;-)

Ona mika... Co prawda nie znam sie na laktatorach ale ostatnio czytalam artykul w gazecie o tym my baby ten c ci oliwka podala ... i powiem ci ze ma swietna opinie.wiec chyba warto miec taki. no i jeszczez jak jest potrzebny.

polna n...wszystkiego naj... dla twojego meza.

Dzis wogole jakies swieto niby wolne od pracy:/ heh a ja sama w domku wszyscy pracuja albo gdzies wyjechali(sisi) no i tak kolejny dzien gnebienia was:) A u mnie chyba padalo ale to przespalam i sie nawet nie ruszylam w nocy bo cala rano zdretwiala bylam:) heh do pzoneij

witam mamusie;-)
Ja wczoraj miałam swietna impreze...:-)
Małą zawiezlismy o 17 do znajomych, o 18 juz chciała jesc wiec dali jej mleczko, które odciągnełam... i pozniej przebudziła sie przed 21 i musiała jechac..., a ze było hyz tak pozno to juz ja wziełam, nakarmiłam u rodzicow i wziełam na chwilke do knajpy, rodzina podziwiała a ona zasneła:-D pojechalismy do domu o 22 i nawet ja nie ruszyło - spała do 3 w nocy w dziennych ubrankach...:tak:o 3 karmienie i po pół godz znów spała do 6:tak: wziełam ja do siebie, bo straszna burza była z gradem o srednicy 3 cm..., waliło prosto w okna, wichura niesamowita..., ale mała oczywiscie przy mnie znów zasneła:-D i wogole sie ciesze, bo pobyłam troszke z mężem i nawet potanczylismy, tak na pozegnanie super:tak: ale oczywiscie przez cała impreze myslałam o mojej córeczce..., ale ona jest naprawde grzecznym dzieckiem, oby tak dalej, bo co pochwale, to potem daje mi w kość:-p

Ona_Mika... to spróbuj recznie... mi to lepiej szlo samej niz przy użyciu laktatora...:-p

no to jak tak to probuj nowy laktator przy czym ja np czasem to po prostu recznie sciagalam pokarm, bo jak to okreslilas "cyc"ciezki to po prostu rekami nad miseczka "ugniatac" i jak fontanna strumien leci az moj maz duze oczy robi bo to jak fontanna serio z 5-6 strumieni.
skąd ja to znam... i wtedy tylko mówię mężowi, że "Krówkę trzeba wydoić":-)

Dzień dobry :)

Dziękuję za miłe przyjęcie do swojego grona;-)
Szczerze powiedziawszy, to nie wiem czy będę na bierząco z tym co u Was, bo widzę,
że nieźle pędzicie do przodu - co w sumie mnie cieszy, bo coś tu się dzieje, a fajnie jest
mieć miejsce gdzie można porozmawiać z młodymi mamami :D

Wątki młodych mam są na wielu forach dzieciowych, ale raczej nie cieszą się dużą popularnością - tutaj widzę, że jest inaczej - fajnie. Obiecuję, że postaram się regularnie zaglądać do Was :D o ile nie będziecie miały mnie dość, bo ja jestem z natury straszna gaduła:wściekła/y:

Hmm ... co o mnie ?

Ano, mam 22 lata i super córeczkę - no wiadomo, dziecko hehe ... każde jest IDEALNE :) Wiki jest kapryśna czasami, ma swoje humorki, ale kocham Ją za to, że jest, że jest moja :) Sama Ją wychowuję, Pan Ojciec ... a .. szkoda gadać, ale jest dobrze tak jak jest - nie żałuję !

Mała od września rusza do przedszkola - z czego się bardzo cieszy, ja również, bo troszkę pewnie odsapnę, pracuję na same nocki od pon. do piątki i niedziele również więc mam co robić hehe, ale kocham pracę :p w domu na tyłku usiedzieć nie mogę, nie potrafię ! :)

ps. gdzie wklejacie zdjęcia dzieciaczków? macie jakiś osobny wątek?

Muszę się tutaj rozejrzeć i zapoznać ze wszystkim :)

póki co pozdrawiam cieplutko!

ps. nie wiem jak suwaczek wkleić, nie wiem gdzie, znaleźć tej rubryczki z podpisem nie mogę:crazy:

Karolina Twoja tesciowa miala wczoraj zawal ze tak wyskoczylas z tym ? :confused:
tylko sie nie obrazaj i nie unos duma ;-)[/quote]

Przedwczoraj, a co?

reklama
Do góry