reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi w końcowym efekcie 2 ściany "małe" będą w tapecie a te dwie dłuższe będą w jednolitym kolorze, jeszcze nie potrafię określić w jakim ;-)

Kasiek dom już stoi od dawna, my go generalnie od remontowaliśmy w pewnym momencie remontu zostały tylko 4 główne ściany, zamiast podłogi był piach a dachu w ogóle nie było ;-)

reklama
Kamma i tak spoko to prawie jakbyście od początku budowali. Najważniejsze że macie swoje miejsce po swojemu zrobione :) Zazdroszę ale moze i ja sie doczekam

ViKamcia no nie bedzie to proste bo on jak chce pampersa ja mu zakładam a on automatycznie ucieka i chowa sie po kątach wiec nie jest to takie łatwe dzisiaj probowałam mu pokazac ze jego kochany mis robi kupke do kibelka a pozniej do nocnika codziennie mam mu zamiar tak pokazywac moze sie wkoncu uda

a tak poza ty to z 2h temmu tak strasznie zaczeły mnie bolec jajniki ze nie wyrobie.. ledwno chodze to pierwszy cykl od odstawienia taabletek i normalnie tragedia... ide sie polozyc moze jeszcze pozniej zajrze do was Dziewczynki

gosdia to co Siwa napisala z sola jest bardzo dobre na katarek:) ja jeszcze polecam olejek olbass ktory sie kropi na pizamke,pieluszczke czy podusie:) tez pomaga:)
O własnie ja musze OlbasOil zakupic moze jutro mi sie uda:) tez polecam

ViKamcia no nie bedzie to proste bo on jak chce pampersa ja mu zakładam a on automatycznie ucieka i chowa sie po kątach wiec nie jest to takie łatwe dzisiaj probowałam mu pokazac ze jego kochany mis robi kupke do kibelka a pozniej do nocnika codziennie mam mu zamiar tak pokazywac moze sie wkoncu uda

a tak poza ty to z 2h temmu tak strasznie zaczeły mnie bolec jajniki ze nie wyrobie.. ledwno chodze to pierwszy cykl od odstawienia taabletek i normalnie tragedia... ide sie polozyc moze jeszcze pozniej zajrze do was Dziewczynki
To tak od razu po odstawieniu tabletek sie staracie o dzidzie, tak? czemunie poczekaliscie na chociaz drugi cykl bez tabsów? no ale to tylko pytanie...

Jestem padnieta, dzieciaki marudzą bo chore, Miki marudzi bo trójki w drodze:no: mam ochote wyjsc z domu i odpoczac od dzieci jakis czas ;] ale to niemozliwe ;] ehhh
Byle Miki do Dobranocki wytrzymal ale juz ciezko jest ;/ zaraz padnie chyba;]

mloda93 teraz panuje jelitowka wiec pewnie to to, przy wymiotach boli brzuch ale ze jestes w ciazy to warto przejsc sie na ip,moze podadza ci kroplowke nawadnijaca a ona na wymioty pomoze.

Liza nie czekalismy bo nie ma po co po za tym pierwszy cykl po odstawieniu tabletek jest najbardziej płodny zreszta moj gin powiedzial ze nie widzi zadnych przeciwwskazń dlatego jestem dobrej mysli.. tylko ten ból brzucha mnie martwi strasznie;//

ogolnie to dlugo nie polezalam bo mojego M wezwali do pracy u musialam wstac zeby zerkac na synka a bol jaki byl mocny taki jest ;/

Kasiek, mi znajomy ojca ciagle mowi ze ma dla mnie prace w Wawie, jego siostra ma prywtne przedszkole, jak Ł tu skonczy studia pewnie tam wyjedziemy jesli i on cos znajdzie a w najgorszym wypadku do Lublina bo w Chełmie tragedia z praca...
Mloda93 pewnie jelitowka ale ja bym to sprawdzila:tak:
Siwa moze maly zarz pojdzie spac to odpoczniesz:tak:

reklama
Kasiek, niestety wiem ale tam juz wieksze szanse niz tu:crazy:ja mam tylko nadzieje ze on tez cos w Wawie znajdzie. A z Radzynia kojarze jedna dziewczyne;-)

Do góry