reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny:):)
Kurcze coś jest nie tak ze mną:(:( Cały dzień wymiotuje tym co zjem, a na dodatek coraz bardziej boli mnie podbrzusze:(:(
Martwię się tym trochę ale jak byłam u lekarza w czwartek to powiedział że to nic poważnego. Dziś cały dzień leżałam. Mój Paweł zrobił obiadek a teraz w pracy a ja sobie siedzę i czekam aż wróci.

Ja znowu tylko na chwile,maly mnie wykonczy:-( caly czas marudzi,goraczki nie ma,kataru tez ani kaszlu... W nocy znowu nie za bardzo spal,a ja od rana mialam 2 h historii,1h polskiego, 2h matmy a na 20 lece na angielski tez na 2h,po prostu padam,a mam na jutro nauke,no nic,mam nadzieje,ze u Was lepiej, jak bede miala chwilke to ponadrabiam:tak: jeszcze jest cholernie zimno i ogolnie jakiegos dola mam:-(

pozdrawiam Mamusie;-)

Gosdia ja na katar mam swój sprawdzony zestaw, nacieram Julkę pulmexem, zakrapiam do noska nasivin pod nosek maść majerankową i na poduszkę olejek Olbas zawsze pomaga :tak:

Siwa tego z solą nigdy nie słyszałam, jak będzie potrzeba to zastosuję :-)

Młoda93 mocno Cię boli to podbrzusze?

ViKamcia umnie jest to samo kacper nie chodzi w pampersie juz wogole od jakiegos pol roku ale kupa tylko i wylacznie do pampersa.. i nigdzie wiecej juz sama nie wiem co mam robic
to ja nie wiem co bym zrobiła jakby mi tak dziecko wołało...
moze zabrać wszystkie pampersy i powiedzieć że pampersów już nie ma.... i siedzieć z nim w pomieszczeniu z nocnikiem.. i jak będzie wołał kupę to powiedz że nie ma pampersów bo sobie poszły do innych dzieci i musi zrobić w nocniczek bo starsze dzieci robią na nocnik...
albo jak woła kupę to przy nocniku mu zakładaj pampersa ale za chwilę szybko ściągnij iu go posadź a jak zrobi w nocnik tak nagle z nienacka to mu się spodoba...?

ja pamietam jak pierwszy raz Vika zrobiła kupe na nocnik to normalnie miała zachwyt w oczach że tam jest kupa :tak:

młoda moze wymiotujesz z nerwów, albo coś zjadłaś.... hmmm chyba że to jelitówka..
a podbrzusze napewno boli od wymiotów bo ciagle ci się tam wszystko rusza..
ja wymiotowałam całe dwie coiąże do samego końca... z tym ze z Emmą mniej .. i tez miałam ciagłe bóle podbrzusza właśńie spowodowane tym ze wszystkie mięśnie mi się napinały przy wymiotach...
jeśli uważasz ze to nie od tego to lepiej idź do lekarza:tak:

co jeszcze

ja na katar używałam dla Vi nasivin zielony dla niemowląt i olbas oil na kołderkę :-)
słyszzłam ze dobra jest maść majerankowa
ale nie stosowałam..

nie bedzie mnie dwa dni bo jadę jutro do stolicy , ale mam nadzieję że dużo nie naprodukujecie :-p
moze jeszcze później zajrzę :-)

Czasami mam silne bóle że nie potrafie chodzić ani siedzieć. Czekam do jutra i ide do lekarza a jak mi lekarz nie pomoże to podejde na pogotowie.:(:(
Wg powiedzcie mi jak mam zrobić aby suwaczek był cały czas??

Ostatnia edycja:
Kama Moim skromnym zdaniem fototapeta nie jest wcale tam potrzebna. takie coś to kładzie się na gołą ścianę, w połączeniu z tapetą to daje zły efekt. a tak zapytam są cztery ściany w pokoju i ile ścian jest w tapecie? A co do tego drzewka to już dałabym raczej coś mniejszego. jeśli masz ścianę wolną od tapety.
Anula Zdrówka dla Bartusia.
Gosdia Zdrówka dla Zosieńki.
Siwa Fajna rodzinka. a jaka laska z Ciebie.

no i nie nadrobię więcej.:crazy: postaram się zrobić to jutro rano jeśli dziś już nie wejdę na kompa.

reklama
Patrycja a czemu na komputerze to dla Ciebie nie na rękę przecież to wygodniej:) I Ty jeszcze nie poszłaś??? Zmiataj bo dla mnie udręką jest kiepski wzrok:)

Siwa ale jak Ty jesteś w liceum to raczej zrozumiałe że musi być ręcznie a prace licencjackie czy magisterskie to już tak jakby dokument dzięki któremu dostaje się tytuł:)

Kamma ale będziemy śpiewać buhaha:) Fajny motyw:) Wy macie wybudowany swój dom??

Liza trzymam kciuki&&&

Anula to gdzie Wy uciekacie??

Gosdia ja za to jestem śpiewaczką operową buhaha... Ja małej Olbasem krople ubranka i lipe do picia daje:)

Kamcia fajny pokoik:) A tą kołyskę się blokuje?? Bo teraz sobie tak pomyślałam że jak Emma już siedzi to czy nie wypadnie. Oczywiście nie chciałam Cię urazić

Młoda93
zadzwoń do swojego lekarza. Ale może rzeczywiście coś zjadłąś

Burzowata
współczuję ale dasz radę może to zęby??

A my zrobiłyśmy sobie spacer wieczorny i o rossmanna zahaczylismy ponad 100zł wydane ale C płacił:) Sobie nakupował bo jest promocja na męskie produkty. Młoda po południu się nie wyspała ale po spacerze humor się poprawił bo kupiła sobie gąbkę do kąpieli i jest nią podjarana buhahah

Ostatnia edycja:
Do góry