reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kamaa to drzewo jest sliczne!!! na prawde mi sie podoba slicznie komponuje sie z ta biała sicianą, super jest. No ale ja dajac takie drzewo musiałabym miec chyba wszystkie inne sciany w jednym kolorze nie koniecznie białym ale jednym żeby ładnie sie to drzewo eksponowało. Ja chciałam sobie w pokoju namalowac drzewo, ale puki nie kupie kanapy nowej to nie zrobie nic, z tym ze zastanawiam sie bo mam 2 sciany czerwone i 2 żółte na tej żółtej miałoby byc ciemne drzewo a na drugie żółtej są meble i pewnie zrezygnuje bo mi strasznie pokój skróci:/ heh chyba ze jakoś to rozegram, bo białych scian nie chce za bardzo zeby powiększyć pomieszczenie.

pati a do której bawisz Mariusza moze wieczorem jakis lekarz przyjmuje?
siwa mój to czasem piszczy az i uszy wiedną, ale tak zeby płakał bo go cos boli to sporadycznie:tak:

reklama
Przeczytalam wsio i niewiem, zapomnialam co mialam odpisywac...

:confused2: phi, odeszlam od kompa i teraz tym bardziej niewiem co czytalam ;/

Sorry...
Trzymajcie jutro o 10 kciuki.... mąż jedzie na rozmowe w sprawie pracy...

Patrycja ja liceum konczylam ponad 3 lata temu i chcieli tylko recznie;-)
Umi co do Kacprow sie zgadzam moja kolezanka ma kiedys ciagle piszczal gdy czegosc chcial,raz uderzyl ojca w glowe takim wilekim kluczem gdt ten lezal na trawie pod samochoem wysuwal sie i maly go strzelil ale placzecego nigy nie widzialam. Teraz ma z 5 latek i juz wyrosl:tak:
Kama zazdroszcze mozesz tak kombinowac w domku a my wynajmujemy kawalerke i nie zanosi sie ze bedziemy miec cos swojego z reszta i tak tu nie chcemy bo za 1,5 roku i tak stad uciekamy
Musze pomalowac wlosy, koniecznie chce na rudo ale Ł marudzi no i ja sie boje ze nie wyjdzie bo mam jeszcze troche farb na wlosach a sciagniecie i pomalowanie troche kosztuje no i niszczy strasznie a i tak mam juz tragiczne przez prostownice

Anula bo na dziennych przyjmują recznie a na zaocznych to komputerowe wygodniejsze, ja chodzilam 2l do zaocznej i 2l do normalnej i tez na komputorze wsio oddawalam w zaocznej:tak:

Siwa u mnie czasem jest tak glosno, piski, krzyki ze czasem mam ochote wyjsc z domu :-D ale jakos daje rade, traz mam dzieciaki wszystkie w domku wiec ciężko... Daniel dolaczyl do chorowania... oby miki nie zlapał bo ma szczepienie 22ego ale cos watpie;/ :(
Nie boisz sie tego ze z maturką bedziesz mozliwie z dwoma bobasami? ja bym sie wstrzymala z bobasem drugim na po maturze.... sama pisalam ją z dwojka i tak łatwo nie jest....

Kasiek Kaama, śpiewajcie!:) Ja jestem antytalent jeśli chodzi o spiewanie.
Anula, zdrówka dla Małego.
patrzcja, ja w technikum musiaŁAm tylko ręcznie pisane prace oddawać. Teraz robię tabele i wykresy do mojej pracy i też już mam oczy jak kret.

Mi Zosia katar dostała;/Taka zdrowa była;/. Wcale się nie dziwie, że coś złapała tak zimno było ostatnio. Ta maść majerankowa pomaga trochę na katarek?

umi jasne rozumiem .. ja też różu nie lubię ale przy 2 dziewczynkach to róż i tak góruje :-p hehe
z 2 strony pokoik miał więcej zieleni ;-) bo też nie chcialam całego na różowo dawać :-p
o tu:
DSCF5649.jpgDSCF5650.jpg
lolak mebelki były tylko ta biała szafa wmontowana i te komody ciemne :tak: łózeczko i kołyska tylko moje :-p
Vegas cudne zdjęcia:-) wiadomo ze jak planujesz synka to lepiej uniwersalne łózeczko ja już wiedziałam ze są 2 laski to takie łózeczko by posłużyło na długo więc późńiej ewentualnie mogę kupić 2 niebieskie np dla synka ;-) a to swoje użyje :-p
kama no faktycznie baerdzo wzorzysta taka ściana , potrzebowałabyś czegoś bardziej stonowanego i najlepiej jednokolorowego
fajny ten motyw z drzewem :-)
anula zdrówka dla małego :*
siwa witaj :-)
co do kupki to właśńie ostatnio się spotkałam z taka sytuacją że dziecko chodzi bez pampersa ale jak chce kupę to niesie pampersa mamie ona jej zakłada ta robi kupę... w pampka mamusia ściaga pampersa wyciera dupke i znów chodzi bez..
dla mnie to szokujące troche z tym ze ona mówiła ze nie sadza jej że czeka aż sama zrozumie że się robi do nocnika :/
kasiek tak sama wymysliłam wsztystko a mój mąż malował :-)
patrycja gratuuje skończenia pracy :-) ale bedziesz miaął teraz pisania na kompie :szok: :-D

Maly wstal zjadl spozniony obiadek-ziemniaczki ze szpinakiem;-)oczywiscie caly sloiczek
Liza &&&&&& a co do pisania nie wiedzialam, ja lo i studia skonczylam dziennie. Kiedys mialam chlopaka ktory zaocznie robil lo i pisalam mu recznie ale moze przepisywal juz nie pamietam bo bylam wtedy w lo a on dawno po zawodowce
Gosdia mojemu duzo latwiej sie oddycha po masci majerankowej, jesli masz w domu tymianek wsyp do miski i zalej goraca woda, postaw to w pokoju w ktorym spi mala od razu bedzie lepiej oddychala a o tego nadaje sie tez olejek sosnowy chyba kropelki

Liza powiem Ci ze jak narazie o Tym nie mysle co bedzie pozniej bo wiem ze dam sobie rade:) skoro z jednym daje to i dam rade z dwoma :) a zreszta mam pomoc mojego kochanego M dlatego ja jestem dobrej mysli :)

a ja na katarek dla twojej zosi proponuje terapie solną nagrzej wody w garnku i rozpusc 3 łyzki soli i postaw kolo łożeczka jak bedzie spała zrob tak z 2-3 razy sól fizjologiczna i bedzie po katarku mojemu Kacprowi zawsze pomoga :)

reklama
gosdia to co Siwa napisala z sola jest bardzo dobre na katarek:) ja jeszcze polecam olejek olbass ktory sie kropi na pizamke,pieluszczke czy podusie:) tez pomaga:)

Do góry