reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam dziewczyny.
ja sie staram uporac ze swoimi sprawami. mam kryzys z S i jak na razie niby sie dogadalismy ale nie wiem na jak dlugo. przepraszam ze nie nadrobie ale nie jestem w stanie, za duzo troche tego jest. ale postaram sie w miare na biezaco byc.

reklama
mloda wchodzisz w swoj panel kontrolny( na samej gorze po prawej stronie) i pozniej z lewej strony masz liste klikasz na edytuj sygnaturke i tam w okienku wklejasz linka z sowaczkiem,zapisujesz i juz masz:)

Kasiek ja ogólnie nie lubie pisac na komputerze ani czytac :D:D wole książki papier i pióro... może staroświecka jestem :p:p:p
Przepraszam że ja tak wpadam i wypadam ale dość ciężkie popołudnie miałam, chciałam skończyć tą prace przepisywac no ale dzieci mi nie dały....
Teraz mykam spac ale jutro sie odezwe :) Dobranoc kobietki :*

Dziękuje Ci za pomoc w sygnaturce... Zaraz kolacja i chyba pójdę spać. Moje kochanie już wróciło i siedzimy. Paweł pali w piecu aby było cieplutko bo na dworze mrozik łapie...
Życzę miłego wieczoru

kasiek kołyska to już od 4 miesięcy stała spakowana , no tym bardziej że przeprowadzka :-p
nawwet łózeczko mamy opuszczone na dół odkąd Emma zaczęła wstawać :tak:
no ale tak w odpowiedzi na puytanie to kołyska blokowana :-) i czeka na jakiegoś ewentualnego kupca ;-)
a zdjęcie wstawiałam zeby pokazaxc kolor ściany :-) a akurat na zielonej stała kołyska :-p
w sumie sama kołyska służyła nam 3 miesiące , nie więcej :-p
młoda ja bym odczekała i tak po tabsach z zajściem w ciązę...
a może innym powodem jest ból jelit.. mnie np od kilku miesięcy bolały coidziennie myslałam ze to po porodzie jak już sie wsyztrsko mi poukładało to już będzie boleć.. a się okazało ze to od picia kawy :/ więc nie moge pić wogóle.. a lubiłam sobie z rana małą czarną zrobic ;-)

Anula to mi napisz na pw ale wątpię bo ja tu rok trochę ponad mieszkam:) A w Warszawie na pewno coś znajdzie może nie od razu ale znajdzie:)

Beacia trzymam kciuki&&&&

Patrycja
no rozumie też lubię pisać ładnym długopisem który powiedzmy imituje pióro tylko w tym przypadku to praktyczniejsze bo nie piszesz wypracowania na 5 stron tylko prace powiedzmy na 60:)

Kamcia tak też myślałam że już dawno spakowana:) Fajna taka kołyska ale krótko praktyczna... Ja na strychu na wsi znalazłam taką starą wiklinową w świetnym stanie chyba jeszcze po teściu... Jak bym wiedziała to bym wyczyściła uszyła jakiś wkład bombowa po prostu kiedyś na jakimś festynie identyczną widziałam na rynku w Kazimierzu Dolnym i nie mało kosztowała;/

Dobra obejrzałam przepis na życie idę poprzytulać męża muchy odfrunęły;-);-)

gosdia to troche wazy ta Twoja córa:tak:
kamma super tapeta,wogóle podoba mi się:tak:
siwa wiiitam;-)
kasiek ja też zastanawiam się nad tym szczepieniem,a moja doktorka powiedziala ze jak nie ma kontaktu z dziecmi ktore uczeszczaja do szkoly to nie trzeba szczepic ale to bylo jak miala 3 mis a teraz ciekawe co powie..

reszte nadrobie jutro,bo moj chop cos zle sie czue cos go rozbiera...nie mam już sił...:no:

reklama
Gosia ja nie wiem zresztą pewnie już wszystkie szczepienia przegapiłam:) Tak patrzę na Twój suwaczek ślubny i myślę sobie że miałaś bardzo gorącą sobotę w dniu ślubu:)

Do góry