reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula ja już nie pamiętam dokładnie:-p do finału jeszcze ze 4 odcinki masz więc zobaczysz zawsze finały najlepsze są:)

Patrycja ja od razu na kompie pisałam:D teraz kolejna obrona za 2 lata jak dobrze pójdzie;)

reklama
umi2 zaocznie robie liceum obecnie 2 kl bo młodo urodzilam synka i zajmowałam sie nim a nie szkola teraz juz smiało moge sie uczyc dalej ;)

dziewczynki mam nadzieje ze z z czasem mu sie odwidzi kupka do pampersa no cóz musimy byc cierpliwi az wkoncu sam sie zdecyduje ;)

edit:
hahahaha co sie usmielam z mojego kacpra zrobił ze tak powiem Baaam z krzesła i ja mowi i co gdzie masz zajaca a on do mnie i cio nie ma i sie smieje ;d i domnie i cio i cio ;d

Ostatnia edycja:
pati czemu ty na komputerze od razu nie piszesz? Ja tez nie lubie przepisywać:-p Już wolałaby pisac od razu albo zeby ktos i dyktował
siwa jaką szkołę robisz?
Umi ja właśnie wole najpierw sobie "na brudno" napisać. Zresztą jak dla mnie ten wymóg że prace muszą być napisane na komputerze jest bardzo nie na ręke.... No ale co zrobić, pracy napisanej odręcznie mi nie przyjmie :sorry:

Dziewczyny chyba sobie odpuszcze już na dzisiaj.... Napisałam 2 strony i oczy mi wysiadaja, swoja drogą musiałabym w końcu te okulary wymienić :no: Coraz gorzej widze :/

kasiek ja wlasnie tez nie szczpie dodatkowami poza ta jedna jedyna:)

gosdia ja ogladalam ostatnio 2 takie programy,wlasnie tez maluchom amputyowano konczyny,czyzby co raz czesciej dzieci na to chorowaly? ze tak sie o tym teraz slyszy. Wole na to zaszczepic.

patrycja9009 to powiem Ci ze ci zazdroszcze u mnie problem jest zeby praca byla napisana na komputerze ;// wiec wszystko recznie pisze a to dla mnie dopiero jest tragedia Nosisz okularki tylko do kompa czy na codzien? bo ja mam do kompa i do czytania ;)

Umi przed chwilą mierzyłam pokoik wymiary 2,5mx ok.3,9m więc chyba nie taki mały, tą tapetę w chmurki można malować i na tej długiej najdłuższej ścianie (390cm) na której nie ma nic coś takiego walnąć:
fototapeta_sweet_tree_visual.jpg
Tylko kolor farby na ścianie odrobinę bym zmieniła.

Siwa mi też się wydaje że jeszcze trochę cierpliwości potrzeba.

Pati :*:* jeśli chcesz to mogę Ci przepisać :tak: super że skończyłaś pracę jestem dumna z Ciebie, że tak świetnie dajesz sobie radę po tym wszystkim.

Kasiek to będziemy razem wyły kocham kolędy :-D a moja ulubiona piosenka świąteczna to "jest taki dzień bardzo ciepły chodź grudniowy, dzień zwykły dzień w którym gasną wszelkie spory[...]" aaaaa.... ja chcę świąt!

Anula mam nadzieję że u Bartusia to nic poważnego...

Uciekam do szwagierki mam popilnować jej dzieciaki, całe szczęście że już same się sobą zajmują i jeszcze Julkę zabawią ;-)

Siwa no niestety musze nosić okulary na codzień.... wzrok mi sie pogorszył w ciąży z Sebusiem. Od tamtej pory nosze okulary i mimo to że mineło już 5 lat to ciężko mi sie przyzwyczaić do nich i często tez leżą na półce, ale jak coś czytam czy pisze to staram sie je mieć na nosie a ostatnio złapałam sie na tym że jak tylko wstaje to je zakładam na nos :):)
Ja uwielbiam pisać ręcznie.... sama niewiem czemu ale lubie to :)

pati marsz do okulisty:wściekła/y:! u nas w lo chceili tylko odręczne:-D:-p. Jak to sie wszystko zmienia eh...
siwa to za rok bedziesz maturę pisać?;-)Widze że wszystkie Kacpry maja twarde tyłki:-p:-D

Umi czasu na to nie mam... od poniedziałku do piątku mam Mariusza więc odpada... ale może jakis wolny dzień sobie zorganizuje to wybiore sie .,,, z chłopakami musze iść na poczatku lutego to może wtedy...
Kama nie jest lekko ale nikt nie powiedzial że bedzie łatwo nie? A czym więcej jest do zrobienia tym mam mniej czasu by myślec :) :*

reklama
pati marsz do okulisty:wściekła/y:! u nas w lo chceili tylko odręczne:-D:-p. Jak to sie wszystko zmienia eh...
siwa to za rok bedziesz maturę pisać?;-)Widze że wszystkie Kacpry maja twarde tyłki:-p:-D

tak za rok maturka mnie czeka ;D oj moj kacper to bardzo rzadko płacze chyba ze naprawde chce postawic na swoim badz cos mu sie nie podoba ;D

Do góry