reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Liza ja To ciebie podziwiam,że dajesz radę jako po3na mama ;-)Patrycja Ciebie też,że ogarniasz tylu chłopaków na raz
Ania to ty pisałaś,że dziecko Ci przestarszył?Mój niestety też ma takie pomysły Albo się dzieckiem nie zajmuje wcale alb weźmie ją na chwilę i wyskoczy z jakąś mądrą zabawą
Gosdia zdrówka dla małej Ja też szczepiłam na pnemo, teraz muszę się zapisać na to obowiązkowe szczepienie i chyba jeszcze dodamy tą ospę. Ile płacisz za szczepienie na pnuemo?
Siwa no,no całkiem Cię nie widac na fotce,ale chyba laska z Ciebie;-) Witaj :-)
Kaamaa no widze ,że masz inwencję twórczą. Mam taka sama komodę
No w końcu chwila luzu, Majka śpi na dworze i jest pod opieką babci to mam czas żeby wrzucić cos na ruszt ;-) Co do mebelków to ja uwielbiam serioę Mammut z IKEI ;-) w ogóle kocham te sklep ;-)
E:
Siwa widze nowe zdjęcie;-)
Umi te literki to cyrk, tak samo jak ubiory robocze,które miby muszę mieć do pracy przed kompem nie wspomnę już o tym,że moge pić tylko wodę a nie napoje "kolorowe" i bez jakiej kolwiek biżuterii
Ania to ty pisałaś,że dziecko Ci przestarszył?Mój niestety też ma takie pomysły Albo się dzieckiem nie zajmuje wcale alb weźmie ją na chwilę i wyskoczy z jakąś mądrą zabawą
Gosdia zdrówka dla małej Ja też szczepiłam na pnemo, teraz muszę się zapisać na to obowiązkowe szczepienie i chyba jeszcze dodamy tą ospę. Ile płacisz za szczepienie na pnuemo?
No w końcu chwila luzu, Majka śpi na dworze i jest pod opieką babci to mam czas żeby wrzucić cos na ruszt ;-) Co do mebelków to ja uwielbiam serioę Mammut z IKEI ;-) w ogóle kocham te sklep ;-)
E:
Siwa widze nowe zdjęcie;-)
Umi te literki to cyrk, tak samo jak ubiory robocze,które miby muszę mieć do pracy przed kompem nie wspomnę już o tym,że moge pić tylko wodę a nie napoje "kolorowe" i bez jakiej kolwiek biżuterii
Ostatnia edycja:
Serduszko1
Fanka BB :)
Zdrówka dla małego życze......Witam
W czwartek mamy szczepienie a maly sie rozchorowal, jutro idziemy do lekarza ma kaszel i zaczyna swiszczecwczoraj uspilam go o 20 poszlam sie kapac,wracam a maly w najlepsze rozbawiony, Ł siedz przy nim i cos mu opowiada i tym sposobem zasnal o polnocy...w w dzien tak sie z nim nawil ze udawala zwierzatka w koncu udal lwa i maly tak sie przestraszyl ze piszczec zaczal, bylam w kuchni az sie przestraszylam ze cos mu sie stalo. Gdy go wzielam na rece przytulil sie i tylko odwracal czy Ł nie idzie
Burzowata, wg mnie 1 bardziej sie nadaja;-)
Kama sliczny pokoik ale faktycznie lozeczko przydaloby sie bez wzorkow czy rysunkow
Vegas jaka laska z Ciebie a Martynka jaka zdolna
Patrycja podziwiam, ja czasami przy jednym fiksuje, nie wyobrazam sobie 2 maluchow w domu
Ewi, wyjasnien pewnie sie nie doczekamy, z reszta ktos na watku"poznajmy sie" napisal ze zna ja z innych watkow to kazala pisac na priv
Liza ja przezz ta pogode ciagle mam nerwa, jak ja nie lubie tego a zima jeszcze gorzej na mnie dziala
Ślicznie Ci maleńka ważyWitam
Vegas, gratuluje kolejnych siuśków Jeszcze trochę i to będzie standard w wykonaniu Martynki. B. ładny avaterek.
Burzowata, fajne buty.
Siwa witaj
Kaama, ekstra firankaJ Też muszę Zosi coś tgakiego zakupić bo ma trochę dorosłą
My zaliczyliśmy z Zosią lekarza. Ma trochę gardełko czerwone, dostała Cebion. Ogólnie za tydzień albo za dwa szczepię ją na pneumokoki. Waży 9430. No i dostała dzisiaj nowe kaputy z 18,5 wyrosła to wskoczyła w 19. Idę ją teraz usypiać. Wszystkim nie odpisałam bo mi Królowa marudzi, śpiąca.
Ślicznie wygladacieZobacz załącznik 407879troszke starsze zdjecie bo z kwietnia ;p jeszcze calkowicie czarna bylam no i Kacper mniejszy i lżejszy
Lolkak wystarczy sobie wszystko dobrze zorganizować i nie jest tak źle....Dzieci maja ustalone godziny spania to wiem że wtedy moge sobie ogarnąć czy obiad zrobić... Mariusz nadal śpi a ja już mam wsio naszykowane na obiad i porządek w mojej szafie zrobiłam... teraz póki jeszcze spi odpisuje Wam na szybko i ide pisac prace z historii, a nóż może mi sie dziś uda ja skończyćLiza ja To ciebie podziwiam,że dajesz radę jako po3na mama ;-)Patrycja Ciebie też,że ogarniasz tylu chłopaków na raz
Także do potem
Anula1989
Lolkak, on na poczatku sie migal strasznie ale teraz przy maly zrozbi wszytsko tylko nie umie nakarmic zupka czy kasza ale to nie jest za latwe wiec nie marudze ale tak jest od 2 tyg wczesniej byla ciagle wojna...on zazwyczaj bawi sie tak jak powinien ale czasami wydaje mi ze zapomina o tym ile ma i chcialby sie bawic jak z 2 latkiem ktory juz duzo rozumiejestem tu w miare nowa i nie wiem gdzie pracujesz bo widze ze wymagania maja niezle
Siwa jaka laska z Ciebie i podzwiam Cie ze chcesz juz 2 bobasa ja mam jednego i przez najblizsze 6 lat nie planuje zajasc w ciaze, wazne aby przed 30 sie wyrobic wiec mam jeszcze 7 lat
Siwa jaka laska z Ciebie i podzwiam Cie ze chcesz juz 2 bobasa ja mam jednego i przez najblizsze 6 lat nie planuje zajasc w ciaze, wazne aby przed 30 sie wyrobic wiec mam jeszcze 7 lat
Patrycja, myślałam, że waży z 12 kg Wydaję się taka cięzka.
Lolkak, pierwsza szczepionka 300 zł, później kolejna ma być za 6 tygodni i nastepna za rok. Chcę ją jeszcze zaszczepić na meningokoki, ale to później. Podejrzewam, że będziemy płacic 3x 300zł...A Ty ile płaciłaś? Na ospę można zaszczepić? Nawet nie wiedziałam...
Siwa, bardzo ładnie wyglądacie. A jakiego masz małego przystojniaka
Lolkak, pierwsza szczepionka 300 zł, później kolejna ma być za 6 tygodni i nastepna za rok. Chcę ją jeszcze zaszczepić na meningokoki, ale to później. Podejrzewam, że będziemy płacic 3x 300zł...A Ty ile płaciłaś? Na ospę można zaszczepić? Nawet nie wiedziałam...
Siwa, bardzo ładnie wyglądacie. A jakiego masz małego przystojniaka
lolkak
Październikowa Mama Mai
Anula w hurtowni Farmaceutycznej, jestem specjalistą ds. dokumentacji magazynowej w skrócie wprowadzam faktury producenckie ;-) i do tego jeszcze dużo nie potrzebnych rzeczy ;-)
Gosdia ja też 300. a na ospę można szczepić od 13 miesiąca i też tyle kosztuje
Patrycja wiesz ja nie wiem co to stałe pory snu dziecka
Gosdia ja też 300. a na ospę można szczepić od 13 miesiąca i też tyle kosztuje
Patrycja wiesz ja nie wiem co to stałe pory snu dziecka
Kamiśka :)
Liza czy ja wiem czy przesadzone tylko 2 ściany są w kwiatki i to te krótsze może na zdjęciu tak tego nie widzać, ale przynajmniej jest dziecięco-kolorowo i chyba takie ma być dzieciństwo? ;-)
Lolkak jeśli nie znajdę komody pasującej do łóżeczka to też zastanawiam się nad tą Mamut'a :-) jedynie łóżko z tej serii mi się nie podoba.
Gosdia szczepienie na ospę odbywa się pomiędzy 13a14 miesiącem życia.
Zdrówka dla Zosi.
Siwa bardzo ładne zdjęcia.
Podziwiam Cię, my sobie czasami pozawalamy na więcej w sypialni, i jesteśmy świadomi co z tego może "wyrosnąć" ale na razie dla mnie dobrze jest jak jest :-)
Pati nie bądź taka skromna,wiemy ile pracy trzeba w to włożyć, ja sobie nie wyobrażam żebym oprócz mojej Zołzy jeszcze półroczniaka na głowie miałabym mieć
Zżarłyśmy z Julką całą michę wczorajszego gulaszu i jestem pełna,a zołza właśnie zasnęła, w końcu chwila dla siebie
Lolkak jeśli nie znajdę komody pasującej do łóżeczka to też zastanawiam się nad tą Mamut'a :-) jedynie łóżko z tej serii mi się nie podoba.
Gosdia szczepienie na ospę odbywa się pomiędzy 13a14 miesiącem życia.
Zdrówka dla Zosi.
Siwa bardzo ładne zdjęcia.
Podziwiam Cię, my sobie czasami pozawalamy na więcej w sypialni, i jesteśmy świadomi co z tego może "wyrosnąć" ale na razie dla mnie dobrze jest jak jest :-)
Pati nie bądź taka skromna,wiemy ile pracy trzeba w to włożyć, ja sobie nie wyobrażam żebym oprócz mojej Zołzy jeszcze półroczniaka na głowie miałabym mieć
Zżarłyśmy z Julką całą michę wczorajszego gulaszu i jestem pełna,a zołza właśnie zasnęła, w końcu chwila dla siebie
Ostatnia edycja:
pinky sky
Hejka
Młoda93 mam koleżankę z 29 lutego
Burzowata współczuję że mały taki nie spokojny;/ A koturny są mega i wygodnie się w nich chodzi buciki bardzo ładne
Vegas to może Ty weterynarzem powinnaś być Zdjęcia super i Ty jaka lasencja
Konniczynka jak nie wrócił jak wrócił On w nocy w domu nie śpi gdzieś idzie mi się wydaje że on ma dwa domy... Bo jak przychodzi to nawet nie je od razu spać idzie jak po udanej imprezie. Teraz wstał zjadł karmę i wypuściłam go patrze a on przy ulicy stoi jedne drugi trzeci samochód przejechał i przeszedł przez ulicę nawet powiem że on mądry jest i wychowany bo nigdy o nic się nie dopomina i jak się go zawołą to idzie
Siwa witaj w naszych skromnych progach I pisz jak najwięcej fajna z Was rodzinka Super że sobie tak żyjecie a może się uda Trzymam kciuki za staranka&&
Umi to Ty masz królika??
Lolkak chyba zaczynają zakłady pracy odchodzić od dawania takich prezentów pamiętam jak byłam małą to dostawałyśmy takie mega paczki i jeszcze jakieś puzzle czy grę od taty(pracuje w elektrowni) Raz od mamy dostaliśmy a ona w szpitalu pracuje. I od taty zawsze byłą zabawa choinkowa dla młodszych z przebranymi ludźmi za postacie z kreskówek dla starszych dyskoteka Teraz to robią jakiś wyjazd np. do kina i do McDonalda
Fikusem może niedługo całkiem przejdzie
Partycja rozkoszni No niestety musimy dawać radę z nauką a Ty podwójnie
Liza a Hani się polepszyło??
Kammcia super pokoik sama wszystko wymyśliłaś?? Beee szczur mnie strasznie obrzydzają...
Ewi ale właśnie w tym myk że teraz ten rower kupiliśmy bo nie ma sezonu i są tańsze a na wiosnę nawet 200zł w górę pójdą używane A tak to przyczepimy różowe siodełko i jazda z Domi
Anula hahahahaha to ma podejście do dzieci ale i tak fajnie że się z nim bawi Mi też zawsze zaczynała chorować jak szczepienie było;/
Gosdia Zdrówka życzę i ładnie Zosia waży
OD razu mówię było tyle nie pisać;P My byłyśmy na spacerku zaliczyliśmy Biedronkę bo musiłąyśmy kupić pupę to znaczy pampersy ale Domi tak mówi. C do samochodów pojechał Mała gania kota bo jednak wrócił jak przewietrzył futro poszedł spać do teściów. Dominika jeszcze kupiła sobie Mikołaja z czekolady dziewczyny ŚWIĘTA ŚWIET ŚWIETA
Młoda93 mam koleżankę z 29 lutego
Burzowata współczuję że mały taki nie spokojny;/ A koturny są mega i wygodnie się w nich chodzi buciki bardzo ładne
Vegas to może Ty weterynarzem powinnaś być Zdjęcia super i Ty jaka lasencja
Konniczynka jak nie wrócił jak wrócił On w nocy w domu nie śpi gdzieś idzie mi się wydaje że on ma dwa domy... Bo jak przychodzi to nawet nie je od razu spać idzie jak po udanej imprezie. Teraz wstał zjadł karmę i wypuściłam go patrze a on przy ulicy stoi jedne drugi trzeci samochód przejechał i przeszedł przez ulicę nawet powiem że on mądry jest i wychowany bo nigdy o nic się nie dopomina i jak się go zawołą to idzie
Siwa witaj w naszych skromnych progach I pisz jak najwięcej fajna z Was rodzinka Super że sobie tak żyjecie a może się uda Trzymam kciuki za staranka&&
Umi to Ty masz królika??
Lolkak chyba zaczynają zakłady pracy odchodzić od dawania takich prezentów pamiętam jak byłam małą to dostawałyśmy takie mega paczki i jeszcze jakieś puzzle czy grę od taty(pracuje w elektrowni) Raz od mamy dostaliśmy a ona w szpitalu pracuje. I od taty zawsze byłą zabawa choinkowa dla młodszych z przebranymi ludźmi za postacie z kreskówek dla starszych dyskoteka Teraz to robią jakiś wyjazd np. do kina i do McDonalda
Fikusem może niedługo całkiem przejdzie
Partycja rozkoszni No niestety musimy dawać radę z nauką a Ty podwójnie
Liza a Hani się polepszyło??
Kammcia super pokoik sama wszystko wymyśliłaś?? Beee szczur mnie strasznie obrzydzają...
Ewi ale właśnie w tym myk że teraz ten rower kupiliśmy bo nie ma sezonu i są tańsze a na wiosnę nawet 200zł w górę pójdą używane A tak to przyczepimy różowe siodełko i jazda z Domi
Anula hahahahaha to ma podejście do dzieci ale i tak fajnie że się z nim bawi Mi też zawsze zaczynała chorować jak szczepienie było;/
Gosdia Zdrówka życzę i ładnie Zosia waży
OD razu mówię było tyle nie pisać;P My byłyśmy na spacerku zaliczyliśmy Biedronkę bo musiłąyśmy kupić pupę to znaczy pampersy ale Domi tak mówi. C do samochodów pojechał Mała gania kota bo jednak wrócił jak przewietrzył futro poszedł spać do teściów. Dominika jeszcze kupiła sobie Mikołaja z czekolady dziewczyny ŚWIĘTA ŚWIET ŚWIETA
reklama