reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie nadrobie Was dziewczyny teraz,na chwile jestem,wybaczcie
Maly marudzil caly dzien,nic nie moglam zrobic.nie wiem czy zeby,czy co,goraczki nie ma ani nic, no po prostu jestem wykonczona... A na jutro mam od strasznie duzo roboty:crazy: Adas sie przed chwila obudzil z placzem,wczoraj tez tak bylo:baffled: ale usnal no nic lece robic testy,ile zrobie tyle zrobie,trudno

A co do butow to ja mysle o takich nude http://trendywiosnalato.pl/wp-content/uploads/2011/05/szpilki-nude-aldo-2-300x300.jpg albo jasniejsze http://i.pinger.pl/pgr468/54d841b30...-nude-platforma-szpilki-hit-38-1649887934.jpg tylko najlepiej bez platformy:tak: bo delikatniejsze beda

reklama
Witam wieczorowo:-) Mężuś w pracy, ja poprasowałam i zasiadłam na neta. Muszę pochwalić Martynkę, że dziś drugi raz w swoim życiu nasikała do nocniczka:-D Ja to przeżywam jakbym Nobla jakiegoś dostała:-):-)

Burzowata biedny Adaś.. Może faktycznie ząbki.. Sukienka nawet nawet, choć mi osobiście ciężko jest stwierdzić nie wiedząc jak na kimś leży..

ViKamcia przepiękny pokoik ma Viki:tak: My chcemy łóżeczko jak coś to uniwersalne by dla synusia było kiedyś:-) A najchętniej kupiłabym jakieś w królewny czy wróżki:-D

Malwina zdrówka dla Zuzi;*

Kaamaa, Gosdia, Młoda93 i inne Choryjoszki bo nie wiem czy kogoś pominęłam - zdróweczka;*

Młoda93 o kurcze to się data trafiła na poród:-D Ciekawie by było jakbyś urodziła 29.02:-D

Patrycja nauka przy trójce Urwisów na pewno trudna sprawa. No ale co zrobić.. Na pewno znajdziesz chwilkę na naukę a egzamin pójdzie śpiewająco:-)

Umi mamy raczej płytkie oczko a na zimę ryby dajemy do piwnicy do dużego akwariumu:tak: Mało mamy ryb bo aż 3:-D No ale i oczko wodne małe:tak: To bardziej taka ozdoba;-) Teraz to już nie takie ZOO, co innego jak jeszcze te kanarki miałam, ale myślimy nad papugami:-p Mąż kiedyś hodował sporo, miał 15 nawet naraz, zna się, teraz chciałby 2.

a to nasze najnowsze fotki:)
Zobacz załącznik 407798Zobacz załącznik 407799Zobacz załącznik 407800Zobacz załącznik 407797

Ostatnia edycja:
burzowata Koniecznie daj jakieś zdjęcie w tej sukience, bo dopiero wtedy stwierdzę czy ładnie leży:-p
liza Emilka też ostatnio coś się wybudza z drzemki w łóżeczku :dry: po ok. 30min wstaje z wielkim płaczem i się jeszcze długo nie może uspokoić:baffled: Np. dopiero po godzinie w pełni dochodzi do siebie :dry:
kama Daj znać, czego J. się dowiedział w ing, jak się już tam wybierze:tak:
malwina Może od ciebie coś złapała?
kasiek Wrócił kot marnotrawny?:-p
patrycja :*
vegas Ładny avatarek

Jutro mam nadzieję że w końcu się wybiorę z Emilką do chirurga, o ile wstaniemy rano:-p A potem z koleżanką i dziećmi jestem umówiona do salki zabaw:-)

Witam was Młode Mamuśki :)

To moze i ja sie przedstawie jako mloda mama urodzilam synka miesiac przed moimi 17 urodzinami :) musialam wydoroślec w ciągu 9 szybko lecacych miesiecy obecnie mam 19lat z groszami i staramy sie z moim M o drugiego dzidziusia

Siwa witaj:-) To owocnych staranek;-) A jesteście po ślubie? Mieszkacie z rodzicami czy sami?

A zapomniałam napisać, że Mała mnie zadziwia z jej powtarzaniem słówek a ja muszę się wreszcie kontrolować:p Dziś J. palił papierosa ze szwagrem przed domem, my z Małą patrzałyśmy przez okno i mówię do Małej, że tata poszedł kurzyć. To dziś pół dnia Mała mówiła ''tata kuszy'':D Ostatnio mi coś spadło i mówię o Bożeeeee, to Mała wczoraj idzie i nie umiała przejść między stołem a kanapą i mówi ''uhhh o Bozie'':D Haha, normalnie śmiech na sali:D

oniemiałam... wchodze sprawdzic poczte, mysle sobie mam chwile bo mój mały niedźwiedź śpi i chciałam troche nadrobić, a tu zonk
:szok:.
Konniczynka to dziś dzien pełen wrażeń, napisz jak było u chirurga
Siwa 20 Witaj:-)
burzowata mni sie bardzo podobajątakie buty, mam nawet podobne bez platformy, jest jeden szkopuł bo kupiłam chyba z kiepskiego materiału i mi człapią, na poczatku były idealne, a tak po miesiacu zrobiły sie za luxne:sorry:
Vi widze ze liliowy ale dla mnie połaczenie rózu z tym kolorem to cały czas róz:-p w sesnie ze ja uwazam liliowy za odcien rózu. Ale to nie znaczy ze mi sie pokoik nie podoba:tak:, tylko ja mam syna i inne kolory ma w pokoju bo zielono pomarańczowo:) A co do rózu mnie sie podoba ciemny róz z czarnym, szukałam nawet takiej sukienki na wesele ale nie znalazłam.
młoda93 a ty masz nauczanie indywidualne tak? czy chodzisz normalnie do szkoły? I w ogóle matura teraz? Kurcze przypominają mi sie stare dobre czasy:tak:

Vegas my mielismy kiedys papugi strasznie brudziły:-D:-p, juz bym papug nie chciała, ale to samo mówiłam o królikach bo tez kiedys miałam. Z tym ze jak porównuje tamtego królika do tego to niebo a ziemia, tamten jakis dziki był, bandyta wrecz nikogo nie lubił nawet mnie:-p:-p

No dołączam i ja :tak:

Niestety ciężko coś nadrobić,bo Maja mi co chwila manipuluje klawiaturą. Oby nie była taka "komputerowa" ja moj brat ;-)

Vegas sama robiłas tą fotka? Bo wygląda jak z jakiejś sesji :-)

Umi w pacy dostajesz paczkę dla dzieciaków?? Wczoraj się dowiedziałam,że u mnie niestety nie będzie paczki dla najmłodszych tylko od 3-10 lat:crazy: "bo przecież dziecko nie je słodyczy-tylko rodzic"

Wszystkim chorym zdrówka!!!

Koniczynka daj znać jak po wizycie no i po szaleństwie na salce ;-)

Vikamcia bardzo ładny ten pokoik :-) Mebelki kupiliście czy już były jak zamieszkaliście w domku?

Ale mam chęć na szarlotkę na ciepło oraz gorącą czekoladę,ale taką przyrządzoną przez jakiegoś Mistrza Kuchni:-D

lolkak w pracy to ja paczką w łeb moge dostać:-D:-p. Nigdy nie dostałam na swieta nic dla małego, w tamtym roku dostaliśmy kase, na świeta ale w połowie stycznia:-D:-p. I tak dob rze wiec nie narzekam akurat poczatek roku jest kiepski wiec sie przydała:tak:, a tak to nie dostajemy nic dla dzieci. To jest prywatna firma za duzo w niej dzieci, w samej siedzibie od wszystkich pracowników jest ich około 10, do tego dochodzi nasza debica + rzeszów eeee tanej wychodzi dac kase na świeta:tak:. Z tym ze ta kasa tez nie pewna bo 2 lata wstecz nie dostaliśmy nic, sama sieziba główna dostała a my byliśmy pominieci:sorry:

Vegas jakiego ty masz seksi avatarka:tak: bardzo i sie podoba

vegas super zdiecia:-)Alan tez mi tak wszytko powtarza:-D i to samo u mnie bylo z tym "o Boze":-D
kamcia swietny byl ten pokoik:)

my dzis pospalismy do 8:) zaraz ide sniadanie robic a mlody chce na kompa bajke ogladac:)
w koncu bol dziasla mija!!

reklama
Umi broń boże nie chce Cię narażać na obrażenia ciała :-D:-D No ja do tej pory nie miałam szczęścia,bo w poprzednich firmach to na dzieciach pracowników nie oszczędzali, no ale Majki nie było :-D Teraz musimy trochę poczekać ;-) Najgorsze jest takie pomijanie jak u was. :confused2::confused2: W obecnej firmie chociaż jestem Specjalistą to żadnych "benefitów" nie mam,bo mam jakieś lipne zaszeregownie "g" jak sprzątaczki:dry: Głupia karta zniszkowa jest dopiero od literki C a abonament medyczny od B :baffled:

A jak tam wasza walka z refluksem??

Do góry