Serduszko1
Fanka BB :)
Umi aktualnie trójkę Moją szaloną dwójeczke i jeszcze 6-miesięcznego Mariuszamłoda93 eee taka orginalna data, a co ty robisz tak na co dzień?
pati to ile ty tych dzieciaków w domu masz. Zdrowiej kobieto!
Malwina wystarczy z podbiegła do otwartych drzwi i mogło ją zawiać. Dobrze że oskrzela czyste
Śliczne fotkiWitam wieczorowo:-) Mężuś w pracy, ja poprasowałam i zasiadłam na neta. Muszę pochwalić Martynkę, że dziś drugi raz w swoim życiu nasikała do nocniczka Ja to przeżywam jakbym Nobla jakiegoś dostała:-):-)
Burzowata biedny Adaś.. Może faktycznie ząbki.. Sukienka nawet nawet, choć mi osobiście ciężko jest stwierdzić nie wiedząc jak na kimś leży..
ViKamcia przepiękny pokoik ma Viki My chcemy łóżeczko jak coś to uniwersalne by dla synusia było kiedyś:-) A najchętniej kupiłabym jakieś w królewny czy wróżki
Malwina zdrówka dla Zuzi;*
Kaamaa, Gosdia, Młoda93 i inne Choryjoszki bo nie wiem czy kogoś pominęłam - zdróweczka;*
Młoda93 o kurcze to się data trafiła na poród Ciekawie by było jakbyś urodziła 29.02
Patrycja nauka przy trójce Urwisów na pewno trudna sprawa. No ale co zrobić.. Na pewno znajdziesz chwilkę na naukę a egzamin pójdzie śpiewająco:-)
Umi mamy raczej płytkie oczko a na zimę ryby dajemy do piwnicy do dużego akwariumu Mało mamy ryb bo aż 3 No ale i oczko wodne małe To bardziej taka ozdoba;-) Teraz to już nie takie ZOO, co innego jak jeszcze te kanarki miałam, ale myślimy nad papugami Mąż kiedyś hodował sporo, miał 15 nawet naraz, zna się, teraz chciałby 2.
a to nasze najnowsze fotki
Zobacz załącznik 407798Zobacz załącznik 407799Zobacz załącznik 407800Zobacz załącznik 407797
Vegas no czasem jest ciężko nie powiem ale nie raz są takie chwile gdzie Mariusz i Kuba śpią w jednym czasie to wtedy mam spokój i moge sie pouczyć
WitajWitam was Młode Mamuśki
To moze i ja sie przedstawie jako mloda mama urodzilam synka miesiac przed moimi 17 urodzinami musialam wydoroślec w ciągu 9 szybko lecacych miesiecy obecnie mam 19lat z groszami i staramy sie z moim M o drugiego dzidziusia
Kuba też już dużo słów powtarza głownie po Sebusiu.... Najbardziej mi sie podoba jak idzie spać kłade go do łózeczka i Sebuś mówi mu "dobranoc" to Kuba odpowiada "nanoc"Siwa witaj:-) To owocnych staranek;-) A jesteście po ślubie? Mieszkacie z rodzicami czy sami?
A zapomniałam napisać, że Mała mnie zadziwia z jej powtarzaniem słówek a ja muszę się wreszcie kontrolować Dziś J. palił papierosa ze szwagrem przed domem, my z Małą patrzałyśmy przez okno i mówię do Małej, że tata poszedł kurzyć. To dziś pół dnia Mała mówiła ''tata kuszy'' Ostatnio mi coś spadło i mówię o Bożeeeee, to Mała wczoraj idzie i nie umiała przejść między stołem a kanapą i mówi ''uhhh o Bozie'' Haha, normalnie śmiech na sali