reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młoda93 eee taka orginalna data:tak::-p, a co ty robisz tak na co dzień?
pati to ile ty tych dzieciaków w domu masz:szok:. Zdrowiej kobieto!
Malwina wystarczy z podbiegła do otwartych drzwi i mogło ją zawiać:tak:. Dobrze że oskrzela czyste:tak:
Umi aktualnie trójkę :):) Moją szaloną dwójeczke i jeszcze 6-miesięcznego Mariusza :):)
Witam wieczorowo:-) Mężuś w pracy, ja poprasowałam i zasiadłam na neta. Muszę pochwalić Martynkę, że dziś drugi raz w swoim życiu nasikała do nocniczka:-D Ja to przeżywam jakbym Nobla jakiegoś dostała:-):-)

Burzowata biedny Adaś.. Może faktycznie ząbki.. Sukienka nawet nawet, choć mi osobiście ciężko jest stwierdzić nie wiedząc jak na kimś leży..

ViKamcia przepiękny pokoik ma Viki:tak: My chcemy łóżeczko jak coś to uniwersalne by dla synusia było kiedyś:-) A najchętniej kupiłabym jakieś w królewny czy wróżki:-D

Malwina zdrówka dla Zuzi;*

Kaamaa, Gosdia, Młoda93 i inne Choryjoszki bo nie wiem czy kogoś pominęłam - zdróweczka;*

Młoda93 o kurcze to się data trafiła na poród:-D Ciekawie by było jakbyś urodziła 29.02:-D

Patrycja nauka przy trójce Urwisów na pewno trudna sprawa. No ale co zrobić.. Na pewno znajdziesz chwilkę na naukę a egzamin pójdzie śpiewająco:-)

Umi mamy raczej płytkie oczko a na zimę ryby dajemy do piwnicy do dużego akwariumu:tak: Mało mamy ryb bo aż 3:-D No ale i oczko wodne małe:tak: To bardziej taka ozdoba;-) Teraz to już nie takie ZOO, co innego jak jeszcze te kanarki miałam, ale myślimy nad papugami:-p Mąż kiedyś hodował sporo, miał 15 nawet naraz, zna się, teraz chciałby 2.

a to nasze najnowsze fotki:)
Zobacz załącznik 407798Zobacz załącznik 407799Zobacz załącznik 407800Zobacz załącznik 407797
Śliczne fotki :):)
Vegas no czasem jest ciężko nie powiem ale nie raz są takie chwile gdzie Mariusz i Kuba śpią w jednym czasie to wtedy mam spokój i moge sie pouczyć :):)
Witam was Młode Mamuśki :)

To moze i ja sie przedstawie jako mloda mama urodzilam synka miesiac przed moimi 17 urodzinami :) musialam wydoroślec w ciągu 9 szybko lecacych miesiecy obecnie mam 19lat z groszami i staramy sie z moim M o drugiego dzidziusia
Witaj :):)
Siwa witaj:-) To owocnych staranek;-) A jesteście po ślubie? Mieszkacie z rodzicami czy sami?

A zapomniałam napisać, że Mała mnie zadziwia z jej powtarzaniem słówek a ja muszę się wreszcie kontrolować:p Dziś J. palił papierosa ze szwagrem przed domem, my z Małą patrzałyśmy przez okno i mówię do Małej, że tata poszedł kurzyć. To dziś pół dnia Mała mówiła ''tata kuszy'':D Ostatnio mi coś spadło i mówię o Bożeeeee, to Mała wczoraj idzie i nie umiała przejść między stołem a kanapą i mówi ''uhhh o Bozie'':D Haha, normalnie śmiech na sali:D
Kuba też już dużo słów powtarza głownie po Sebusiu.... Najbardziej mi sie podoba jak idzie spać kłade go do łózeczka i Sebuś mówi mu "dobranoc" to Kuba odpowiada "nanoc" :-D:-D

reklama
lolkak co to za jakieś literki:szok: u nas tego nie ma. Co prawda mnie nie zatrudnili jako spedytora do pracy bo nie mam papierka z "uprawnieniami" ale za to zatrudnili mnie jako specjaliste do spraw spedycji:-D:-p. Ze mnie taki specjalista jak z koziej pupu trabka:-p, ale jak to sie ładnie czyta. Co do refluxu stoi w miejscu i sie nie rusza, mały nie współpracuje na wizytach bo nie chce sie wysikać, ale sama bym nie chciała:sorry:. On sie po prostu boi bo w domu sika ładnie:tak:. No i w grudniu czeka nas cystografia i urodynamika:confused2:. Juz mi sie przejadły te badania ale co zrobić eh...

pati oj słodkie masz dzieciaki;-), kurcze jeszcze jedenbąbel masakra zgłupiałabym:-D:-p

Witam sie.

Vegas super zdjecia, a avatar bosski :-) sama robilas zdjecie???

Ale pogoda.... na śnieg się ma, siwe chmury... u nas moze dzis padac ponoć... Hania nie moze sie doczekac swiąt i prezentów... ;] choinki... ciagle sie pyta kiedy pojade po choinke :-)
Sorry ze tylko tyle ale niewiem co pisac, jakos weny mi brak;]

lolkak co to za jakieś literki:szok: u nas tego nie ma. Co prawda mnie nie zatrudnili jako spedytora do pracy bo nie mam papierka z "uprawnieniami" ale za to zatrudnili mnie jako specjaliste do spraw spedycji:-D:-p. Ze mnie taki specjalista jak z koziej pupu trabka:-p, ale jak to sie ładnie czyta. Co do refluxu stoi w miejscu i sie nie rusza, mały nie współpracuje na wizytach bo nie chce sie wysikać, ale sama bym nie chciała:sorry:. On sie po prostu boi bo w domu sika ładnie:tak:. No i w grudniu czeka nas cystografia i urodynamika:confused2:. Juz mi sie przejadły te badania ale co zrobić eh...

pati oj słodkie masz dzieciaki;-), kurcze jeszcze jedenbąbel masakra zgłupiałabym:-D:-p
Umi nie raz idzie ogłupiec uwierz np jak każdy coś chce od Ciebie a Ty niewiesz gdzie rece wsadzic ;p;p
Ale Mariusza mam 8 godzin od poniedziałku do piatku więc nie ma źle.... Pewnie pamietasz jak przez jakiś okres miałam 4 dzieci... teraz to pikuś jest :laugh2::laugh2::laugh2:
Ja juz ogarnełam teraz biore sie za porządki u siebie w szafie.. Mariusz śpi to mam chwile żeby to zrobic a potem szybki obiad i spróbuje cos poczytać dziś :p

Helloł Laski

Vegas hej sexi mama ;-) super zdjęcia! i gratki dla Martynki.

Kamcia śliczny pokoik miała Vi,u mnie dzieje się dużo więcej ;-)
SAM_0413-1.jpgSAM_0414-1.jpgSAM_0415-1.jpg
Jeszcze na tej tapecie w chmurki będzie zajmująca 2m2 fototapeta więc i tak już pie**olnik :-D

Siwa Witaj, napisz coś więcej o sobie.

Koniczynka miłego dnia ;-)

Mówicie o Zoo ja to dopiero mam jazdy dzisiaj o 1 w nocy kot złapał w domu szczura :szok: nie wiedzieliśmy co mamy z Nim zrobić to go utopiliśmy w misce i teraz mam wyrzuty sumienia :sorry2:

Agateczka Czemu nic nie wyjaśniasz? Widzimy że i tak i tak się logujesz codziennie.
Kasiek Chyba trochę późno na kupno rowera :-D. w każdym razie w tym roku już nie skorzystasz chyba.
Kamcia Fajny pokoik.
burzowatra ładna ta sukienka. ale może byś pokazała się w niej. a co do butów to te pierwsze byłyby ok,
Malwina Zdrówka dla Zuzi.
Młodamama93 A może zaczęłabyś odpisywać co nieco na posty innych co?:-):tak:.
Siwa Witaj.
Vegas Super zdjęcia.

Witam:)
W czwartek mamy szczepienie a maly sie rozchorowal, jutro idziemy do lekarza ma kaszel i zaczyna swiszczec:wściekła/y:wczoraj uspilam go o 20 poszlam sie kapac,wracam a maly w najlepsze rozbawiony, Ł siedz przy nim i cos mu opowiada i tym sposobem zasnal o polnocy...w w dzien tak sie z nim nawil ze udawala zwierzatka w koncu udal lwa i maly tak sie przestraszyl ze piszczec zaczal, bylam w kuchni az sie przestraszylam ze cos mu sie stalo. Gdy go wzielam na rece przytulil sie i tylko odwracal czy Ł nie idzie
Burzowata, wg mnie 1 bardziej sie nadaja;-)
Kama sliczny pokoik ale faktycznie lozeczko przydaloby sie bez wzorkow czy rysunkow:-D
Vegas jaka laska z Ciebie a Martynka jaka zdolna:tak:
Patrycja podziwiam, ja czasami przy jednym fiksuje, nie wyobrazam sobie 2 maluchow w domu:sorry:
Ewi, wyjasnien pewnie sie nie doczekamy, z reszta ktos na watku"poznajmy sie" napisal ze zna ja z innych watkow to kazala pisac na priv
Liza ja przezz ta pogode ciagle mam nerwa, jak ja nie lubie tego a zima jeszcze gorzej na mnie dziala

Witam:)
Vegas, gratuluje kolejnych siuśków;) Jeszcze trochę i to będzie standard w wykonaniu Martynki. B. ładny avaterek.
Burzowata, fajne buty.
Siwa witaj:)
Kaama, ekstra firankaJ Też muszę Zosi coś tgakiego zakupić bo ma trochę dorosłą :p

My zaliczyliśmy z Zosią lekarza.:) Ma trochę gardełko czerwone, dostała Cebion. Ogólnie za tydzień albo za dwa szczepię ją na pneumokoki. Waży 9430:). No i dostała dzisiaj nowe kaputy:) z 18,5 wyrosła to wskoczyła w 19:). Idę ją teraz usypiać. Wszystkim nie odpisałam bo mi Królowa marudzi, śpiąca.

Vegas a wiec mieszkamy sami niestety jeszcze na wynajmowanym mieszkanku, slub planujemy jakos z poczatkiem przyszłego roku :)

ogolnie to jestem mega szcześliwa mamuska. mieszkamy sobie od 3 msc we wrocławiu zaklimatyzowałam sie juz wiec jest dobrze :) ateraz własnie wyszło mi ze zle sobie obliczylam dni płodne... i dramat ale w sumie bawilismy sie co nieco wtedy to moze sie uda..

DSC_0809.jpg a tutaj nasza fotka z września :) oczywiscie KAcper nie moze usiedziec chwile;)

reklama
kaamaa faktycznie troche przesyt w jej pokoiku ;]
Anula heh mi juz nerwów brakuje, robie jak automat ;] moja mama dzis pryniosła serek starszakom i... Daniel niechcazy go popchnol i otwarty polecial na dywan.... nawet nie mialam sily krzyczec, poprosty sprzatnelam i tyle :|
Siwa a maciemoze jakies z bliska zdjecie:-)

Miki spi, zaraz ide obiad szykowac....

Do góry