reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kaamaa bardzo fajna proocja:tak: ja za swój kiedyś tez cos ponad 30 zł dawałam o tego młody go nie lubił:confused2:
młoda mama 93 27 luty mówisz, hm kto wie moze maluszek troche poczeka i urodzi sie 29 lutego:-p;-)
gosidia zdrówka!
Malwina Zdrówka dla Zuzi
Liza zdrówka dla Hani te choroby to normalnie masakra:/
burzowata mnie sie podoba bardzo, ale kolor hm u nas na studniówce była tylko jedna biała sukienka i kolorystycznie nie bardzo to pasowało na taki wieczór, ale moda jest rózna i teraz są zmiany. Jesli chodzi o wyglad, dla mnie prze sliczna;-)
Vi sliczne to łóżeczko, ale róz mnie bije po oczach:-D:-p.
trinaa nie smiej sie kto wie oze dostanie sie do nastepnej edycji mam talent i co wtedy zrobisz:-p, ale fajnie ze tak sobie radzą obydwoje przynajmniej spokojnie mozesz gdzieś wyskoczyć:tak:
Vegas ty to asz dopiero ZOO w domu a ryby z oczka na zie wyjujecie czy to takie głebokie oczko ze nie zamarza?

Co do ubezpieczeń ja mam grupówke z InterRisk, wczesniej w PZU byłam ale cóz składka mniej wiecej jak obecnie a odszkodowania mniejsze:sorry:, z reszta ja i tak z nich jeszcze nie korzytsałam to mi wisi ale patrze tak przyszłościowo jakby coś. No a składka u nas to niecałe 50 zł.

My po lekarzu

Narzie osłuchowo czyso, ale ma zaczerienione uszka i mamy zawisinę i krople a w piatek wizyta kontrolna.
Tylko zastanawiam sie gdzie mogło ją przewiaz jak ostatnio nie wychodzimy ..

Nie chciałabym aby maleństwo urodziło się 29 lutego. A co do suwaczków to nie umie ich wstawiać więc jak narazie ich nie dodam:(:(
Obiadek idę zrobić i za sprzątanie trzeba się zabrac:):)

Hej przepraszam Was że nie pisze ale weekend szalony był w sumie do dziś dochodze do siebie po tym struciu bo jeszcze rozwolnienie mam...Dzisiaj to w ogóle masakra bo Kuba daje w kość Mariusz mial kolkę i walczyłam z nią od rana, próbowalam sie czegos pouczyc poczytac ale nie dałam rady... Czekam aż Mariusza odbiorą no i potem spróbuje choć niewiem czy cis z tego bedzie bo głowe mi zaraz rozsadzi :baffled:

młoda93 eee taka orginalna data:tak::-p, a co ty robisz tak na co dzień?
pati to ile ty tych dzieciaków w domu masz:szok:. Zdrowiej kobieto!
Malwina wystarczy z podbiegła do otwartych drzwi i mogło ją zawiać:tak:. Dobrze że oskrzela czyste:tak:

umi jaki róż???
tam jest liliowy :-p zielony... no i na dole trochę różu :-p
ja tez nie mubię różowego kolorku hihi ale ten pokoik mi się taki spodobał :-)
niestety w nosym domu mamy kremowy :sorry: i muszę coś z tym, zrobić.. jakieś naklejki i ozdoby bo nie możemy malować ścian :-(

reklama
Do góry