reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!
Pisalyscie o polisach ja w tym temacie zielona:tak:
Dzis boli mnie glowa tak ze szok, nawet oczy bola a z malym siedze do 17...wzielam tabletke ale cale nic pomogla:wściekła/y:jezcze jak na zlosc maly wstal po 5 bo za dlugo czekal na mleko i sie rozbudzil, teraz spi ale pewnie zaraz wstanie bo pol godz minelo...
Burzowata moj ma 4 mies a juz nie zawsze chce sie bawic na macie bo juz sie dodnosi do siadania i inne rzeczy go ciekawia, ja bym na Twoim miejscu wziela ta zabawke ktora pokazywalas na dluzej bedzie bo mata dla 6 mies dziecka raczej juz odpada przynajmniej u mojego tak bedzie
No i wstal z placzem, moze pozniej bede

reklama
Vegas duzo,ale spodobala mi sie,mam pewnosc,ze nikt takiej nie zalozy oprocz mnie,a na swoja studniowke idzie sie tylko raz
laugh.gif

Dzisiaj noc ciezka,strasznie niespokojne spal,a od rana marudzi
baffled5wh.gif

Tak jak obiecalam wrzucam zdjecia sukienki,na kims i na zywo wyglada ladniej,najwyzej wrzuce jeszcze jakies ze studniowki
biggrin.gif
tylko bede miala problem z butami bo ona jest perlowo biala a takich butow to ja nie widuje
baffled5wh.gif

Zobacz załącznik 407512Zobacz załącznik 407513Zobacz załącznik 407514Zobacz załącznik 407515

i co myslicie? podoba Wam sie?

Witam.
Z Hania niby lepiej, mam nadzieje ze wylecze ją szybko.... ehhh
burzowata fajna sukienka :-)

Ja chyba musze myslec nad łózkiem Dla Mikołaja bo od 3 dni nie chce spac w łóżeczku, zasypia w dzien oki wieczorem tez ale bardzo czsto sie budzi i placze i nie chce spac ;/ niewiem, moze to jakis kryzys czy cos?, a ja z nim nie umiem spac juz, tak sie wierci itd ze szok... :no: ehh

Helloł

Fikusek wczoraj mówiłam J o ING i się na poważnie zainteresował, ma podjechać do nich jak będzie miał wolniejszy dzień w robocie.
Nie ma większej satysfakcji niż ogranie faceta :-D kocham to uczucie.

Vegas jesli Martynka tak strasznie się kręci to faktycznie nie ma co się spieszyć :tak: mi się wydaje że mojej Julce jest już za wąsko bo co to w sumie jest 60cm. a że nie chcemy kupować setnej zabawki na święta i urodziny to myślę że łóżeczko jest dobrym pomysłem :tak:

Kamcia faktycznie fajnie wygląda, a są wersje tego łóżeczka z szufladami?

Burzowata fajna sukienka, ja bym do niej białych butów nie kupowała wszystko się zleje ;-) dałabym wyraźniejsze dodatki nie wiem np. w kolorze kawy z mlekiem bądź kamelowym :tak:

Brrr... u mnie dziś zimno i pochmurno... prawdziwa jesień :dry:

Burzowata, ekstra kiecka.... Jeju studniówka kiedy to było:). Starość mnie już łapie.:p
Anula, niech szybko ból głowy odpuszcza.

Ja mam dzisiaj wolne, bo wczoraj wieczorem miałam temperature i źle się czułam to dzisiaj leniu****e. Jeszcze jutro z Zosią muszę lecieć do lekarza na kontrolę, bo miała mieć w listopadzie.
Ja nie orientuje się w ubezpieczeniach moj D. jest w Amplico i płaci 600 zł na rok, tylko że miesiecznie to wychdzi jakieś 50 zł.

Hejka
Wpadłam tylko na chwile bo zaraz z Zuzia do lekarza ide , bo strasznie kaszle a do tego katar doszedł. Niech ja lekarz osłucha..

Burzowata fajna sukienka

Liza zdrówka dla Hani

vikamcia super to łózeczko , bardzo mi sie podoba ale nie mamy tyle miejsca , bedziemy pewnie musieli składana jakąs kanape Zuzi kupic

Anetka ale Ci córeczka rosnie a jaka śliczniusia:p

Mi gardło chyba troche odpuszcza ale to jeszcze długa droga

Malwina zdrowka dla Zuzi:*

gosia dla was tez zdrowka:*

Kama najlepiej sie wlasnie do nich przejechac czy umowic sie ze ktos do was p[rzyjedzie,ja kilka lat temu sie tam ubezpieczalam,nie wiem czy cos sie zminilo czy nie,ale ja jestem z nich zadowolna:)

Gosdia no to już się wybrałaś teraz chora będziesz;/ Masz racje są trwalsze:)

Liza zdrówka dla Hani i żeby reszta byłą zdrowa:)

Kamcia
masz racje te płytowe ślicznie wyglądają ale mi się wydaje jeśli ma się jakiś pomysł to i te drewniane można ciekawie zrobić. Choćby kupić np. kolorowy materac z jakimś motywem albo ogromne poduchy dokupić np. w Ikei a Twój pokoik śliczny:)

Trinaa ooo a mój nie chce śpiewać kołysanek;/;/

Młoda93 a na kiedy masz termin dokładnie?? Może wstawisz jakiś suwaczek??

Vegas czy ja wiem czy ładnie na razie stoimy w miejscu i sika tylko rano po spaniu... A i woła mamo siku jak zrobi kupe w majty... A kot jak kot wczoraj poszedł futro przewietrzyć jeszcze nie przyszedł:p

Anula
weź jakąś tabletke:)

Burzowata fajna sukienka ale ja też uważam że białe buty nieeee możesz poszukać perłowych innych kolorów np. czerwonego, i nie wiem jak wyglądasz ale lekka opalenizna by się przydała żebyś nie byłą biała jak śmierć ale taka delikatna żeby podkreślić kolor skóry:)

Malwina
zdrówka dla Was:)

Moja królewna dziś lewą nogą wstała nic jej się nie podoba cały czas mamo i mamo... Nawet z płaczem wstała teraz bajki ogląda:) Zupa się gotuje do tego C jakieś muchy w nosie ma....

reklama
Do góry